Belépés
Férfi röplabda Extraliga - Otthon nyert a Kazincbarcika
...
A vendégek a második szettben öt játszmalabdát hibáztak el és a harmadikban is szívósan küzdöttek.
Eredmény (a szövetség honlapjáról):Vegyész RC Kazincbarcika-Fino Kaposvár SE 3-0 (19, 28, 23)Debreceni EAC-Kecskeméti RC 0-3 (-22, -20, -24)LV Sport Pénzügyőr SE - MAFC-BME 3-1 (24, -19, 12, 12)
Az állás: 1. Vegyész RC Kazincbarcika 21 pont, 2. LV Sport Pénzügyőr SE 18...
2019-03-14 21:52:56
Szófiai tenisztorna - Fucsovics bejutott a második fordulóba
... viszonylag hamar kiegyenlített, sőt, egy újabb brékkel közel került a mérkőzés megnyeréséhez (4:3). Az olasz játékos azonban nem adta fel, ezúttal ő fordított, s Fucsovicsnak 5:6-nál két játszmalabdát hárítva kellett rövidítésre mentenie a szettet. Ott aztán a magyar játékos három fogadópontot is szerzett, ezzel pedig 1 óra 35 perc alatt eldöntötte a továbbjutást.
Fucsovics, ...
2019-02-06 15:03:14
Férfi röplabda CEV Kupa - Kikapott Csehországban a Kazincbarcika
...
A barcikaiak a 38 perces nyitófelvonást óriási csatában vesztették el úgy, hogy több játszmalabdát is elpuskáztak. A második játékrész már a vendégek szája íze szerint alakult, ám a folytatásban a házigazda együttes magasabb sebességi fokozatba kapcsolt, és végül kereken két óra alatt győzött.
A borsodi csapat a Bajnokok Ligája-selejtezőjéből került át a második számú eu...
2018-11-29 23:24:03
Férfi röplabda BL - Nagy csatában kapott ki a Kazincbarcika
... Banai Máté vezette Kazincbarcika egyenrangú partnere volt görög ellenfelének. A végjátékban előbbi remek blokkjával alakított ki kétpontos előnyt a borsodi csapat, de a PAOK így is öt játszmalabdát hárított, mielőtt egy technikai hibát vétve elveszítette a szettet (30-28).
A negyedik etapban fáradni látszottak a borsodiak, akik ugyan egyszer még vissza tudtak kapaszkodni négy...
2018-10-08 22:01:26
Cincinnati tenisztorna - Babosék párosa negyeddöntős
... mérkőzés még csütörtökön kezdődött, ám az eső miatt félbeszakadt. A majd egynapos szünet jót tett Baboséknak, ugyanis azok után, hogy 5:2-es hátrányról várták a pénteki folytatást, nyolc játszmalabdát hárítva 7:5-re megnyerték az első szettet.
A második játékrészben előbb 2:2 után, majd - miután kiegyenlítettek - 4:4-et követően is brékhátrányba kerültek. A második elvesztett...
2018-08-18 11:56:46
Hallei tenisztorna - Fucsovics combsérülés miatt feladta mérkőzését
... 45. magyar játékos a nyitó felvonásban 4:3-nál elvette a rangsorban 24. riválisa adogatását, de nem tudta kiszerválni a játszmát, a hazai közönség előtt szereplő Kohlschreiber három játszmalabdát hárított, mielőtt brékelt volna. Fuvocsics azonban nem tört meg, a következő játékban a negyedik és az ötödik szettlabdáját is kiharcolta, s utóbbit egy nagy tenyeressel ki is használta, ...
2018-06-19 14:32:29
Női röplabda Európa Liga - Ezüstérmes a magyar válogatott
... elkezdte a pontgyártást, így a magyar válogatott tartotta a lépést riválisával. A hajrá egálról indult (20-20), a kiélezett végjátékban mindkét csapat sokat rontott, végül - két hazai játszmalabdát hárítva - ezt a játékrészt is a bolgárok nyerték egy rossz magyar érintést követően.
A harmadik felvonásra a vádliját fájlaló Molcsányi Ritát Lékó Lilla váltotta liberó poszton, s ...
2018-06-15 21:53:06
Budapesti női tenisztorna - A címvédő Babos búcsúzott
... helyen rangsorolt német ellenfelétől a BOK Csarnokban.
Rosszul kezdődött a mérkőzés Babos számára, aki 0:1-nél rögtön az első szervajátékát elveszítette. A végjátékban aztán játszmalabdát hárított, majd sikerült elvennie riválisa adogatógémjét, ám Barthel egy újabb brékkel lezárta a 35 perces szettet. A folytatásban Babosnak jött össze először a brék, amivel 3:2-es előnybe ke...
2018-02-22 19:26:17
Québeci tenisztorna - Babos Tímea negyeddöntős egyesben
...
A viadal honlapja szerint a mindössze 26 perces első szettben Babos 4:0-ra elhúzott, majd saját szervajátékában az első játszmalabdát kihasználta.
A második szett jóval szorosabban alakult, a világranglistán 135. Broady pedig a végjátékban az első brékjével rögtön kiegyenlítette játszmahátrányát.
A döntő szettben a rangsorban 63. Babos 1:1 után brékelőnyhöz jutott, ...
2017-09-13 21:14:38
Asztalitenisz World Tour - Póta és Ekholm döntős, Szudiék búcsúztak
... nagy meglepetésre - a legjobb négy között a másodikként rangsorolt brazil Hugo Calderanóval és Gustavo Tsuboival csaptak össze. Egy-egyes szettállásnál a harmadik felvonásban négy játszmalabdát is hárítottak, végül mégis az ellenfél került előnybe, a rendkívül szoros negyedik játszmában azonban sikerült az egyenlítés, így jöhetett a döntő szett. Ebben végig a brazilok irányítottak...
2017-01-20 15:42:31
1 2 
Címkék: Kikapott Csehországban, Európa Liga, Babos Tímea, Asztalitenisz World Tour, Vegyész RC Kazincbarcika-Fino Kaposvár SE, Debreceni EAC-Kecskeméti RC, Sport Pénzügyőr SE, Vegyész RC Kazincbarcika, Bajnokok Ligája-selejtezőjéből, Banai Máté, Molcsányi Ritát Lékó Lilla, Hugo Calderanóval, Gustavo Tsuboival, második fordulóba, magyar válogatott, címvédő Babos, második szettben, szövetség honlapjáról, újabb brékkel, mérkőzés megnyeréséhez, olasz játékos, magyar játékos, második játékrész, vendégek szája, házigazda együttes, borsodi csapat, második számú, végjátékban előbbi, technikai hibát, negyedik etapban, majd egynapos, pénteki folytatást, első szettet, második játékrészben, második elvesztett, nyitó felvonásban, hazai közönség, következő játékban, ötödik szettlabdáját, nagy tenyeressel, lépést riválisával, hajrá egálról, kiélezett végjátékban, bolgárok nyerték, rossz magyar, harmadik felvonásra, vádliját fájlaló, mérkőzés Babos, első szervajátékát, végjátékban aztán, folytatásban Babosnak,
© 2013 TVN.HU Kft.