Belépés
Elemzők: májusban az építőipart is utolérte a járványhatás
... hiánya, illetve a járvánnyal kapcsolatos előírások miatt a munkák átszervezésével kapcsolatos kötelezettségek. Ugyanakkor jelentős lehetett a keresleti oldali hatás is: több beruházó a járványhelyzet okozta bizonytalanság miatt lassíthatta vagy leállíthatta beruházását.
A következő hónapokban a korlátozások szerepe csökken - kivéve, ha egy erősebb második hullám érkezik - ám...
2020-07-15 11:55:38
Pénteken kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok évada
...
A járványhelyzet miatt a fesztivál előadásainak többségét idén Újszegeden láthatja a közönség, a Dóm téren - igaz nem a megszokott színpadon és nézőszámmal, hanem a körülményekhez igazodva - két produkció szerepel a műsoron.
Pénteken és szombaton Händel barokk operáját adják elő a fesztivál kisebbik játszóhelyén, az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. A művet Pányik Tamás ál...
2020-07-15 07:04:51
Koronavírus - Belgiumban ismét emelkedik az újonnan fertőzöttek száma, a szakértők fokozott óvatosságra intenek
...
Marc Van Ranst virológiaszakértő a sajtónak adott nyilatkozatában közölte, hogy fokozott óvatosságra van ismét szükség, mivel a járványhelyzet "rossz irányba halad". A szakértő a heti összesített adatokról kijelentette, hogy múlt héten - az előző hetek átlagos napi 85 esetszáma után - már 90 volt az újonnan fertőzöttek száma, illetve a hétvégén már a 135-öt is elérte.
"L...
2020-07-13 18:52:15
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... hiteltelen a baloldali pártok aggódása, mert nem támogatták a vírus elleni védekezést és összefogást. Ennek ellenére az összefogás sikeres volt, Magyarországon kiemelkedően jó a járványhelyzet, a kormány ezért vonta le azt a következtetést, hogy Magyarországra behozni nem lehet a vírust és ezért döntöttek a szigorításról - közölte.
A besorolás a Nemzeti Népegészségügyi Közpon...
2020-07-13 17:52:39
Koronavírus - Johnson: Nagy-Britannia ellenőrzése alá vonta a járványhelyzetet
...
Boris Johnson, aki egy londoni mentőállomáson tett látogatást, a BBC közszolgálati televíziónak nyilatkozva kijelentette: a kórházakban kezelt koronavírus-betegek és a halálozások száma is folyamatosan lefelé tart, nemcsak Londonban - a nagy-britanniai járvány korábbi gócpontjában -, hanem az egész országban.
Johnson ugyanakkor azt javasolta a briteknek, hogy az idén nya...
2020-07-13 17:42:31
Koronavírus - Cseh illetékes: Szlovákiában és Magyarországon is megfertőződtek cseh turisták
... Három lokális fertőzésgócot tartana...
2020-07-13 17:12:00
Újabb budapesti szállodáit nyitja meg a Danubius Hotels
... helyzet nagyfokú rugalmasságot és folyamatos újratervezést várt el tőlük. Van olyan szálloda, amelyet az eredeti terveiknél előbb tudnak megnyitni, mert a döntéseik a keresletre és a járványhelyzet óta megváltozott fogyasztói igényekre épülnek. Hozzátette: az Erzsébet szálloda belvárosi elhelyezkedése és háromcsillagos hotelként kedvező árfekvése miatt egyaránt vonzó célpont lehet...
2020-07-13 14:01:49
Koronavírus - A szerb elnök szerint van elég lélegeztetőgép az országban, a kórházak majdnem megteltek
... 4931-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Egy halálos áldozata volt a Covid-19 betegségnek az utóbbi 24 órában, ezzel 102-re nőtt a halottak száma. A koszovói iszlám közösség a járványhelyzet miatt felfüggesztett minden tömeges vallási tevékenységet, és arra kérte a híveket, tartsák be a szükséges távolságot egymástól az egyéni imák ideje alatt is.
Észak-Macedóniában az...
2020-07-13 09:41:20
Heti makronaptár - Kevés makroadatot közölnek a jövő héten
... termelése az egy évvel korábbitól.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) értékelése szerint a magyar építőipar európai összevetésben i...
2020-07-12 07:04:53
Sikeres női vállalkozásokat, női vezetőket díjaztak
... vezetője.
Közönségszavazatok alapján 2020 leginspirálóbb sikertörténete díjban részesült Dohos Ágnes, az IT megoldásokat szállító IDBC cégcsoport ügyvezető partnere.
A járványhelyzet miatt kialakult krízisre tekintettel a zsűri különdíjat adott annak a vállalkozónőnek, aki a grémium megítélése szerint a leghatékonyabban, a legkörültekintőbben és legsokoldalúbban kezelte...
2020-07-12 07:04:21
1 2 3 ........30 31 ....46 47 ....60 61 62 
Címkék: Szegedi Szabadtéri Játékok, Danubius Hotels, Újszegedi Szabadtéri Színpadon, Pányik Tamás, Marc Van Ranst, Nemzeti Népegészségügyi Közpon, Boris Johnson, Technológiai Minisztérium, Dohos Ágnes, újonnan fertőzöttek, szakértők fokozott, szerb elnök, kórházak majdnem, jövő héten, járvánnyal kapcsolatos, munkák átszervezésével, keresleti oldali, járványhelyzet okozta, következő hónapokban, korlátozások szerepe, erősebb második, járványhelyzet miatt, fesztivál előadásainak, megszokott színpadon, körülményekhez igazodva, fesztivál kisebbik, művet Pányik, sajtónak adott, heti összesített, előző hetek, baloldali pártok, vírus elleni, összefogás sikeres, kormány ezért, londoni mentőállomáson, kórházakban kezelt, halálozások száma, nagy-britanniai járvány, egész országban, eredeti terveiknél, azonosított fertőzöttek, halálos áldozata, halottak száma, koszovói iszlám, szükséges távolságot, egyéni imák, magyar építőipar, zsűri különdíjat, grémium megítélése, legsokoldalúbban, leghatékonyabban, járványhelyzetet,
© 2013 TVN.HU Kft.