Belépés
eNet: a magyarok egyre többet költenek videojátékokra
...
Az eNet keddi, MTI-nek küldött közleménye szerint bár érdemben nem nőtt a videojátékosok köre, akik játszanak, azok viszont egyre többet költenek videojáték vásárlásra, illetve a játékhoz kapcsolódó hardver és periféria beszerzésre. Mindeközben emelkedik azok száma, akik okostelefonon játszanak.
Magyarországon 3,7 millióan játszanak videojátékokkal a legutóbbi, 2018-as k...
2019-01-22 09:51:20
Férfi kézilabda-vb - Regeneráció után közös főzés és wellness szerepelt a magyarok programjában
...
A herningi szálloda konyhájában hétfőn Szathmári János kapusedző volt a séf, akinek a játékosok közül Nagy László, Bánhidi Bence, Bodó Richárd, a szakmai stábból pedig Remport Csaba videóelemző segített neki a gulyásleves, valamint a palacsinta elkészítése során. Az ebédet követően a küldöttség átvonult egy közeli hotel fürdőkomplexumába, hiszen a torna során először volt két...
2019-01-21 19:43:48
Férfi kézilabda-vb - Matics a meccs előtt aláírta volna az ötgólos sikert
... amit vártak, de csapata a második félidőben jobban bírta a terhelést.
"Úgy érzem, uraltuk a meccset, nem forgott veszélyben a győzelem" - vélekedett.
Nagy László elmondta, a játékosok fáradtsága, sérülései és a torna ideje alatti utazásai miatt nem tudták tovább növelni a különbséget a hajrában, a legfontosabbnak pedig azt nevezte, hogy a második félidőben megszerzett el...
2019-01-20 20:52:49
Asztalitenisz World Tour - Ezüstérmes a Szudi, Pergel vegyes páros
... közül Pergel influenzás tünetekkel, betegen vállalta a játékot - nyolcadik kiemeltként jutottak el a döntőig, mely tömött lelátók előtt kezdődött el. A közönség már nagyon várta a hazai játékosokat, a program ugyanis jelentősen csúszott, a torna első döntője így csak több mint egyórás késéssel kezdődhetett el.
Az első játszma nagyon gyorsan a szettvesztés nélkül fináléba kerü...
2019-01-19 15:06:58
Férfi kézilabda-vb - Kihasználja utolsó cserelehetőségét a magyar válogatott
... mérkőzésre, hiszen Ligetvári Patrik egyedül maradt a poszton. A cserét szombat reggel 9 óráig kell jeleznie a küldöttségnek.
Hozzátette, örvendetes, hogy nagyon jól teljesítettek a fiatal játékosok a Svédország elleni vesztes csoportmérkőzésen, csütörtökön.
"Nagyon sok problémánk van, lövőposzton négy emberünk kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik, de vannak fiatalok, most ...
2019-01-18 19:12:12
Asztalitenisz World Tour - Búcsúzott a negyeddöntőben a Póta, Ekholm kettős
... játszottunk. Az első játszmában nekünk jött egy két necces labda, a folytatásban azonban ők voltak szerencsésebbek. Vétettünk is egy-két apróbb hibát, főleg a szerváknál, és sajnos a jobb játékosok ellen ezek nem férnek bele. Apróságok döntöttek" - értékelt a világranglistán 35. Póta Georgina.
Így hazai részről már csak a Szudi Ádám, Pergel Szandra vegyes páros van versenyben...
2019-01-18 13:01:20
Asztalitenisz World Tour - Kiesett a Szudi, Ecseki páros
... kielemezzük a hibákat" - értékelt önkritikusan Ecseki, aki Szudival párban két éve elődöntős volt a magyarországi WT-viadalon.
A küzdelem délután folytatódik a BOK Csarnokban, a magyar játékosok este lépnek majd asztalhoz az egyes főtábla első fordulójában.
A vasárnapig tartó budapesti tornán négy kontinens 51 országának csaknem 400 versenyzője lép asztalhoz, az összdíj...
2019-01-17 14:31:48
Asztalitenisz World Tour - Győztes magyar rajt párosban
... Csun-ting, Tu Hoj-kem kettőssel találkozik majd.
A csütörtöki program során még további három magyar párosért lehet szorítani, este pedig az egyes főtábláján is bemutatkoznak a hazai játékosok.
A vasárnapig tartó budapesti viadalon négy kontinens 51 országának csaknem 400 versenyzője lép asztalhoz, az összdíjazás 170 ezer dollár (47,6 millió forint).
A döntőket sz...
2019-01-17 11:12:10
ooOoo
... büntetéseket kell rájuk kényszerítened. Az enneagramnak ez a pontja az, ahol a határok és a büntetések javíthatják a részvétel mértékét.

Csapatépítés

A főnökök nagy játékosok lehetnek. A versenynek szentelik magukat, és amikor valami felkelti az érdeklődésüket, az ájulásig dolgoznak. Inkább elfogadják a nehézségeket, mintsem kitérjenek előlük, és gyakran pusz...
2019-01-17 09:57:22
Asztalitenisz World Tour - Főtáblás a Bálint, Nagyváradi duó
... szettet ők nyerték, de a rivális egyenlíteni tudott, így jöhetett a döntő felvonás, amelyben aztán - 11-3-ra - ismét a magyarok voltak jobbak.
Bálint és Nagyváradi duója a hazai játékosok közül egyedüliként tudott csatlakozni a selejtezőből az alanyi jogon főtáblás honfitársakhoz. Rajtuk kívül egyesben Majoros Bence, valamint Póta Georgina és Madarász Dóra, párosban pedig az ...
2019-01-16 20:22:42
1 2 3 ..................224 225 .........336 337 .........447 448 449 
Címkék: Asztalitenisz World Tour, Szathmári János, Nagy László, Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Remport Csaba, Ligetvári Patrik, Póta Georgina, Szudi Ádám, Pergel Szandra, Majoros Bence, Madarász Dóra, magyarok egyre, magyarok programjában, meccs előtt, ötgólos sikert, magyar válogatott, eNet keddi, videojátékosok köre, játékhoz kapcsolódó, herningi szálloda, játékosok közül, szakmai stábból, palacsinta elkészítése, ebédet követően, küldöttség átvonult, közeli hotel, torna során, második félidőben, játékosok fáradtsága, torna ideje, legfontosabbnak pedig, hazai játékosokat, program ugyanis, torna első, első játszma, szettvesztés nélkül, cserét szombat, fiatal játékosok, első játszmában, folytatásban azonban, jobb játékosok, magyarországi WT-viadalon, küzdelem délután, magyar játékosok, egyes főtábla, vasárnapig tartó, csütörtöki program, egyes főtábláján, hazai játékosok, büntetések javíthatják, részvétel mértékét, főnökök nagy, versenynek szentelik, ájulásig dolgoznak, rivális egyenlíteni, döntő felvonás,
© 2013 TVN.HU Kft.