Belépés
La Liga - Meccsek üres lelátók előtt, mesterséges tribünzajjal
...
A Sport című napilap keddi híre szerint a hatóságok mérlegelik a "műszurkolás" megteremtésének lehetőségét, mert azt szeretnék, ha a csapatok és a televíziós közvetítést nyomon követők a megszokott futballatmoszférát kapnák vissza a lelátókról, amelyek a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül maradnak a La Liga küzdelmeinek folytatását követően.
A spanyol bajnokságot már...
2020-05-05 21:04:23
Aurescu: a budapesti román nagykövet saját kezdeményezésből vállalt szolidaritást Szabó Tímeával
...
A román diplomácia vezetője hozzátette: szerinte Marius Lazurca üzenete tartalmában világossá tette, hogy gesztusa nem a magyar belpolitikába való beavatkozási kísérlet.
Aurescut a román államfő szerdai - a magyar fél és az RMDSZ által sértőnek minősített - nyilatkozata kapcsán kialakult magyar-román diplomáciai pengeváltás kapcsán kérdezték meg arról: vajon a román nagy...
2020-05-02 15:01:42
Krónika 1. rész (napirend előtt: koronavírus)
...
Az ülést Kövér László házelnök nyitotta meg. A képviselők egyperces néma felállással emlékeztek meg a közelmúltban elhunyt Fekete Györgyre, a nemzet művészére, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tiszteletbeli elnökére, aki korábban az MDF és a KDNP padsoraiban is helyet foglalt.
Szijjártó: a múlt héten 22,5 millió maszk és 220 lélegeztetőgép érkezett
Az elmúlt héten...
2020-04-20 14:51:37
NHL - Kovalcsukot a Stanley Kupa megnyerése hajtja
...
A 37 éves orosz csatár az NHL honlapjának beszámolója szerint nem azért igazolt február 24-én Montrealból Washingtonba, mert ott játszik világsztár barátja, Alekszandr Ovecskin, hanem azért, hogy végre bajnok legyen a tengerentúlon is.
"A Capitals elég jó, hogy megnyerje a Stanley Kupát. Nemcsak Ovecskin miatt jöttem Washingtonba, hanem azért, mert esély van győzni. A já...
2020-04-19 11:41:31
Húsvét - A rendőrség ellenőrzi és kiszűri a forgalomból az ittas sofőröket
...
Berzai Zsolt alezredes hozzátette: a koronavírus-járvány miatt szakítottak a korábbi gyakorlattal, amikor minden járművet megállítottak, helyette célirányos ellenőrzést végeznek, a gépjárművezetők magatartását figyelik, és így szűrik ki az ittas vezetőket.
Hozzátette: az ittas sofőrök gyakran jelentősen túllépik a megengedett sebességet, cikázva, a sávokat gyorsan váltv...
2020-04-12 11:01:13
102 éve is egy járvány szakította félbe a magyar bajnokságot
A magyar labdarúgás történetében csak egyszer fordult elő, hogy egy betegség miatt szünetelnie kellett a bajnokságnak, 1918 őszén a spanyolnátha miatt szakadt meg rövid időre a futballélet.
Az első világháború utolsó hónapjaiban Magyarországon is elterjedt a 1918 tavaszán az Egyesült Államokból induló spanyolnátha. A betegségről az első világháborúban semleges Spanyolor...
2020-04-03 19:33:54
Koronavírus - Több mint 700 ezer Covid-19-esetet akadályozhattak meg Kínában a korlátozásokkal
...
A új koronavírus okozta járvány miatt bevezetett korlátozások első 50 napjában sok nappal késleltethették a kórokozó Vuhan városán - a kiinduló ponton - kívüli terjedését, ezzel akadályozhatták meg az óriási esetszámot - írta a medicalxpress.com a nemzetközi kutatócsoport írására hivatkozva.
Az eredmények segíthetik azokat az országokat, amelyek még a járvány korai szaka...
2020-04-01 13:31:59
Koronavírus - Elhagyták Oroszországot a sakkvilágbajnok-jelöltek
...
"Mindenkinek sikerült elrepülnie. Különböző járatokon távoztak" - adta hírül pénteken a FIDE sajtószolgálata.
A nyolc résztvevős tornát csütörtökön szakították félbe, mivel a koronavírus-járvány miatt Oroszország péntektől (mától) ideiglenesen megszakítja a légi közlekedést a többi országgal, a FIDE pedig nem tudta garantálni, hogy a játékosok és a viadal további résztve...
2020-03-27 13:52:30
Terrorizmus - Szélsőjobboldali terroristákat ítéltek el Németországban
...
A nyolc férfira két év három hónap és öt év hat hónap közötti büntetést szabott ki a Drezdában működő Szászország tartományi felsőbíróság. Egyiküket terrorista szervezet létrehozása és terrorszervezetben viselt tagság miatt, a többieket a szervezetben viselt tagság miatt ítélték el. Öten garázdaság és súlyos testi sértésért is kaptak büntetést.
Az ítélet nagyjából megfel...
2020-03-24 20:44:05
NFL - Az "ellenligából" szerződtet irányítót a Carolina Panthers
...
P.J. Walker mindaddig, amíg a koronavírus-járvány miatt félbe nem szakították az XFL küzdelmeit, a passzolt yardokban (1338) és a touchdown-átadásokban (15) is vezette a rangsort.
Érdekesség, hogy a Carolina Panthers új vezetőedzője, Matt Rhule a Temple Egyetemen már együtt dolgozott az új szerzeménnyel, aki a nemrég szerződtetett Teddy Bridgewaterrel küzdhet majd meg a ...
2020-03-23 21:33:07
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Szabó Tímeával, Stanley Kupa, Elhagyták Oroszországot, Carolina Panthers, Marius Lazurca, Kövér László, Fekete Györgyre, Magyar Művészeti Akadémia, Montrealból Washingtonba, Alekszandr Ovecskin, Stanley Kupát, Nemcsak Ovecskin, Berzai Zsolt, Egyesült Államokból, Matt Rhule, Temple Egyetemen, Teddy Bridgewaterrel, budapesti román, rendőrség ellenőrzi, ittas sofőröket, járvány szakította, magyar bajnokságot, hatóságok mérlegelik, televíziós közvetítést, spanyol bajnokságot, román diplomácia, magyar belpolitikába, román államfő, román nagy, ülést Kövér, képviselők egyperces, közelmúltban elhunyt, nemzet művészére, múlt héten, elmúlt héten, korábbi gyakorlattal, gépjárművezetők magatartását, ittas vezetőket, ittas sofőrök, megengedett sebességet, sávokat gyorsan, magyar labdarúgás, betegség miatt, spanyolnátha miatt, első világháború, 1918 tavaszán, első világháborúban, kórokozó Vuhan, kiinduló ponton, óriási esetszámot, nemzetközi kutatócsoport, eredmények segíthetik, járvány korai, nyolc résztvevős,
© 2013 TVN.HU Kft.