Belépés
Koronavírus - Johnson: Nagy-Britannia ellenőrzése alá vonta a járványhelyzetet
...
Boris Johnson, aki egy londoni mentőállomáson tett látogatást, a BBC közszolgálati televíziónak nyilatkozva kijelentette: a kórházakban kezelt koronavírus-betegek és a halálozások száma is folyamatosan lefelé tart, nemcsak Londonban - a nagy-britanniai járvány korábbi gócpontjában -, hanem az egész országban.
Johnson ugyanakkor azt javasolta a briteknek, hogy az idén nya...
2020-07-13 17:42:31
Simicskó: a Fidesz-KDNP feltételekkel támogatja az uniós hitelfelvételt
... nagy a tétje az uniós csúcson születő döntésnek - figyelmeztetett.
Úgy vélekedett: vannak olyan, elsősorban dél-európai uniós tagállamok, amelyek nem megfelelően kezelték a járványhelyzetet, így ott nagyobbak a gazdasági károk is.
Ettől függetlenül a magyar kormány szolidáris az Európai Unió valamennyi tagországával, ezért nyitott a hitelfelvétel iránt - mondta a Simicsk...
2020-07-09 16:32:36
Koronavírus - Több tucat rendőr is megsérült a járványügyi intézkedések miatt szervezett tüntetésen Belgrádban
... parlamenti választás elhalasztását fontolgatja a kialakult járványhelyzet, és az új fertőzöttek számának folyamatos növekedése miatt. Az Adria-parti ország öt önkormányzatában hirdettek járványhelyzetet a fertőzöttek számának emelkedése következtében. A kormány közölte, hogy a munkaügyi miniszter is megfertőződött.
Bosznia-Hercegovinában az utóbbi 24 órában 5442-ről 5609-re e...
2020-07-08 11:01:26
Koronavírus - Ismét kijárási tilalmat vezethetnek be Szerbiában
...
A szerb elnök először csak Belgrádról beszélve nevezte kritikusnak a járványhelyzetet, ami miatt betiltják az öt főnél tömegesebb rendezvényeket a szerb fővárosban. Ezt követően jelentette be, hogy péntek estétől hétfő reggelig kijárási tilalmat vezetnének be. Újságírói kérdésre válaszolva egyértelműsítette, hogy ez utóbbi intézkedést szíve szerint az egész országra kiterjesz...
2020-07-07 19:52:08
Koronavírus - Herczegh Anita: a válság után is őrizzük meg a szolidaritást!
... egy másik európai országból származó, itt élő ismerősével folytatott beszélgetést, amelyben arról volt szó, hogy Magyarország miért tudta könnyebben, jobban megoldani az eddigi járványhelyzetet. Mint mondta, az ismerőse arra jutott: ehhez hozzájárult, hogy szerinte Magyarországon sokkal erősebb a szolidaritás, és nemcsak a családon belül, hanem a különböző közösségekben is.
S...
2020-06-26 13:01:49
Koronavírus - Bóka István: a kormány a Balaton mellett áll
... teremtett a járvány, és az azt kísérő gazdasági visszaesés - emelte ki.
Bóka István szerint a kormány, valamint a helyi egészségügyi és szociális intézmények jól kezelték a járványhelyzetet, ennek is köszönhető, hogy már május második felében elkezdődhetett a balatoni turizmus újraindítása.
Fontosnak nevezte a vállalkozások támogatását célzó kormányzati intézkedéseket:...
2020-06-13 18:52:35
Krónika 5. rész (költségvetés)
... azt kifogásolta, hogy nem javítják az oktatás, a pedagógusok helyzetét, így még többen fogják elhagyni a pályát.

Államtitkár: a magyar egészségügy kiválóan kezelte a járványhelyzetet

Fekete Péter államtitkár kijelentette: nem igaz, hogy a kormány képtelen lett volna megoldani a járványhelyzetet, és a magyar egészségügy kiválóan kezelte a helyzetet.
Közöl...
2020-06-12 15:42:55
Koronavírus - A franciák túlnyomó többsége idén belföldi nyaralást tervez
... tengerpartokat célozza meg, 24 százalékuk a vidéket, 12 százalékuk a hegyeket, míg 9 százalékuk városokat kíván felkeresni.
A felmérésből az is kiderül, hogy a franciák optimisták a járványhelyzetet illetően, 81 százalékuk úgy véli, hogy a koronavírus nem fog problémát okozni számukra a nyaralás alatt. A megkérdezettek ugyanakkor óvatosak, miután 56 százalékuk még nem foglal...
2020-06-09 15:52:35
Nagy István: a koronavírus után a legfontosabb dolog a fejlesztés
... agrárvállalkozások, gazdálkodók, termelők, élelmiszerforgalmazók a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben is helytálltak. A magyar családok ellátási zavarok nélkül vészelték át a járványhelyzetet, március 14-én még a karácsonyi forgalmat is megháromszorozta a kiskereskedelemben a vásárlói roham, de ennek ellenére is mindig folyamatos volt az ellátás.
A Pulyka-Java Barom...
2020-06-09 14:43:29
Koronavírus - Novák: fokozottan ügyelnek a biztonságra az Erzsébet-táborokban
... részt, jelentkezni az iskoláknak kell.
Novák Katalin a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában arról beszélt, hogy idén nem lesznek ottalvós Erzsébet-táborok....
2020-06-04 10:31:20
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Herczegh Anita, Bóka István, Nagy István, Boris Johnson, Európai Unió, Fekete Péter, Pulyka-Java Barom, Novák Katalin, uniós hitelfelvételt, járványügyi intézkedések, válság után, franciák túlnyomó, koronavírus után, legfontosabb dolog, londoni mentőállomáson, kórházakban kezelt, halálozások száma, nagy-britanniai járvány, egész országban, uniós csúcson, gazdasági károk, magyar kormány, hitelfelvétel iránt, kialakult járványhelyzet, fertőzöttek számának, kormány közölte, munkaügyi miniszter, szerb elnök, szerb fővárosban, egész országra, másik európai, eddigi járványhelyzetet, ismerőse arra, családon belül, különböző közösségekben, helyi egészségügyi, balatoni turizmus, vállalkozások támogatását, pedagógusok helyzetét, magyar egészségügy, kormány képtelen, franciák optimisták, járványhelyzetet illetően, nyaralás alatt, megkérdezettek ugyanakkor, magyar családok, karácsonyi forgalmat, vásárlói roham, iskoláknak kell, megháromszorozta, önkormányzatában, járványhelyzetet, figyelmeztetett, tengerpartokat,
© 2013 TVN.HU Kft.