Belépés
Koronavírus - Szigorított egészségügyi óvintézkedések mellett iktatják be Andrzej Dudát
... koronavírus-fertőzést mutattak ki. A legtöbb, 222 új fertőzés továbbra is a Sziléziai vajdasághoz kötődik, ahol folytatódik a bányászok általános vírusszűrése, és ahol a bányavidéken kívül más helyi járványgócok is kialakultak.
Az országban 13 093 az aktív esetek száma, a járvány március eleji kitörése óta megfertőződött 48 149 ember közül 35 056-an felgyógyultak. Eddig 1738...
2020-08-04 13:42:08
Koronavírus - Spanyolországban 412 aktív járványgócot tart nyilván az egészségügyi minisztérium
...
Salvador Illa hangsúlyozta: ahogy világszerte, úgy Spanyolországban is nő a fertőzések száma, de a spanyol járványgócok többségét az illetékes egészségügyi hatóságok ellenőrzés alatt tartják, és a tartományok megfelelő intézkedéseket hoznak a terjedés megfékezése érdekében.
Felhívta a figyelmet a közösségi viselkedés megváltozott formájára, amelyben meg kell tanulni mérs...
2020-07-30 18:01:57
Koronavírus - Lengyel kormányszóvivő: újból bevezethetik a karantént a külföldről hazatérők számára
... mutattak ki. A legtöbb, 160 új fertőzés a Sziléziai vajdasághoz kötődik, ahol folytatódik a bányászok általános vírusszűrése, és ahol egy-két helyi, népesebb lakodalmi ünnepségekhez kötődő járványgóc is kialakult. Magas adatot, 133 új esetet mutattak ki a déli Kis-lengyelországi vajdaságban is.
Jelenleg 11 ezer 388 az aktív esetek száma, mivel a járvány március eleji kitörése...
2020-07-30 12:01:23
Koronavírus - Spanyolországban az elmúlt három hétben megháromszorozódott a fertőzöttek száma
... esetek mintegy 60 százaléka tünetmentes, akiket például a kontaktkutatások során fedeznek fel - tette hozzá.
Salvador Illa egészségügyi miniszter elmondta: a mostanában feltárt járványgócok közül sok függ össze nagyobb családi rendezvényekkel, illetve éjszakai szórakozóhelyekkel, vagyis olyan helyzetekkel, amikor az emberek lazítanak az egészségügyi előírások betartásán....
2020-07-20 20:12:44
Koronavírus - Franciaországban több száz járványgóc van, de nem fenyeget második hullám
...
"A járvány erősödésének aggasztó jeleit érzékeljük az országban" - ismerte el a tárcavezető.
A Covid-19 fertőzés legfőbb járványgócai (ami legalább három fertőzöttet jelent) az ország nyugati részén, Mayenne megyében és Bretagne-ban találhatók, amely területeket szinte teljesen megkímélt a járvány tavasszal, amikor elsősorban a párizsi régióban és az ország északkeleti ...
2020-07-20 15:22:12
Koronavírus - Franciaországban már jövő héttől kötelező a maszkviselés a nyilvános zárt helyeken
... szabályozásról.
Az egészségügyi tárca péntek esti közleménye szerint a héten 3800 új fertőzöttet regisztráltak, és az általános karantén május 11-én kezdődött fokozatos feloldása óta 512 járványgócot (ami legalább három fertőzöttet jelent) tártak fel, amelyek közül 324-et már teljesen felszámoltak.
Az elmúlt 24 órában 14 áldozatot követelt a Covid-19 fertőzés, így a be...
2020-07-17 23:13:39
Koronavírus - Barcelonában újból korlátozásokat vezetnek be a fertőzések növekedése miatt
... adat tartalmazza a PCR-teszttel kimutatott aktív, és az ellenanyag-vizsgálattal azonosított, már lezajlott fertőzéséket is.
A spanyol egészségügyi minisztérium mintegy 160 aktív járványgócot tart nyilván az országban. A 47 millió lakosú Spanyolországban eddig több mint 258 ezer embernél igazolták a koronavírus-fertőzést a legelső, január végén azonosított eset óta. A halálos ...
2020-07-17 17:03:43
Koronavírus - Mallorca szigetén szórakozónegyedeket zárnak be rendbontó turisták miatt
... koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, ez a legnagyobb mértékű napi növekedés, amióta június 21-én véget ért a járvány miatt bevezetett szükségállapot.
A tárca több mint 120 aktív járványgócot tart nyilván az országban. A három vagy annál több, egymással összefüggő igazolt eseteket már gócnak tekintik.
Továbbra is növekszik az esetszám a Katalónia nyugati részén fekvő S...
2020-07-15 20:47:35
Koronavírus - Horvátországban és Szlovéniában ismét nőtt az új fertőzöttek száma
... bevásárlóközpontokban kötelező a védőfelszerelés viselése.
Krunoslav Capak, a horvát közegészségügyi intézet igazgatója elmondta: bár kedden nőtt az új esetek száma, nincsenek új járványgócok az országban, a már ismert helyeken diagnosztizáltak új fertőzötteket. A vírus családi összejöveteleken, esküvőkön, keresztelőkön és érettségi banketteken terjedt.
A szomszédos Sz...
2020-07-15 16:46:33
Koronavírus - Franciaországban augusztus 1-től kötelező a maszkviselés a zárt helyeken
... ezer. A két hónapig tartó nagyon szigorú karantén fokozatos feloldása után sem indult emelkedésnek a megbetegedések száma. Az egészségügyi hatóságok a karantén vége óta több mint 330 járványgócot tártak fel, és többségüket már teljesen felszámolták.
Az egészségügyi minisztérium péntek esti közleménye ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet, hogy az elmúlt hetek visszaszorulása ...
2020-07-14 17:32:33
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Andrzej Dudát, Salvador Illa, Krunoslav Capak, egészségügyi minisztérium, külföldről hazatérők, elmúlt három, fertőzöttek száma, nyilvános zárt, fertőzések növekedése, zárt helyeken, bányászok általános, bányavidéken kívül, aktív esetek, járvány március, fertőzések száma, spanyol járványgócok, illetékes egészségügyi, tartományok megfelelő, terjedés megfékezése, közösségi viselkedés, kontaktkutatások során, mostanában feltárt, emberek lazítanak, egészségügyi előírások, járvány erősödésének, ország nyugati, járvány tavasszal, párizsi régióban, ország északkeleti, egészségügyi tárca, héten 3800, általános karantén, spanyol egészségügyi, legnagyobb mértékű, járvány miatt, tárca több, három vagy, védőfelszerelés viselése, horvát közegészségügyi, vírus családi, megbetegedések száma, egészségügyi hatóságok, karantén vége, elmúlt hetek, franciaországban, spanyolországban, diagnosztizáltak, kontaktkutatások, összejöveteleken, rendezvényekkel, visszaszorulása, horvátországban, védőfelszerelés, közegészségügyi,
© 2013 TVN.HU Kft.