Belépés
Jégkorong divízió I/A-vb - Majoross: a becsületünk volt a tét
... előrébb tart, mint a magyar.
"Az a dolgunk, hogy megtaláljuk azt az utat, amin mi felfelé tudunk menni és magunkhoz képest erősebbé válni."
A kapus Bálizs Bence úgy vélte, jó volt a játék képe, ezt várták volna maguktól, az egész torna folyamán, amelynek első részét tekintve hiányérzete van a válogatottat és magát illetően is.
"Sajnálom, hogy nem sikerült hoznunk f...
2019-05-05 19:31:56
Férfi kézilabda BL - Nyolcadik alkalommal elődöntős a Veszprém
... állt be Sterbik Árpád helyére.
A magyar válogatott kapus jó teljesítményére alapozva a házigazdák előbb felzárkóztak, majd egy 8-2-es sorozattal fordítottak, és összeszedett, lendületes játékkal a szünet előtt eldöntötték a továbbjutást.
A második felvonásban Nagy László megszerezte 900. gólját veszprémi színekben, a svéd Andreas Nilssont viszont térdfájdalmak miatt le k...
2019-05-04 19:22:03
Jégkorong divízió I/A-vb - Majoross: még soha nem viselkedtünk ilyen "töketlenül"
...
"Nagyon hasonlított a mai a dél-koreaiak elleni összecsapásra, a játék egész rendben volt: akkor a fejünk hiányzott, most meg a testünk közepén lévő dolgok, ami elég tragikus és erre a válogatottra soha nem volt jellemző" - értékelt Majoross Gergely, aki elmondta: helyzetek alapján csapatának nézett ki jobban a mérkőzés, mégis megérdemelték ezt a fájdalmas vereséget.
"I...
2019-05-03 19:11:46
Asztalitenisz-vb - Sikeres magyar rajt férfi párosban
... csapott össze a délelőtti program nyitányán, s hiába volt a szurkolók lelkes biztatása, az első szettet simán elveszítette az A pavilon 19-es asztalánál. A folytatásban azonban megváltozott a játék képe, jó előkészítések után András sorra sikeresen fejezte be a labdameneteket, így előbb összejött az egyenlítés, majd a fordítás is. A negyedik játszmában a svájciak közül Posch egyre...
2019-04-22 11:11:13
Osztrák jégkorongliga - Hosszabbítás után maradt életben a Fehérvár
... adott találat, majd egy zúgó kapuvas után emberhátrányos góllal egyenlített, Dustin Gazley jóvoltából.
A második harmadban leginkább a küzdelem dominált, a kapuk előtt mindkét csapat játékosai rossz döntéseket hoztak, így újabb találatot nem láthatott a közönség.
A harmadik játékrészben sem változott a játék képe, egyik gárda sem tudott túljárni a kapusok eszén. A hajráh...
2019-03-22 22:12:15
Jégkorong Erste Liga - Egy győzelemre a döntőtől a Csíkszereda
... szerzett gólt láthatott az Újpesti Jégcsarnok közönsége: előbb a harmadban többször kísérletező Újpest, majd kétszer a Csíkszereda élt a kínálkozó lehetőséggel.
A második harmadban a játék képe inkább a Sport Club elképzelései szerint alakult, többet próbálkoztak az erdélyiek, ám gól nem esett.
A feszültebb záró felvonásban sem született találat, noha a hajrához közeledv...
2019-03-20 20:52:33
Labdarúgó NB I - A Debrecen nyerte a keleti rangadót
... területet a DVTK-nak, a kiesés elől menekülő együttes azonban hiába birtokolta többet a labdát, a 16-os előtt többnyire elfogyott a tudomány.
A második félidőben nem sokat változott a játék képe, a Debrecen magabiztosan őrizte egygólos előnyét, a Diósgyőr játékából pedig továbbra is hiányzott az ötlet, az elképzelés, így komolyabb lehetőség nem adódott a vendégek előtt. Megér...
2019-03-16 21:32:27
Labdarúgó NB I - Az Újpest harmadszor is legyőzte a Kisvárdát
... házigazda gólja után szinte azonnal egyenlíthetett volna a vendégcsapat, ám egy támadáson belül előbb Horváth, majd Vári találta el fejjel a keresztlécet.
A fordulás után nem változott a játék képe, a két csapat többnyire egyenrangú partnernek bizonyult a mezőnyben, míg a kapuk csak elvétve forogtak veszélyben. Dajka László hiába próbálta cserékkel frissíteni csapatát, a kisv...
2019-03-16 19:01:59
Sík Sándor versei
... sugarát.

Soha-soha még ilyen éjszakát!
FELHŐJÁTÉK

A felhők odafenn bújócskát játszanak.
Ezüst nyílásokon át-átkacsint a nap.
Fiatal öregek, lelkem barátai,
Nem próbálnánk mi is felhősdit játszani?
Felhőt, esőt...
2019-03-04 22:00:30
Férfi kézilabda BL - A Veszprém idegenben győzte le a Vardar Szkopjét
... választott -, a 13. percig mindketten négyszer voltak eredményesek. Az egyik oldalon Dejan Milosavljev, a másik kapuban pedig Sterbik Árpád védett egyre jobban, és mivel a veszprémi támadójátékosok számos helyzetet kihagytak, a Vardar a 22. percben három góllal ellépett (11-8).
David Davis vezetőedző - aki korábban a macedón klub férfi és női csapatánál is dolgozott - időt ké...
2019-02-16 19:21:36
1 2 3 .............41 42 .......62 63 ......81 82 83 
Címkék: Jégkorong Erste Liga, Labdarúgó NB, Vardar Szkopjét, Bálizs Bence, Sterbik Árpád, Nagy László, Andreas Nilssont, Majoross Gergely, Dustin Gazley, Újpesti Jégcsarnok, Sport Club, Dajka László, Dejan Milosavljev, David Davis, becsületünk volt, keleti rangadót, kapus Bálizs, játék képe, egész torna, magyar válogatott, házigazdák előbb, 8-2-es sorozattal, szünet előtt, második felvonásban, svéd Andreas, dél-koreaiak elleni, játék egész, fejünk hiányzott, testünk közepén, válogatottra soha, fájdalmas vereséget, délelőtti program, szurkolók lelkes, első szettet, folytatásban azonban, negyedik játszmában, svájciak közül, zúgó kapuvas, második harmadban, küzdelem dominált, kapuk előtt, harmadik játékrészben, kapusok eszén, harmadban többször, kínálkozó lehetőséggel, feszültebb záró, hajrához közeledv, kiesés elől, 16-os előtt, második félidőben, vendégek előtt, támadáson belül, fordulás után, kapuk csak, felhők odafenn, egyik oldalon, másik kapuban, veszprémi támadójátékosok, macedón klub, támadójátékosok, teljesítményére,
© 2013 TVN.HU Kft.