Belépés
Koronavírus - Fidesz: Korózs jobban teszi, ha saját "kamuvideóit" vizsgálgatja
... szavazták meg a koronavírus-törvényt, a gyors döntéseket megalapozó veszélyhelyzet elrendelését, a járvány elleni védekezést biztosító költségvetési támogatásokat és a járványügyi készültséget sem.
"Ehelyett csak a politikai akciókkal és támadásokkal vannak elfoglalva, lejárató kampányokat, kamuvideókat és álhíreket gyártanak Magyarország és a védekezésben részt vevő szervek...
2020-07-13 16:22:15
Továbbra is lecsengőben a járvány
... betegek száma. Az esetleges helyi csoportos fertőzéseket az Operatív Törzs, a járványügyi hatóság fokozott figyelemmel kíséri és megteszi a szükséges intézkedéseket. A járványügyi készültséget továbbra is fenn kell tartani, ugyanis több országban nő a fertőzöttek száma.

vábbra is lecsengőben a járvány, de a készültséget fenn kell tartani...
2020-07-08 20:54:01
Koronavírus - Továbbra is lecsengőben a járvány, de a készültséget fenn kell tartani
... betegek száma. Az esetleges helyi csoportos fertőzéseket az operatív törzs, a járványügyi hatóság fokozott figyelemmel kíséri és megteszi a szükséges intézkedéseket.
A járványügyi készültséget továbbra is fenn kell tartani, ugyanis több országban emelkedik a fertőzöttek száma - szögezték le.
A koronavirus.gov.hu szerda reggeli adatai szerint Magyarországon öttel, 4210-r...
2020-07-08 12:42:49
Bubópestises eset miatt óvintézkedéseket vezettek be Észak-Kínában
...
A Belső-Mongóliában található Bajannurban hármas fokozatú - a négyes skálán a második legerősebbnek számító - készültséget vezettek be, miután a városban vasárnap egy pásztort a betegséggel diagnosztizáltak. Az év végéig érvényes készültségi fokozat alapján a területen tilos mindazon állatok vadászata, fogyasztása és szállítása, amelyek a pestisfertőzést hordozhatják. A lakos...
2020-07-07 09:41:10
Sikeres volt a védekezés, eltörlik a vásárlási idősávokat
... ugyanakkor, a második hullám reális veszély. Azt azonban szeretnék, hogy ha ismét veszélyhelyzet lesz, akkor legyen politikai egység is.
Közölte, a mostantól érvényes járványügyi készültséget hat hónapra hirdették ki, és háromhavonta vizsgálják felül.
Gulyás Gergely bejelentette: mostantól eltörlik a vásárlási idősávokat, a maszkhasználat szabályai viszont maradn...
2020-06-19 16:10:11
Megszűnt a bevásárló sáv
... ez az úgynevezett egészségügyi válsághelyzet.
Az éjjel megjelent kormányrendelet értelmében Magyarország egész területére egészségügyi válsághelyzet elrendelésével járványügyi készültséget vezet be a kormány. A készültséget 3 havonta felülvizsgálják, a rendelkezés alapvetően december 18-án veszti hatályát.
Szerda délután Áder János köztársasági elnök aláírta a veszélyhel...
2020-06-18 19:29:04
Rendkívül fontos a járványügyi éberség fenntartása
... ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk egy pillanatra sem, hogy a pandémia zajlik a világban, számos országban még jelentősen emelkedik a fertőzöttek" és a halottak száma, "ezért a járványügyi készültséget, éberséget változatlanul fenn kell tartanunk"; nem lehet tudni, hogyan alakul a környező országok és az egész világ járványügyi helyzete, és a vírus még Magyarországon is jelen van...
2020-06-17 11:47:00
Krónika 5. rész (költségvetés)
... ország ebből az időszakból, van esély, hogy az elmúlt években elért felzárkózást a következő években is továbbvigyék.
Az államtitkár kitért arra: fontos fenntartani a járványügyi készültséget, és messze a központi költségvetés viseli a legnagyobb terhet ebben a tekintetben.
Azt mondta: minden területen vannak még feladataik, ugyanakkor csak felelősen lehet további kiadás...
2020-06-12 15:42:55
Koronavírus - Orbán: 2021 is gazdaságvédelmi év lesz
... védekezés újabb időszakában a munka pillérei lesznek.
A jelenlegi koronavírus-helyzetet a miniszterelnök úgy értékelte: rendkívüli jogrendre már nincs szükség, de a járványügyi készültséget fenn kell tartani, ami az operatív törzs működésének folytatását, a kórházparancsnoki rendszer fenntartását és a tisztifőorvos jogköreinek megerősítését jelenti.
Hozzátette, számos eu...
2020-06-12 10:12:02
Krónika 7. rész (költségvetés)
... internethozzáférést. Több forrást követelt a parlagfű elleni védekezésre, a társasházak felújítására, valamint terézvárosi és erzsébetvárosi fejlesztésekre.
KDNP: fent kell tartani a járványügyi készültséget és védeni kell a gazdaságot
Aradszki András (KDNP) azt hangsúlyozta, hogy a 2020-as költségvetéshez stabil hátteret nyújtottak a 2019-es eredmények. Most azonban nem...
2020-06-10 15:52:36
1 2 3 4 5 
Címkék: Operatív Törzs, Gulyás Gergely, Áder János, Aradszki András, készültséget fenn, vásárlási idősávokat, járványügyi éberség, gyors döntéseket, járvány elleni, járványügyi készültséget, politikai akciókkal, védekezésben részt, esetleges helyi, járványügyi hatóság, szükséges intézkedéseket, fertőzöttek száma, operatív törzs, négyes skálán, második legerősebbnek, városban vasárnap, betegséggel diagnosztizáltak, területen tilos, pestisfertőzést hordozhatják, második hullám, mostantól érvényes, maszkhasználat szabályai, úgynevezett egészségügyi, éjjel megjelent, rendelkezés alapvetően, pandémia zajlik, halottak száma, környező országok, egész világ, elmúlt években, következő években, államtitkár kitért, központi költségvetés, legnagyobb terhet, munka pillérei, kórházparancsnoki rendszer, tisztifőorvos jogköreinek, parlagfű elleni, társasházak felújítására, 2020-as költségvetéshez, 2019-es eredmények, diagnosztizáltak, óvintézkedéseket, kormányrendelet, pestisfertőzést, gazdaságvédelmi, felülvizsgálják,
© 2013 TVN.HU Kft.