Belépés
Ferenc pápa meglepte a Vatikánban táborozó gyerekeket
... Szentszéknél dolgozók gyermekeinek. Mintegy száz kisebb-nagyobb gyerek tölti a szünidőt a Vatikáni Kertekben, a VI. Pál teremben és a helikopter-leszállópályán kialakított táborban, a járványellenes biztonsági intézkedések betartásával. Az Ifjúsági Nyár projektet a szaléziak és a Tutti in una festa (Mindenki együtt ünnepel) elnevezésű egyesület vezeti, akik Rómában napközis táboro...
2020-07-22 18:43:10
Koronavírus - Romániában ismét megdőlt az egy nap alatt diagnosztizált megbetegedések csúcsa
... intenzív osztályon kezelt súlyos esetek száma azonban tíz százalékkal alacsonyabb, mint az április végi csúcsérték volt.
A román hatóságok egyre nehezebben tudják betartatni a járványellenes intézkedéseket. Bukarestben az elmúlt napokban több alkalommal is tüntetéseken tiltakoztak a járványellenes szabályok ellen.
A kormány szerdán újabb harminc napra meghosszabbította...
2020-07-16 14:43:17
Koronavírus - Kormányszóvivő: fontos ismerni, hogy az emberek mely korábbi járványellenes intézkedéseket támoga
...
Szentkirályi Alexandra közölte: az első csatát Magyarország megnyerte vírus ellen, ugyanakkor aggasztónak nevezte a horvát, a szerb, a szlovák, az osztrák, a montenegrói, a cseh és a bolgár járványügyi adatokat. "Éppen ezért Magyarországnak is fel kell készülnie erre a helyzetre" - fogalmazott.
Ez úgy lehet a legeredményesebb, ha tudják, melyek a leginkább támogatott já...
2020-07-11 21:13:22
Koronavírus - Olaszországban március 2. óta nem volt ilyen alacsony a napi halálozások száma
... szabadtéri diszkókat, ahol két méteres távolságot kell betartani. Újraindulnak a csapatsportok edzései is.
Az ügyészség pénteken hallgatja majd meg Giuseppe Conte miniszterelnököt a járványellenes intézkedések ügyében indított vizsgálata keretében. Arra keresik a választ, hogy időben zárták-e le az északi gócpontok területeit, mindenekelőtt Lombardia tartományban.
A régi...
2020-06-11 19:33:09
Koronavírus - Az amerikai emberi jogok helyzetét kritizálta egy kínai szervezet
... veszítették életüket. Az írás rámutat: az amerikai vezetés nem vett tudomást a világjárványról szóló figyelmeztetésekről, a tőkés érdekeket helyezte előtérbe és politikai kérdéssé tette a járványellenes erőfeszítéseket.
A szerzők szerint a járvány az Egyesült Államok hosszú idők óta meglévő és egyre mélyülő problémáira, a többi között a megosztott társadalomra, a gazdagok és...
2020-06-11 09:41:46
Koronavírus - Meghallgatja az ügyészség az olasz kormányfőt a járványellenes intézkedésekkel kapcsolatban
...
A helyi és országos döntéshozók esetleges felelőségének megállapítására szolgáló ügyészségi vizsgálat több mint kétszáz lakossági feljelentés alapján indult.
A Bergamóban elhunytak rokonai szerdán a városi bíróság épülete előtt tüntettek, azt hangoztatva, hogy szeretteiknek nem kellett volna meghalniuk, ha a hatóságok időben lépnek. Emlékeztettek, hogy bár február 23-án ...
2020-06-10 19:23:11
Illegális bevándorlás - Bakondi: politikai akarat birtokában megállítható lenne az illegális migráció
...
Bakondi György kedden, a témában rendezett budapesti háttérbeszélgetésen közölte: a koronavírus-járvány miatt Európa nemzetállamai igen szigorú határintézkedéseket vezettek be, amelyek hatására a spanyol, az olasz és a balkáni illegális migrációs útvonalon jelentősen csökkent a mozgás az elmúlt hónapokban. A korlátozások feloldásával azonban - a 2019 hasonló időszakát is megh...
2020-06-09 14:42:44
Koronavírus - Az Egyesült Államokban két hónap óta hétfőn halt meg a legkevesebb beteg
... száma.
Mintegy 506 ezer amerikai meggyógyult a fertőzésből, igaz, közben továbbra naponta is körülbelül 20 ezer új fertőzöttet regisztrálnak.
Deborah Birx, a Fehér Ház járványellenes munkacsoportjának egyik vezetője hétfőn egy tagállami kormányzókkal tartott telekonferencián aggodalmát fejezte ki, hogy a George Floyd erőszakos halála miatti tömegtüntetések ismét fellob...
2020-06-09 07:41:18
Koronavírus - Újabb mélyponton a halálozások és az új fertőzések száma Nagy-Britanniában
... hétfő délelőtt végződött egy napon 138 183 vírustesztet végeztek Nagy-Britanniában és 1205 új fertőzést azonosítottak.
Az újonnan kiszűrt esetek száma is most a legalacsonyabb a járványellenes intézkedések bevezetése óta.
Áprilisban, a járvány tetőzésének idején naponta 6-7 ezer új koronavírus-fertőzést azonosítottak.
Az egészségügyi hatóságok szerint az R reprodukc...
2020-06-08 17:22:47
Koronavírus - Az eddigi legkevesebb napi brit haláleset, Skóciában most először nem volt halálos áldozat
... vasárnap délig egy nap alatt 142 123 koronavírustesztet végeztek Nagy-Britanniában, és 1320 új fertőzést azonosítottak.
Az újonnan kiszűrt esetek száma is most a legalacsonyabb a járványellenes intézkedések bevezetése óta. Áprilisban naponta 6-7 ezer új koronavírus-fertőzést azonosítottak szűrővizsgálatokkal.
A brit egészségügyi hatóságok szerint az R reprodukciós ráta o...
2020-06-07 20:32:33
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Egyesült Államokban, Vatikáni Kertekben, Ifjúsági Nyár, Szentkirályi Alexandra, Giuseppe Conte, Egyesült Államok, Bakondi György, Deborah Birx, Fehér Ház, George Floyd, emberek mely, napi halálozások, amerikai emberi, kínai szervezet, olasz kormányfőt, járványellenes intézkedésekkel, illegális migráció, legkevesebb beteg, eddigi legkevesebb, járványellenes biztonsági, április végi, román hatóságok, járványellenes intézkedéseket, elmúlt napokban, járványellenes szabályok, kormány szerdán, első csatát, bolgár járványügyi, leginkább támogatott, csapatsportok edzései, ügyészség pénteken, járványellenes intézkedések, északi gócpontok, írás rámutat, amerikai vezetés, világjárványról szóló, tőkés érdekeket, járványellenes erőfeszítéseket, szerzők szerint, többi között, megosztott társadalomra, városi bíróság, hatóságok időben, témában rendezett, balkáni illegális, elmúlt hónapokban, korlátozások feloldásával, 2019 hasonló, tagállami kormányzókkal, újonnan kiszűrt, járvány tetőzésének, egészségügyi hatóságok,
© 2013 TVN.HU Kft.