Belépés
Hat nagyszínpadi bemutató a Győri Nemzeti Színház idei évadában
... Primadonnák, a Kisfaludy-teremben pedig A Pál utcai fiúk, a Két úr szolgája és a Ludas Matyi jr. című darabok.
Forgács Péter elmondta, hogy a Lázár Ervin program keretében az idei évadban mintegy hatezer iskolás gyermek juthat el a győri színházba térítésmentesen.
Kitért arra is, hogy saját forrásból majdnem teljesen elkészült a színház épületével szemben egy új játszóh...
2019-09-19 16:11:43
Hét bemutatója lesz az új évadban a veszprémi Pannon Várszínháznak
... hogy a bemutatót megelőző előadást szociálisan vagy mentál...
2019-09-16 12:01:23
Két bemutatót tart az új évadban a Szegedi Pinceszínház
...
Az évadról tartott sajtótájékoztatón a színművész elmondta, hogy november 15-én tartják Sütő András Advent a Hargitán című szerelmes színművének bemutatóját. Az összművészeti produkcióban megjelenik a báb jelrendszere is.
Második premierként jövő tavasztól láthatja a közönség Molnár Ferenc Játék a kastélyban című vígjátékát.
A színház három korábbi bemutatóját is to...
2019-09-09 12:31:38
Új évadját kezdi a Szegedi Nemzeti Színház
... magyarországi bemutatójával zárul, a színpadi adaptációt Horgas Ádám készítette és rendezi.
Botka László (MSZP) polgármester köszöntőjében kiemelte, a színház új vezetése az előző évadban 29 ezerrel, 124 ezer fölé tudta növelni a nézőszámot, ami több mint 80 százalékos átlagos nézettséget jelent.
Az önkormányzat a több mint félmilliárd forintos támogatás mellett, teljes ...
2019-09-06 12:01:44
Öt új bemutatóval készül az új évadra a kecskeméti Ciróka Bábszínház
...
Kiszely Ágnes elmondta: a bábszínházi műfaj megújulását, megújítását szorgalmazva több olyan előadást is terveznek az új évadban, amelyben a vizualitásnak és a bábeszközöknek jobban teret adva a szöveg csak a kifejezést segítve lesz jelen.
A színház első bemutatója egy koprodukció lesz, melyben a Beck Andrea könyvei alapján készült A titoktündér című mesét Kuthy Ágnes r...
2019-09-03 17:01:59
Rekordszámú néző az Esztergomi Várszínházban
... 1800 néző tekintette meg. A regisztrációk alapján a két előadás országszerte érdeklődést keltett, valamint érkeztek nézők a Felvidékről és a Vajdaságból is.
A most maga mögött hagyott évadban a színház a két kiemelt produkció mellett olyan előadásokat hívott meg, melyek üzeneteikben segítették a felkészülést a jövő évi, 52. Nemzetközi Eucharisztikus Világkongresszusra.
S...
2019-08-26 11:51:18
Három bemutató lesz a jövő évadban a pécsi Bóbita Bábszínházban
...
Az intézmény írásos összegzésében emlékeztetnek arra, hogy a baranyai megyeszékhelyen működő társulat a 2018/2019-es évadban 266 előadást mutatott be a közönségnek, csaknem 34 ezren nézték meg a darabokat, közülük mintegy ötezren bérletet váltottak.
Az ősszel induló új évadban három bemutatót tartanak, elsőként Papp Melinda A lilahajú tündér című, négy éven felüli gyerme...
2019-08-26 10:51:23
A filmé a főszerep a József Attila Színház jövő évadában
...
A színház hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Nemcsák Károly igazgató elmondta: az idei évadban négy nagyszínpadi és egy stúdió bemutatót tartottak, eddig mintegy négyszáz előadást játszottak - székhelyükön 373-at, vidéken 26-ot -, színházukban 104 ezer nézőt fogadtak.
Kiemelte: folytatják beavatószínházi programjukat Quintus Konrád színművész vezetésével, és fontos szá...
2019-05-06 14:15:49
Tizenhét bemutatóval készül a jövő évadra a Miskolci Nemzeti Színház
... előadás is.
Mint fogalmazott, legfőbb törekvésük, hogy a nézők megtalálják azokat az előadásokat, amelyek számukra a legkedvesebbek.
A Miskolci Nemzeti Színház az ősszel kezdődő új évadban anagyszínházban mutatja be Lehár Ferenc Luxemburg grófja című operettjét, Moliere Don Juanját, a Hegedűs a háztetőn című musicalt, Verdi Don Carlos című operáját és a Szerelmes Shakesp...
2019-05-05 15:51:36
Klasszikus és új művekkel várja a közönséget a jövő évadban a Vígszínház
... verses, zenés produkciókkal szórakoztatták a nézőket.
A Vígszínház társulata inspiráló, elgondolkodtató előadásokkal, nem szokványos, formabontó produkciókkal várja közönségét a jövő évadban - olvasható a színház MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.
A Vígszínház nagyszínpadán új zenés darab születik, A nagy Gatsby címmel. F. Scott Fitzgerald azonos című regénye szí...
2019-05-01 21:27:19
1 2 3 ....16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: Győri Nemzeti Színház, Pannon Várszínháznak, Szegedi Pinceszínház, Szegedi Nemzeti Színház, Ciróka Bábszínház, Esztergomi Várszínházban, Bóbita Bábszínházban, József Attila Színház, Miskolci Nemzeti Színház, Ludas Matyi, Forgács Péter, Lázár Ervin, Sütő András Advent, Molnár Ferenc Játék, Horgas Ádám, Botka László, Kiszely Ágnes, Beck Andrea, Kuthy Ágnes, Nemzetközi Eucharisztikus Világkongresszusra, Papp Melinda, Nemcsák Károly, Lehár Ferenc Luxemburg, Moliere Don Juanját, Verdi Don Carlos, Szerelmes Shakesp, Scott Fitzgerald, veszprémi Pannon, kecskeméti Ciróka, jövő évadban, pécsi Bóbita, jövő évadra, idei évadban, győri színházba, színház épületével, bemutatót megelőző, évadról tartott, színművész elmondta, összművészeti produkcióban, közönség Molnár, kastélyban című, színház három, színpadi adaptációt, előző évadban, több mint, bábszínházi műfaj, bábeszközöknek jobban, szöveg csak, kifejezést segítve, színház első, koprodukció lesz, titoktündér című, regisztrációk alapján, most maga,
© 2013 TVN.HU Kft.