Belépés
Jégkorong divízió I/A-vb - Teljes erővel buzdítja a válogatottat a magyar szurkolótábor
... elismeréseként, hogy ez volt a századik pontja nemzeti színekben.
A drukkerek "ti vagytok a legnagyobbak hejj, hejj" rigmussal köszöntek el kedvenceiktől.
Nagy Tamás kitért rá: bár a jégkorong agresszív, gyors sportág, amiben a pályán levezetik a feszültséget a játékosok, a szurkolói zónában azonban együtt mulatnak a különböző válogatottak drukkerei.
"Nemzetközi tra...
2019-05-02 14:52:42
Legyőzte a szlovénokat utolsó hazai felkészülési meccsén a jégkorong-válogatott
...
A magyar csapat - ugyancsak a Tüskecsarnokban - a vb-címvédő svédek elleni találkozóval indította a felkészülést, és szoros mérkőzésen 4-3-ra kikapott. Ezt követően Miskolcon kétszer is a lengyelekkel mérkőzött, s előbb szétlövéssel 2-1-re, majd rendes játékidőben 4-2-re nyert.
Kedden ketten kerültek ki a keretből: Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány és stábja a hátvéd K...
2019-04-17 21:26:27
Jégkorong Négy Nemzet Torna - Benk: a fiatalok tesztje lesz
...
Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány együttese szerdán utazik a bledi Négy Nemzet Tornára, amelyen sorrendben a házigazda szlovén, majd a fehérorosz és az A csoportos olasz csapattal találkozik.
"Sokat kell majd dolgoznunk a védelmen, hiszen három bitang erős csapattal játszunk" - fogalmazott a Tüskecsarnokban tartott kedd esti sajtónyilvános edzés után az MTI-nek az UTE c...
2019-02-05 21:09:41
Jégkorong-vb - Chernomaz megkapta a kért bátor játékot a válogatottól
...
"Fiatal csapatunk van, azt kértem, hogy legyünk bátrak, agresszívek, élvezzük a játékot. Ezt megkaptam, és néhány perctől eltekintve nagyon elégedett vagyok" - mondta a magyar válogatott kanadai szakvezetője a találkozó utáni sajtótájékoztatón utalva rá, hogy két csapat játékosainak összkeresete közötti különbség éves szinten több mint 60 millió dollár.
"Ilyen mérkőzésen...
2016-05-08 14:58:12
Divízió I-es jégkorong-vb - A feljutásért játszik a magyar válogatott
...
A magyaroknak eddig egyszer, 2008-ban sikerült kiharcolniuk a világ 16 legjobbját felvonultató vb-szereplés jogát, ám a rákövetkező évben, Svájcban az utolsó helyen végeztek, és kiestek. A lengyeleknek utoljára 2002-ben volt élvonalbeli együttesük, de legjobb éveikben még a nyolccsapatos A-csoportos vb-n is játszhattak.
Egyszerű a képlet: ha Rich Chernomaz szövetségi kap...
2015-04-24 09:11:49
Divízió I-es jégkorong-vb - Fontos győzelem az olaszok ellen
...
A sikerrel jelentősen nőtt az esély, hogy a válogatott megszerezze a világelitbe kerülést érő második helyet, azonban csütörtökön még az ukránokkal, szombaton pedig a házigazda lengyelekkel is találkozik a gárda.
A magyarok utoljára 37 évvel ezelőtt tudták legyőzni az olaszokat vb-n.
Eredmény:
3. forduló:Magyarország-Olaszország 4-1 (2-0, 0-0, 2-1)-------------...
2015-04-22 18:50:54
Semjén, a funkcionárius
... december 13-án az Ifjúsági Demokrata Fórum alelnökévé választották.[8] 2008 nyara óta a Magyar Élet és Vízimentő Szakszövetség elnöke. 2010. augusztus 26.-án a Ferencvárosi Torna Club Jégkorong szakosztályának elnökségi tagjává választották. 2010. november 19.-e óta az FKF Zrt. Közútfenntartási Ágazati Igazgatója.

tartsd csak a szádat, jól jársz.


...
2012-12-21 09:17:40
...folytatás...
... azokat az indulatokat, amelyeket szeretnél. Jégcsapot letörni: hideg számítás, érdekkapcsolat különösen nők álmában, de férfiálomban is előfordul és akkor ugyanazt jelenti.

*JÉGKORONG (mérkőzés) - Presztízsből kitartasz egy hibás elképzelésed mellett. Jégkorongozó: számító, hidegfejű ismerős; megszorultságodban olyanokhoz kell fordulnod, akiket nem szívelsz.

...
2011-02-24 10:46:53
Mi történt a szülinapomon?
... és Európa első műjégpályája 5600 négyzetméter alapterületű pálya egyidejűleg a magyarországi jeges sportok fellendüléséhez is hozzájárult. Sorra rendezték a versenyeket, pl. 1929-ben a jégkorong Európa-bajnokságot. A harmincas években a Városliget lett a jéghoki és a műkorcsolya európai fellegvára. A II. világháborúban a pálya jelentős károsodást szenvedett, az épület bal szárnya ...
2009-11-20 16:16:43
Mi történt a szülinapomon?
... és Európa első műjégpályája 5600 négyzetméter alapterületű pálya egyidejűleg a magyarországi jeges sportok fellendüléséhez is hozzájárult. Sorra rendezték a versenyeket, pl. 1929-ben a jégkorong Európa-bajnokságot. A harmincas években a Városliget lett a jéghoki és a műkorcsolya európai fellegvára. A II. világháborúban a pálya jelentős károsodást szenvedett, az épület bal szárnya ...
2008-11-20 12:14:04
1 
Címkék: Jégkorong Négy Nemzet Torna, Divízió I-es, Nagy Tamás, Jarmo Tolvanen, Négy Nemzet Tornára, Rich Chernomaz, Ifjúsági Demokrata Fórum, Magyar Élet, Vízimentő Szakszövetség, Ferencvárosi Torna Club Jégkorong, Közútfenntartási Ágazati Igazgatója, magyar szurkolótábor, szlovénokat utolsó, fiatalok tesztje, kért bátor, feljutásért játszik, magyar válogatott, olaszok ellen, századik pontja, legnagyobbak hejj, jégkorong agresszív, pályán levezetik, szurkolói zónában, különböző válogatottak, magyar csapat, vb-címvédő svédek, lengyelekkel mérkőzött, bledi Négy, házigazda szlovén, találkozó utáni, magyaroknak eddig, rákövetkező évben, utolsó helyen, lengyeleknek utoljára, nyolccsapatos A-csoportos, sikerrel jelentősen, válogatott megszerezze, világelitbe kerülést, házigazda lengyelekkel, magyarok utoljára, olaszokat vb-n, hibás elképzelésed, magyarországi jeges, harmincas években, műkorcsolya európai, pálya jelentős, közútfenntartási, fellendüléséhez, tüskecsarnokban, szakosztályának, sajtónyilvános,
© 2013 TVN.HU Kft.