Belépés
Avokádó jó hatásairól
... rücskös héja miatt kaphatta ezt a különleges nevet.

Az egyik legfontosabb ásványi anyag, amely az avokádóban megtalálható, a kálium. Ez az ásványi anyag a vérnyomás szabályozásában játszik kiemelkedő szerepet.

Az avokádó egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag, amely csökkenti a gyulladás kialakulását a szervezetben, így biztosítja a szív egészségét.
...
2020-08-05 11:07:14
Miért olyan egészséges az uborka?
... végeztek vizsgálatokat. A kutatások során bebizonyosodott, hogy az uborka hatékonyan képes csökkenteni a vércukorszintet. Mivel az oxidatív stressz csökkentésében is kiemelkedő szerepet játszik, így tudja minimalizálni a cukorbetegséghez kapcsolódó szövődmények kialakulásának az esélyét.

Fogyókúra, jó emésztés

Mivel az uborka nagy százalékban tartalmaz vizet,...
2020-08-04 00:11:36
Nárdusillóolaj az egészség és a szépség szolgálatában
... nárdusolaj elősegíti a progeszteron és az ösztrogén egyensúlyának megteremtését, emellett csökkenti a méhben és...
2020-08-03 23:54:59
NBA - Győzött a bajnok Toronto
... be, ahol a szünet előtt rájátszásra esélyes 22 csapat zárt kapuk mögött, teljes elszigeteltségben, úgynevezett "buborékban" vívja meg a végjáték mérkőzése...
2020-08-03 22:33:58
A klubelnök szerint négy hónap alatt 200 millió eurótól esett el a Barcelona
... Arthurral szemben, miután a brazil középpályás nem tért vissza vakációjáról.
"Megállapodtunk vele abban, hogy amíg a Bajnokok Ligájában véget nem ér a szereplésünk, addig nálunk marad és játszik. A segítségünkre lehetne" - mondta Bartomeu. A katalánok szombaton a Napolit fogadják a BL-nyolcaddöntő visszavágóján, a februári első meccs 1-1-gyel zárult.
Arthur ragaszkodott ...
2020-08-03 20:53:39
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... "valamilyen konklúzió" a jogállamiságról, mégsem lehet tudni, hogy lesz-e valamilyen Magyarországgal szembeni szankció. A magyar és a német kormánypárt ugyanis egy ilyen zavaros helyzetre játszik, mert abban a magyar "tud a sajátjainak háborút mutatni", a német pedig ki tudja szolgálni a nagytőkét és a liberális szavazóit - érvelt.
Nem a nagyvállalatokkal kell stratégiai szöv...
2020-08-03 14:42:36
A kutyák agya az emberekéhez hasonlóan dolgozza fel a beszédet
... hallott ingerekre. A méréskor időnként a szavakat, időnként az intonációt ismételték meg a kutyáknak. Ha egy agyterület aktivitása egy inger ismétlésére jelentősen csökken, akkor az szerepet játszik annak feldolgozásában - tette hozzá az etológus.
A kísérlet eredményei alapján a kutyák agya, csakúgy mint az embereké, hierarchikusan dolgozza fel a beszédet: az intonációt alacs...
2020-08-03 11:21:44
Magnézium, mint fogyókúrás csodaszer?
... felhasználását okozzák, mely hosszú távon a hipoglikémiához (alacsony vércukorszint), szorongáshoz és stresszhez, illetve elhízáshoz vezethet.

A magnézium nagyon fontos szerepet játszik a normál testsúly fenntartásában.

Mivel a test nem jut elég tápanyaghoz, folyamatosan fogyasztásra ösztönöz, ezért alakul ki az állandó sóvárgás és a gyakori csipegetés. Ekko...
2020-08-02 23:04:31
Tállai: a kormány mindent megtesz a vidéken élők életminőségének javításáért
... lakosú települések 97 százaléka legalább egy pályázatot benyújtott.
Hejőbábán 1...
2020-08-02 19:34:46
Huawei: felértékelődtek az 5G-megoldások a koronavírus-járvány miatt
... továbbítani, számos új bevételi forrást jelent a vállalatoknak a gazdaság minden szegmensében, és növeli a termelékenységet. A digitális infrastruktúra, így az 5G kiépítése meghatározó szerepet játszik a koronavírus által okozott gazdasági recesszióból való kilábalásban is.
Ugyanakkor egy piaci kulcsszereplő korlátozása az 5G-hálózatok kiépítése során nemcsak jelentősen megem...
2020-07-30 16:02:10
1 2 3 .............1319 1320 ......1979 1980 .......2638 2639 2640 
Címkék: Bajnokok Ligájában, szépség szolgálatában, bajnok Toronto, klubelnök szerint, rendkívüli ülés, kutyák agya, emberekéhez hasonlóan, kormány mindent, vidéken élők, különleges nevet, egyik legfontosabb, avokádóban megtalálható, ásványi anyag, vérnyomás szabályozásában, avokádó egyszeresen, gyulladás kialakulását, szív egészségét, kutatások során, uborka hatékonyan, oxidatív stressz, cukorbetegséghez kapcsolódó, uborka nagy, ösztrogén egyensúlyának, szünet előtt, végjáték mérkőzése, brazil középpályás, segítségünkre lehetne, katalánok szombaton, februári első, német kormánypárt, ilyen zavaros, sajátjainak háborút, német pedig, liberális szavazóit, nagyvállalatokkal kell, méréskor időnként, intonációt ismételték, agyterület aktivitása, inger ismétlésére, szerepet játszik, kísérlet eredményei, intonációt alacs, magnézium nagyon, normál testsúly, állandó sóvárgás, gyakori csipegetés, pályázatot benyújtott, gazdaság minden, digitális infrastruktúra, koronavírus által, piaci kulcsszereplő, 5G-hálózatok kiépítése,
© 2013 TVN.HU Kft.