Belépés
Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni akarunk
...
A Kecskeméten készülő nemzeti csapat hétfői sajtótájékoztatóján a szakvezető közölte, minden behívott játékos rendelkezésre áll, a csapatkapitány Keller Ákos vasárnap még bajnokit vívott az olasz Capo d'Orlandóval, és a nap folyamán csatlakozik társaihoz.
"A mostani szlovén csapat gyengébb, mint az Eb-n volt, de öten itt lesznek abból a keretből" - utalt a leköszönő kapi...
2020-02-17 11:11:45
Női tenisz-világranglista - Babos a 100. helyen
...
A soproni játékos legutóbb a szentpétervári torna selejtezőjében búcsúzott, és legközelebb a jövő héten Dohában versenyez. Rajta kívül még egy magyar található a top 200-ban, Jani Réka Luca a 196.
A rangsor élén változatlanul az ausztrál Ashleigh Barty áll, mögötte a román Simona Halep és a cseh Karolina Pliskova következik.
Női tenisz-világranglista (a WTA honlapja...
2020-02-17 09:51:30
A jövő héten is sok lesz a napsütés
...
Hétfőn a köd délelőtti feloszlását követően kisüt a nap. A szél sokfelé élénk, főként a Dél-Dunántúlon erős lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 8 fok között várható, hidegebbre az északkeleti tájakon, enyhébb időre a Nyugat-Dunántúlon lehet számítani. A legmagasabb hőmérséklet 10-18 fok között valószínű északkeleten az alacsonyabb értékekkel.
Kedden hoss...
2020-02-16 12:51:40
Koronavírus - Szijjártó: további két hétig tartják karanténban a Japánnál veszteglő hajó személyzetét
... személyzet tagjai, további két hét karantén vár rájuk is.
A minisztérium kapcsolatban marad velük, és ezután is mindenben segíti őket - tette hozzá.
A Diamond Princesst a jövő héten az utolsó utas is elhagyhatja. Az idősebbeket a japán hatóságok döntése alapján már csütörtökön elkezdték evakuálni, hogy kórházba vihessék őket.
Az óceánjárón 56 országból 2666 utas,...
2020-02-15 23:32:11
Amerikai előválasztás - Nevadában is Bernie Sanders a legnépszerűbb, őt támogatja New York polgármestere is
... választanak, mégpedig jelölőgyűlések (caucus) útján. Elemzők szerint ez lesz az első komolyabb erőfelmérés a számukra a spanyolajkú amerikaiak körében. Hasonlóan fontos próba lesz a következő héten, február 29-én tartandó előválasztás Dél-Karolinában, ahol pedig sok afroamerikai él.
Elemzők szerint a nevadai és a dél-karolinai megmérettetés valószínűleg eldönti Joe Biden kam...
2020-02-15 23:06:38
Drezda gyors korcsolya - váltó "B" döntő
A Magyar csapat "B" döntőben szerepelt, ahol 2. lett 5000 m gyors váltóban
Tagjai: Oláh, Varnyú és a Krueger fivérek voltak

A vk-sorozat jövő héten Dordrechtben, míg a szezon a márciusi, szöuli világbajnoksággal zárul....
2020-02-09 20:27:56
Koronavírus - Óvintézkedéseket vezetett be a Szent István Egyetem
... egyetem hétfőn az MTI-vel azt közölte: kínai hallgatóik közül 63 diák a gödöllői campuson, 19 pedig a budai campuson tanul. Az elmúlt hetekben 14-en utaztak haza Kínába, ők várhatóan a jövő héten térnek vissza, erről az intézmény tájékoztatta a Külgazdasági és Külügyminisztériumot, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központot (NNK).
Az egyetem számára kiemelten fontos hallgat...
2020-02-03 12:11:33
Ismét megdőlt a napi melegrekord
... délutánra - közölték.
Pénteken, január utolsó napján is megdőlt a napi melegrekord. Akkor, a legmelegebb órában Drávaszabolcsb...
2020-02-02 18:22:21
Ismét lehűl az idő a jövő héten
...
Hétfőn a reggeli, délelőtti órákban még szórványosan eshet az eső, záporeső, ezt követően viszont átmenetileg csökken a csapadék valószínűsége. Hosszabb napos időszakok főként az északkeleti megyékben fordulhatnak elő. Több helyen (legkevésbé a Délnyugat-Dunántúlon) erős, néhol viharos lesz a szél. Estére mérséklődik a légmozgás. A leghidegebb órákban 4-11 fok lesz. Napközben...
2020-02-02 16:32:16
Heti makronaptár - Az iparról, a külkereskedelemről, a kiskereskedelemről érkeznek adatok a jövő héten
...
Hétfőn teszi közzé a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az ipari termelői árak tavalyi alakulásáról szóló statisztikát, továbbá megjelenik a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLKBT) januári beszerzésimenedzser-indexe (BMI).
Tavaly novemberben az ipar belföldi értékesítési árai átlagosan 2,5 százalékkal nőttek, ezen belül a 67 százalékos súlyt kép...
2020-02-02 08:20:59
1 2 3 ....................498 499 ...........747 748 ..........995 996 997 
Címkék: Bernie Sanders, Szent István Egyetem, Keller Ákos, Jani Réka Luca, Ashleigh Barty, Simona Halep, Karolina Pliskova, Diamond Princesst, Nemzeti Népegészségügyi Központot, Központi Statisztikai Hivatal, Magyar Logisztikai, Készletezési Társaság, jövő héten, napi melegrekord, szakvezető közölte, csapatkapitány Keller, olasz Capo, mostani szlovén, leköszönő kapi, soproni játékos, szentpétervári torna, magyar található, rangsor élén, ausztrál Ashleigh, román Simona, cseh Karolina, szél sokfelé, legalacsonyabb hőmérséklet, északkeleti tájakon, legmagasabb hőmérséklet, alacsonyabb értékekkel, minisztérium kapcsolatban, utolsó utas, japán hatóságok, első komolyabb, spanyolajkú amerikaiak, következő héten, dél-karolinai megmérettetés, vk-sorozat jövő, gödöllői campuson, budai campuson, elmúlt hetekben, intézmény tájékoztatta, egyetem számára, legmelegebb órában, csapadék valószínűsége, északkeleti megyékben, leghidegebb órákban, ipari termelői, ipar belföldi, óvintézkedéseket, népegészségügyi,
© 2013 TVN.HU Kft.