Belépés
Vizes vb - Negyeddöntős a női vízilabda-válogatott
... kiderült, hogy nem okozhat gondot a továbbjutás, a tengerentúliak azonos létszámban nem jelentettek veszélyt a kapura.
Habár zongorázni lehetett a tudásbeli különbséget a két csapat játékosai között, a magyarok rengeteget hibáztak, így csak két góllal nyerték meg az első negyedet. Nem változott a játék képe a folytatásban sem, így ötgólos különbség alakult ki a nagyszünetre....
2019-07-20 09:51:06
Junior női kézilabda V.B. 2019
A magyar női vízilabda-válogatott 17-12-re kikapott Oroszországtól a kvangdzsui vizes világbajnokság csütörtöki játéknapján, így csoportja második helyén végzett és a nyolcaddöntőben folytathatja a tornát.
Nagyobb kép
........................
2019-07-18 18:37:32
Boldog Brenner János vértanú üzenete
... a családi, majd lelkipásztori élet egy-egy meghatározó, vidám, megható vagy éppen hétköznapi pillanatát. A galériát átlapozva a három boldog, gyakran mosolygó Brenner fiú képe tárul elénk játék közben vagy szüleik szerető ölelésében. A János atya haláláig minden fotón derűt, nyugalmat és életörömöt sugárzó édesanya és a családját féltőn, ám bölcs, jóságos szeretettel óvó komoly éd...
2019-06-17 21:38:40
Jégkorong divízió I/A-vb - Majoross: a becsületünk volt a tét
... előrébb tart, mint a magyar.
"Az a dolgunk, hogy megtaláljuk azt az utat, amin mi felfelé tudunk menni és magunkhoz képest erősebbé válni."
A kapus Bálizs Bence úgy vélte, jó volt a játék képe, ezt várták volna maguktól, az egész torna folyamán, amelynek első részét tekintve hiányérzete van a válogatottat és magát illetően is.
"Sajnálom, hogy nem sikerült hoznunk f...
2019-05-05 19:31:56
Férfi kézilabda BL - Nyolcadik alkalommal elődöntős a Veszprém
... állt be Sterbik Árpád helyére.
A magyar válogatott kapus jó teljesítményére alapozva a házigazdák előbb felzárkóztak, majd egy 8-2-es sorozattal fordítottak, és összeszedett, lendületes játékkal a szünet előtt eldöntötték a továbbjutást.
A második felvonásban Nagy László megszerezte 900. gólját veszprémi színekben, a svéd Andreas Nilssont viszont térdfájdalmak miatt le k...
2019-05-04 19:22:03
Jégkorong divízió I/A-vb - Majoross: még soha nem viselkedtünk ilyen "töketlenül"
...
"Nagyon hasonlított a mai a dél-koreaiak elleni összecsapásra, a játék egész rendben volt: akkor a fejünk hiányzott, most meg a testünk közepén lévő dolgok, ami elég tragikus és erre a válogatottra soha nem volt jellemző" - értékelt Majoross Gergely, aki elmondta: helyzetek alapján csapatának nézett ki jobban a mérkőzés, mégis megérdemelték ezt a fájdalmas vereséget.
"I...
2019-05-03 19:11:46
Asztalitenisz-vb - Sikeres magyar rajt férfi párosban
... csapott össze a délelőtti program nyitányán, s hiába volt a szurkolók lelkes biztatása, az első szettet simán elveszítette az A pavilon 19-es asztalánál. A folytatásban azonban megváltozott a játék képe, jó előkészítések után András sorra sikeresen fejezte be a labdameneteket, így előbb összejött az egyenlítés, majd a fordítás is. A negyedik játszmában a svájciak közül Posch egyre...
2019-04-22 11:11:13
Osztrák jégkorongliga - Hosszabbítás után maradt életben a Fehérvár
... adott találat, majd egy zúgó kapuvas után emberhátrányos góllal egyenlített, Dustin Gazley jóvoltából.
A második harmadban leginkább a küzdelem dominált, a kapuk előtt mindkét csapat játékosai rossz döntéseket hoztak, így újabb találatot nem láthatott a közönség.
A harmadik játékrészben sem változott a játék képe, egyik gárda sem tudott túljárni a kapusok eszén. A hajráh...
2019-03-22 22:12:15
Jégkorong Erste Liga - Egy győzelemre a döntőtől a Csíkszereda
... szerzett gólt láthatott az Újpesti Jégcsarnok közönsége: előbb a harmadban többször kísérletező Újpest, majd kétszer a Csíkszereda élt a kínálkozó lehetőséggel.
A második harmadban a játék képe inkább a Sport Club elképzelései szerint alakult, többet próbálkoztak az erdélyiek, ám gól nem esett.
A feszültebb záró felvonásban sem született találat, noha a hajrához közeledv...
2019-03-20 20:52:33
Labdarúgó NB I - A Debrecen nyerte a keleti rangadót
... területet a DVTK-nak, a kiesés elől menekülő együttes azonban hiába birtokolta többet a labdát, a 16-os előtt többnyire elfogyott a tudomány.
A második félidőben nem sokat változott a játék képe, a Debrecen magabiztosan őrizte egygólos előnyét, a Diósgyőr játékából pedig továbbra is hiányzott az ötlet, az elképzelés, így komolyabb lehetőség nem adódott a vendégek előtt. Megér...
2019-03-16 21:32:27
1 2 3 .............41 42 .......62 63 ......82 83 
Címkék: Boldog Brenner János, Jégkorong Erste Liga, Labdarúgó NB, Bálizs Bence, Sterbik Árpád, Nagy László, Andreas Nilssont, Majoross Gergely, Dustin Gazley, Újpesti Jégcsarnok, Sport Club, becsületünk volt, keleti rangadót, tengerentúliak azonos, tudásbeli különbséget, magyarok rengeteget, első negyedet, játék képe, kvangdzsui vizes, nyolcaddöntőben folytathatja, galériát átlapozva, három boldog, családját féltőn, kapus Bálizs, egész torna, magyar válogatott, házigazdák előbb, 8-2-es sorozattal, szünet előtt, második felvonásban, svéd Andreas, dél-koreaiak elleni, játék egész, fejünk hiányzott, testünk közepén, válogatottra soha, fájdalmas vereséget, délelőtti program, szurkolók lelkes, első szettet, folytatásban azonban, negyedik játszmában, svájciak közül, zúgó kapuvas, második harmadban, küzdelem dominált, kapuk előtt, harmadik játékrészben, kapusok eszén, harmadban többször, kínálkozó lehetőséggel, feszültebb záró, hajrához közeledv, kiesés elől, 16-os előtt, második félidőben, vendégek előtt, nyolcaddöntőben,
© 2013 TVN.HU Kft.