Belépés
Novák: a kormány intézkedései a gyermekeket állítják a középpontba
... olyanná válnak, akik élvezni fogják az életet, mert a sport játék és pozitív élvezet - fogalmazott a kétszeres olimpiai ezüstérmes magyar vívó, aki azt is elmondta: nyolcvanegy évesen is egy héten ötször sportol.
Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó fontosnak nevezte, hogy a családi sportnapon a fiatalok családjaikkal közösen tudnak kipróbálni új mozgásformákat. Ha pedig be tud...
2019-05-25 13:21:55
EP-választás - Jobbik: a tét a migráció megállítása, az elvándorlás megakadályozása
... gazdasági felzárkózás korlátjának nevezte a korrupciót, "amelyet fel kell számolni", megjegyezve, hogy támogatják az európai ügyészséghez való csatlakozást.
Szólt arról is, hogy jövő héten, amikor összeül a parlament, idegenrendészeti őrség bevezetésére vonatkozó javaslatot terjesztenek be. Az őrség feladata lesz a tervek szerint, hogy a "munkásmigránsok" körében ellenőrzést...
2019-05-24 21:29:34
Szennyezett kőolaj - Mol: a jövő héten kezdődik a jó minőségű olaj átvétele
...
A társaság hozzátette: ahogy azt már jelezték, ismét jó minőségű olaj érkezik a Barátság kőolajvezetékben.
Ukrajna április 25-én állította le a Barátság kőolajvezetéken át érkező orosz kőolaj tranzitját, mert az európai megrendelők nem voltak hajlandók átvenni a szerves klórvegyülettel szennyezett szállítmányokat. A klórvegyület veszélyezteti az olajfinomítók berendezése...
2019-05-24 16:59:21
EP-választás/Brexit - Befejeződött az európai parlamenti választás Nagy-Britanniában
... tájékoztatójában kijelentette: a tervezet június eleji beterjesztéséhez, vitájához és szavazásához nem sikerült "a szokásos csatornákon" konszenzust teremteni.
Theresa May miniszterelnök a múlt héten jelentette be, hogy a kormány a június 3-án kezdődő héten az alsóház elé terjeszti a Brexit-megállapodásban foglaltak törvénybe iktatását célzó tervezetet.
Ez nem ugyanaz az...
2019-05-23 23:55:39
A Vodafone bekapcsolta Budapest első 5G bázisállomását
... J. Gergő, a Vodafone vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a Vodafone európai hálózatán több helyen elkezdődött az 5G tesztelése az elmúlt hónapokban. Európa élvonalába sorakozott fel a héten Magyarország is, hétfőn Zalaegerszegen indította el a Vodafone az első állandó 5G bázisállomását.
Hozzátette: Budapesten azért telepíthették a második állandó 5G állomást is, mert a j...
2019-05-23 20:50:16
Jégkorong divízió I/A-vb - Majoross: a becsületünk volt a tét
... Annak viszont örülök, hogy legalább a végére megtaláltuk magunkat csapat szinten, s saját magam is. Ezzel a játékkal, amit ma mutattunk, sokkal eredményesebbek tudtunk volna lenni ezen a héten."
Kifejtette: a stábnak és a játékosoknak is egy évük van arra, hogy felkészüljenek rá: már az elejétől össze kell kapniuk magukat, s saját stílusukat játszani, nem mást.

Az ...
2019-05-05 19:31:56
Rost Andrea, Vigh Andrea és Balázs János közös koncertje ma este a Zeneakadémián
... illetve Rachmanyinovot is játszik az est folyamán.
Mint mondta, aki nem szeretne eljönni a koncertre, visszaválthatja jegyét a Zeneakadémia jegypénztárban.
Kitért arra is, hogy jövő héten Kobajasi Kenicsiró érkezik az egyetemre, hogy újra vezényelje a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekarát. Az akadémia fiataljaiból álló zenekar koncertjén Beethoven- és Csajkovszkij-művek cse...
2019-05-03 10:41:07
Orbán: Magyarország a szárazföldön, Salvini a tengeren állította meg a migrációt
... reagált: ha Macron el akar térni a hatályos schengeni szabályoktól, ahhoz először meg kell változtatni a szerződést, az azonban nem fog menni, "üzenem, kár vele próbálkozni".
Közölte: jövő héten Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár látogat Magyarországra.
A kínai Egy övezet, egy út kezdeményezés múlt heti nemzetközi fórumáról a kormányfő úgy nyilatkozott: Magyaror...
2019-05-03 09:51:32
A becenevem Anya, a teljes nevem Anya, Anya, Anya, Anyaaa!
... hívtak. Máig is inkább örömet, mint fáradozást jelent másokra odafigyelnem."
,,A fiam ötévesen egyszer csak elém állt: Egy hétig teljesítettem a kéréseiteket. A következő héten egyet sem fogok. De ezt nem rossz szándékból teszem. Csak ki kell pihennem magam."
Az együtt töltött délután egy családias csoportképpel zárult. Az anyukák és gyerekeik, kollégáik...
2019-05-01 13:34:20
Ne halogass, majd holnap...!
Akik családdal, barátokkal vannak körülvéve, természetesnek veszik ezt az állapotot. Ebből kifolyólag nyugodtan halogatnak telefonhívásokat, találkozókat. Majd holnap. Majd a jövő héten. Felhívom anyut, aput, elmegyek a nagyiékhoz, találkozom a barátommal, barátnőmmel. Majd holnap... De nem mindig van holnap. Nem mindenkinek jön el. Vagy eljön, de már nem ugyanaz lesz, mint teg...
2019-04-30 09:44:22
1 2 3 ...................482 483 ..........723 724 ..........963 964 965 
Címkék: Rost Andrea, Vigh Andrea, Balázs János, Gyurta Dániel, Theresa May, Kobajasi Kenicsiró, Zeneakadémia Szimfonikus Zenekarát, Heinz-Christian Strache, kormány intézkedései, gyermekeket állítják, migráció megállítása, elvándorlás megakadályozása, jövő héten, európai parlamenti, becsületünk volt, tengeren állította, becenevem Anya, teljes nevem, sport játék, kétszeres olimpiai, héten ötször, családi sportnapon, fiatalok családjaikkal, európai ügyészséghez, őrség feladata, tervek szerint, társaság hozzátette, európai megrendelők, szerves klórvegyülettel, klórvegyület veszélyezteti, olajfinomítók berendezése, tervezet június, szokásos csatornákon, múlt héten, június 3-án, elmúlt hónapokban, héten Magyarország, első állandó, második állandó, végére megtaláltuk, elejétől össze, akadémia fiataljaiból, hatályos schengeni, fiam ötévesen, hétig teljesítettem, következő héten, együtt töltött, családias csoportképpel, kőolajvezetékben, telefonhívásokat, idegenrendészeti, beterjesztéséhez, tájékoztatójában,
© 2013 TVN.HU Kft.