Belépés
Brexit - Az Európai Gyógyszerügynökség megkezdte a költözést Amszterdamba
... központját Amszterdam nyugati részében, és a szervezet egészen addig itt fog működni, amíg várhatóan őszre el nem készül az új székház.
Az Európai Unióban forgalmazható gyógyszerek jóváhagyásáért felelős ügynökségnek jelenleg mintegy 900 alkalmazottja van, sokukat el fogják veszíteni, azonban a frissen felvett munkatársakkal együtt sajtóhírek szerint összesen körülbelül 850-e...
2019-01-10 10:41:14
Brexit - Az Európai Gyógyszerügynökség munkatársainak 30 százalékát veszítheti el az amszterdami költözés miatt
...
Az EU-ban forgalmazható gyógyszerek jóváhagyásáért felelős szervezet számításai szerint 900 alkalmazottjuk mintegy 30 százalékát el fogják veszíteni, s ez - mint rámutattak - komoly bizonytalanságot jelent középtávon. Többek ráadásul már most felmondtak, hogy más munka után nézzenek.
A szakértők a korábbi felmérések alapján azt gondolták, hogy az EMA dolgozóinak csak min...
2018-08-06 13:31:04
Lengyelország EU- és NATO-tagságának alkotmányban történő rögzítéséről is népszavazást tartana a lengyel elnök
... védelmét is, amelyről nem szól a jelenlegi alkotmány.
Korábbi bejelentések szerint Andrzej Duda júliusban folyamodik hivatalosan a lengyel parlament felsőházához a népszavazás jóváhagyásáért, amelyet tervei szerint idén november 10-én vagy 11-én, a lengyel függetlenség visszaszerzésének 100. évfordulóján tartanának meg.
A lengyel kormánypárti parlamenti többség politiku...
2018-06-12 17:22:36
Brexit - Olaszország érvényteleníteni kívánja az EMA Amszterdamba költöztetéséről szóló döntést
... hivatkozva próbálja felülvizsgáltatni a határozatot, hogy a holland hatóságok hétfőn közölték, először ideiglenes központban helyezik majd el az EU-ban forgalmazható gyógyszerek jóváhagyásáért felelős ügynökséget, az új székhely ugyanis csak később, várhatóan 2019 novemberében fog elkészülni.
"Meg kell próbálnunk, a játszma még nem ért véget" - jelentette ki Paolo Gentiloni o...
2018-01-31 12:51:40
Az Európai Gyógyszerügynökséget először ideiglenes központban helyezik el Amszterdamban
...
A tárcavezető elmondta, átmenetileg a nyugat-amszterdami Sloterdijk negyedben fogják elhelyezni az EU-ban forgalmazható gyógyszerek jóváhagyásáért felelős EMA-t, mivel a város déli részén épülő új székház a tervek szerint csak 2019 novemberében fog elkészülni.
Kiemelte, a holland hatóságok mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy gördülékenyen menjen végbe az áttel...
2018-01-29 19:29:36
Brexit - Az Európai Gyógyszerügynökséget Amszterdamba, az Európai Bankhatóságot Párizsba költöztetik
... azonban később visszalépett az EMA-ért folyó versenytől, amelyért így tizenhat, míg az EBA-ért nyolc város szállt versenybe.
A fogadóirodák az EU-ban forgalmazható gyógyszerek jóváhagyásáért felelős EMA befogadására Amszterdamot, Milánót és Pozsonyt tartották a fő esélyeseknek, utóbbi helyett azonban Koppenhága került be a voksolás második fordulójába, a harmadikba pedig már ...
2017-11-20 21:24:28
Brexit - Sajtóhírek: akár 580 millió euróba is kerülhet az Európai Gyógyszerügynökség elköltöztetése
... áttelepítésének költségeit az Egyesült Királyságnak kell fizetnie, ez azonban szakértők szerint a felek közötti megállapodástól fog függeni.
Az EU-ban forgalmazható gyógyszerek jóváhagyásáért felelős EMA befogadására Amszterdam, Barcelona és Lille a legfőbb esélyesek, azonban versenyben van még Athén, Bécs, Bonn, Brüsszel, Bukarest, Dublin, Helsinki, Koppenhága, Milánó, Porto...
2017-09-01 21:23:44
A korrupcióval vádolt orosz miniszter szerint provokációval vették rá kenőpénz elfogadására
... Uljukajev ellen vallott, és szemtanúk, hang- és videofelvételek bizonyítják bűnösségét.
Maga Szecsin azt vallotta, hogy Uljukajev 2 millió dollárt követelt tőle a Basnyefty-ügylet jóváhagyásáért. A vádirat szerint a miniszter igényével a BRICS-országok tavaly októberi goai csúcstalálkozóján állt elő, és ellenkező esetre kilátásba helyezte, hogy akadályozni fogja a Rosznyefty...
2017-08-16 12:22:07
Brexit - Huszonhárom város pályázott a londoni központú uniós ügynökségek új székhelyére
... be a pályázatukat: az Európai Gyógyszerügynökségért (EMA) tizenkilenc, az Európai Bankhatóságért (EBA) pedig nyolc város szállt versenybe.
Az EU-ban forgalmazható gyógyszerek jóváhagyásáért felelős EMA befogadására Amszterdam, Barcelona és Lille a legfőbb esélyesek, azonban versenyben van még Athén, Bécs, Bonn, Brüsszel, Bukarest, Dublin, Helsinki, Koppenhága, Milánó, Porto, ...
2017-08-01 13:52:27
Brexit - Németország is befogadná az uniós bankhatóságot és a gyógyszerügynökséget
... európai keretbe foglaló, és a pénzügyi rendszer gyenge pontjait feltárni hivatott bankhatóságnak Frankfurt lehetne az új otthona, az unió tagállamaiban forgalmazható gyógyszerek jóváhagyásáért felelős gyógyszerügynökség pedig Bonnba költözhetne a brit fővárosból.
Az új székhelyek kiválasztását célzó eljárásról a júniusi uniós csúcstalálkozón születhet megállapodás - tette hoz...
2017-06-12 18:54:27
1 2 3 
Címkék: Európai Gyógyszerügynökség, Lengyelország EU-, Európai Gyógyszerügynökséget, Európai Gyógyszerügynökséget Amszterdamba, Európai Bankhatóságot Párizsba, Európai Unióban, Andrzej Duda, Paolo Gentiloni, Egyesült Királyságnak, Maga Szecsin, Európai Gyógyszerügynökségért, Európai Bankhatóságért, költözést Amszterdamba, amszterdami költözés, lengyel elnök, korrupcióval vádolt, londoni központú, uniós bankhatóságot, szervezet egészen, frissen felvett, korábbi felmérések, jelenlegi alkotmány, lengyel parlament, népszavazás jóváhagyásáért, lengyel függetlenség, lengyel kormánypárti, holland hatóságok, tárcavezető elmondta, város déli, tervek szerint, voksolás második, harmadikba pedig, felek közötti, legfőbb esélyesek, vádirat szerint, miniszter igényével, pénzügyi rendszer, unió tagállamaiban, brit fővárosból, júniusi uniós, bizonytalanságot, érvényteleníteni, költöztetéséről, videofelvételek, áttelepítésének, megállapodástól, csúcstalálkozón, jóváhagyásáért, bankhatóságért, alkalmazottjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.