Belépés
Ritkán hajlandó valaki

Ritkán hajlandó valaki önmagában keresni a nehézségek okát, mert azt az áldozat és az elkövető végeláthatatlan játszmájában inkább másokra vetíti ki. Az ego makacsul kitart önérdekű áldozatszerepe mellett, készen áll akár a fizikai halálig is folytatni a játszmát. Önmaga véde...
2022-08-06 16:38:29
Nem probléma
A problémák lefoglalnak téged a valamivé válás játszmájában.
Nincsen probléma ezen a világon. Minden úgy tökéletes, ahogy
van. Te vagy az, aki nem elégedett azzal, ami van.
Azt szeretnéd, hogy a világ megváltozzon, ami valójában nem
lehetséges, mivel a te belső érzékelésednek kell megváltoznia.

Sri Amma Bhagavan


...
2022-03-25 12:17:40
Davis Kupa-selejtező - Fucsovics diadalával döntőben a magyarok
... négy szettlabdát is elszalasztott, de ezt követően semmire hozta az adogatását, ami 1 óra 40 percnél - óriási hangorkán közepette - az egyenlítést jelentette.
A párharc utolsó játszmájában Fucsovicsot vitte tovább a lendület, 1:1-nél jött az újabb brék, majd két labdája volt a 4:1-hez is. Ez ugyan nem jött össze, de a különbség megmaradt, sőt Bemelmans 4:2-nél ismét elbukta a...
2020-03-07 19:32:55
Női röplabda CEV Kupa - Bravúros nyíregyházi továbbjutás
... kikapott a bajnokságban listavezető Kaposvártól, ráadásul a szakember az összecsapás előtt elmondta, több játékosa is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik.
A keddi visszavágó első játszmájában a román együttes valósággal "átgázolt" a hibát hibára halmozó nyírségieken: a hazaiak játékosai tíz ki nem kényszerített hibát követtek el.
A második felvonásra összeszedte magát a N...
2019-12-17 20:22:29
Női röplabda Eb - Óriási csata után szerb címvédés
... győztek. A Zoran Terzic irányította világbajnok csapat veretlenül jutott döntőbe, a törököknek az az egy veresége volt.
A telt ház, 12 ezer néző előtt megrendezett finálé első játszmájában a törökök jó nyitásokkal és hatékony blokkmunkával a játékrész közepén elbizonytalanították riválisukat, és összességében magabiztosan kerültek előnybe.
A második felvonásban sokkal jo...
2019-09-08 21:32:05
Roland Garros - Nadal könnyedén győzte le Federert
...
A kavargó szélben rendezett mérkőzés első játszmájában a spanyol játékos azonnal elvette svájci ellenfele adogató játékát (2:0). Később ugyan Federer is végrehajtotta ezt a bravúrt, csakhogy egyenlíteni már nem tudott, mert Nadal azonnal válaszolni tudott (4:2), így végül 6:3-ra megnyerte az első szettet.
A második felvonásban Federer kezdett brékkel (0:2), de rögtön a ...
2019-06-07 16:01:59
Müncheni tenisztorna - Negyeddöntőbe jutott Fucsovics Márton
... Fucsovics hétfőn a szintén a kvalifikációból érkezett olasz Lorenzo Sonegót verte több mint háromórás csatában.
A nyolcadik helyen kiemelt magyar játékos a csütörtöki meccs első játszmájában rendre egyenlített, majd a rövidítésben a dél-amerikai salakspecialista akarata érvényesült (7-1).
A második szettben 2:2-nél Monteirónak két breaklabdája volt, de nem élt velük. Fuc...
2019-05-01 19:48:14
Fucsovics Márton nyerte az ilkleyi tenisztornát
... nyert meg. Az első két diadalát 2013-ban a kínai An Ningban, illetve az olaszországi Andriában aratta, majd idén júniusban Vicenzában ünnepelhetett.
A vasárnapi összecsapás első játszmájában a legelőkelőbben rangsorolt magyar férfijátékos lehengerlően teniszezett, mindössze 26 perc alatt, 6:1-gyel intézte el ellenfelét.
A második szett szorosabban alakult, 3:3-ig fej-fej...
2017-06-25 13:32:32
Női röplabda NB I - Sima győzelmek
...
A somogyiak a sereghajtó Palota elleni összecsapás első játszmájában mindössze három pontot engedtek riválisuknak.
Eredmények:1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem-Palota RSC 3-0 (3, 20, 13)Vasas Óbuda-Budaörsi DSE 3-0 (14, 21, 9)TFSE-MTK Budapest 0-3 (-9, -15, -19)...
2017-03-10 19:54:35
Szép gondolatok...
...


"A problémák lefoglalnak téged a valamivé válás játszmájában. Nincsen probléma ezen a világon. Minden úgy tökéletes, ahogy van. Te vagy az, aki nem elégedett azzal, ami van. Azt szeretnéd, hogy a világ megváltozzon, ami valójában nem lehetséges, mivel a te belső érzékelésednek kell megváltoznia. "


Sri Amma Bhagavan
[ke...
2016-12-06 21:08:32
1 2 3 4 5 
Címkék: Davis Kupa-selejtező, Roland Garros, Fucsovics Márton, Amma Bhagavan, Zoran Terzic, Lorenzo Sonegót, Diamant Kaposvári Egyetem-Palota RSC, Vasas Óbuda-Budaörsi DSE, TFSE-MTK Budapest, ilkleyi tenisztornát, nehézségek okát, elkövető végeláthatatlan, fizikai halálig, problémák lefoglalnak, valamivé válás, világ megváltozzon, egyenlítést jelentette, párharc utolsó, újabb brék, különbség megmaradt, bajnokságban listavezető, összecsapás előtt, keddi visszavágó, román együttes, hibát hibára, hazaiak játékosai, második felvonásra, veresége volt, játékrész közepén, második felvonásban, kavargó szélben, spanyol játékos, első szettet, kvalifikációból érkezett, nyolcadik helyen, csütörtöki meccs, dél-amerikai salakspecialista, második szettben, olaszországi Andriában, vasárnapi összecsapás, legelőkelőbben rangsorolt, második szett, sereghajtó Palota, salakspecialista, kvalifikációból, végeláthatatlan, érzékelésednek, áldozatszerepe, legelőkelőbben, elszalasztott, negyeddöntőbe, ünnepelhetett, kényszerített,
© 2013 TVN.HU Kft.