Belépés
Ezekre figyeljen öt évvel a nyugdíjba vonulása előtt
... kiegészítő részét képező kereseti adatokat tartalmazó mellékleteket.

Ebből lehet ugyanis megállapítani, hogy 1988-tól a nyugdíjba vonulásig milyen nyugdíjjárulék köteles jövedelmeket képezték a megállapított nyugdíj alapját.


Általában rengeteg kérdésünk van nyugdíj előtt, ezért is érdemes szakember segítségét kérni - Shutterstock
...
2021-08-04 22:00:28
Washington felfüggeszti a magán-repülőjáratokat Kubába
... a kubai "gazdasági erőforrások elzárásával" és a kubai kormány "visszaéléseivel" szembeni harccal indokolta döntését.
"A castrói rezsim a turizmust és a turizmusból származó jövedelmeket használja fel visszaélései és a venezuelai belügyekbe történő beavatkozás finanszírozására" - fogalmazott Pompeo a mikroblog-bejegyzésben.
Donald Trump amerikai elnök kormányzata már e...
2020-08-13 20:02:44
ITM: már kétszázezer embernek segít a munkahelyvédelmi bértámogatás
...
Ez a program is hozzájárult ahhoz, hogy sikerült a munkahelyeket és a jövedelmeket megvédeni, a foglalkoztatásban már óvatos fordulatot látni, júniusban 12 ezerrel dolgoztak többen mint januárban és a járvány ellenére sem állt meg a keresetek emelkedése - tette hozzá.
Bodó Sándor hangsúlyozta, hogy a koronavírus-járvány nehéz helyzetbe hozta a magyar gazdaságot, a káros ...
2020-07-17 09:01:42
Mintegy kétmilliárd forint jogdíjat kaptak a magyar dalszerzők
... százaléka a jogdíj, a járványhelyzet miatt az élőzenei fellépések elmaradásával viszont sokaknak ez lett a fő vagy akár egyetlen jövedelemforrása.
Az előző évre járó szerzői jövedelmeket az egyesület évente két részletben folyósítja, ezúttal a rádiós, televíziós elhangzások után járó jogdíjat, valamint a vendéglátóhelyeken megszólaló élő háttérzene utáni jogdíjakat kapják me...
2020-05-14 13:33:04
Koronavírus - Gyurcsány: a kiesett jövedelmeket az EU-s támogatásból lehet pótolni
...
Gyurcsány Ferenc keddi, online sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az EU most kivételesen gyorsan döntött, a pénz akár "mától vagy holnaptól" rendelkezésre állhat arra, hogy a kormány segítse a munkahelyüket elvesztőket. A kabinet azonban mégsem tett ilyen lépést - jelentette ki.
A pártelnök úgy számolt, hogy amennyiben egymillióan veszítik el a munkájukat, akkor az uni...
2020-03-31 13:31:47
Koronavírus - DK: a veszélyhelyzetet már jóval korábban ki kellett volna hirdetni
... határozott arról, hogy mi legyen a rezsicsekkek és lakáshitelek befizetésének elhalasztásával, ahogy arról sem, hogy az esetleges óvoda vagy iskolabezárások esetén miként pótolják a kieső jövedelmeket - folytatta a politikus.
Végül azt mondta, arról sem született döntés, hogy a 150 milliárd forintos kormányzati "propagandabüdzsét" átcsoportosítsák védekezésre.
Kérdezték...
2020-03-11 17:42:37
Koronavírus - Londoni elemzők recessziós forgatókönyveket vázolnak fel
... miatt.
A BofA Global Research elemzői szerint ennek globális növekedési hatása várhatóan nettó zéró, mivel az olajárak összeomlása a termelőktől a fogyasztókhoz csoportosít át jövedelmeket.
A ház szerint ugyanakkor rövid távon ez is árthat a világgazdaságnak, mivel egyrészt rontja az olajipari szektor beruházási kilátásait és nyomást gyakorol a tőzsdei árfolyamokra, másr...
2020-03-10 21:33:25
Történelmi mélypontra zuhant a kínai feldolgozóipar teljesítménye februárban
... gazdasági és társadalmi célokat. A Kínai Kommunista Párt hosszú távú célkitűzése az volt, hogy az ország egy évtized alatt, vagyis 2020-ra megduplázza a bruttó hazai terméket és a jövedelmeket, és ezáltal a "mérsékelten gazdag" nemzetek közé emelkedik. Ennek a célnak az eléréséhez pedig idén is tartani kellene a 6 százalék körüli növekedést.
Kína bruttó hazai terméke 2019-be...
2020-02-29 07:40:52
Évértékelő - Ellenzéki pártok reagálásai
... keresztül védelmezi a bűnelkövetőket", és az a kormányfő beszél munka nélkül szerzett jövedelemről, akinek a környezetében csak olyanokat találni, akik szerinte "munka nélkül hatalmas nagy jövedelmeket szereztek".
A Demokratikus Koalíció elnöke közleményében hangsúlyozta: a demokratikus Magyarország soha nem volt olyan megosztott, mint most, "nemzet és nemzeti kormányzás hel...
2020-02-16 19:42:18
Nem változtatott a kínai jegybank a referencia-kamatlábakon
... milliárd dollár) rekordszintet.
A kínai kommunista párt hosszú távú célkitűzése az volt, hogy az ország egy évtized alatt, vagyis 2020-ra megduplázza a bruttó hazai terméket és a jövedelmeket, ezáltal a "mérsékelten gazdag" nemzetek közé emelkedjen. Ennek a célnak az eléréséhez pedig idén is tartani kellene a 6 százalék körüli növekedést. A tavalyra kitűzött cél a 6,0-6,5 sz...
2020-01-20 07:05:12
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....59 60 61 
Címkék: Donald Trump, Bodó Sándor, Gyurcsány Ferenc, BofA Global Research, Kínai Kommunista Párt, Demokratikus Koalíció, nyugdíjba vonulása, munkahelyvédelmi bértámogatás, magyar dalszerzők, kiesett jövedelmeket, kínai feldolgozóipar, kínai jegybank, nyugdíjba vonulásig, megállapított nyugdíj, kubai kormány, castrói rezsim, turizmusból származó, venezuelai belügyekbe, jövedelmeket megvédeni, járvány ellenére, keresetek emelkedése, magyar gazdaságot, járványhelyzet miatt, élőzenei fellépések, előző évre, egyesület évente, pénz akár, kormány segítse, munkahelyüket elvesztőket, kabinet azonban, esetleges óvoda, kieső jövedelmeket, olajárak összeomlása, fogyasztókhoz csoportosít, olajipari szektor, tőzsdei árfolyamokra, évtized alatt, bruttó hazai, eléréséhez pedig, környezetében csak, demokratikus Magyarország, kínai kommunista, tavalyra kitűzött, munkahelyvédelmi, finanszírozására, forgatókönyveket, veszélyhelyzetet, jövedelemforrása, világgazdaságnak, átcsoportosítsák, elhalasztásával, repülőjáratokat,
© 2013 TVN.HU Kft.