Belépés
Donald Trump bírálja Nancy Pelosi házelnököt a kompromisszumos javaslat elutasításáért
... fogalmazott vasárnap reggeli kilenc Twitter-bejegyzésének egyikében az amerikai elnök.
Egy másik bejegyzésében hozzátette: a házelnök és a demokraták még azelőtt elutasították a javaslatát, mielőtt elmondta volna. "Nem látják a bűnözést és a kábítószert, csak 2020-ra figyelnek, de úgysem fognak nyerni" - utalt a 2020-ban esedékes elnökválasztásra.
"Egy közvélemény-kuta...
2019-01-20 17:42:36
Brexit - Downing Street: aggályosak a Brexit halasztását célzó törekvések
... alsóházi tárgyalási folyamata közben - a kormány szándékai ellenére - elfogadott törvénymódosítás alapján három ülésnapon belül, vagyis hétfőig kell a ház elé terjesztenie a kormány új javaslatait arról, hogy a Brexit-folyamat milyen irányt vegyen.
May hétfőn ismerteti a parlamentben a kormány álláspontját a továbbiakról. Ez a törvény alapján semleges hangvételű és módosíthat...
2019-01-20 13:41:34
Fidesz-KDNP: a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a Soros-szervezetek még több migránst hozza
...
Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten újságíróknak úgy fogalmazott, az Európai Parlament bevándorláspárti többsége újabb elképesztő javaslatokat fogadott el ezen a héten.
Kiemelte, a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a "Soros-szervezetek" újabb lehetőséget kapjanak további migránsok Európába segítésére. A "Gyurc...
2019-01-19 12:46:44
Titkos szolgálati elszigeteltségben élek
... NAGYON NEHÉZ EZT FÖLFOGNI, HOGY NEKEM EBBŐL A KETTŐS MÉRCÉBŐL MÁR NAGYON-NAGYON ELEGEM VAN!?!?
*
Az ő megbízatása volt a BÓNÁK megfigyelése és a róluk való jelentés, valamint javaslattevés az ellehetetlenítésükre. .Anyán keresztül befurakodott a családunkba és 1957-től jelentett rólunk..., mint szigorúan titkos ügynök.

Az egyik ÜGYNÖKLISTÁN a következő ol...
2019-01-19 01:46:42
Titkos szolgálati elszigeteltségben élek
... NAGYON NEHÉZ EZT FÖLFOGNI, HOGY NEKEM EBBŐL A KETTŐS MÉRCÉBŐL MÁR NAGYON-NAGYON ELEGEM VAN!?!?
*
Az ő megbízatása volt a BÓNÁK megfigyelése és a róluk való jelentés, valamint javaslattevés az ellehetetlenítésükre. .Anyán keresztül befurakodott a családunkba és 1957-től jelentett rólunk..., mint szigorúan titkos ügynök.

Az egyik ÜGYNÖKLISTÁN a következő ol...
2019-01-19 01:45:44
Az amerikai házelnök lemondta külföldi útját a Trumppal támadt vita után
... biztonságát azzal, hogy nyilvánosságra hozta ezt a tényt. Rendkívül felelőtlen lépésnek minősítette Donald Trump lépését.
A házelnök azt állította, hogy - megfogadva az elnök levélben tett javaslatát - azt tervezte, hogy menetrendszerű járattal indul Afganisztánba, de mivel ezt a tervet szerinte a Fehér Ház kiszivárogtatta, ezért az utazás különösen veszélyessé vált.
A...
2019-01-18 19:32:13
Deutsch: meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem akar befogadni migránsokat
... anyagi körülmények között végezhessék. Eközben a regionális fejlesztésre és az agrártámogatásra szánt pénzeket radikálisan csökkentenék - jelezte.
Másrészt az EP elfogadott egy olyan javaslatot is - folytatta Deutsch Tamás -, amely az uniós forrásokkal történő költségvetési zsarolás lehetőségét teremti meg az Európai Bizottságnak. Azokban a tagállamokban, amelyekben a jogálla...
2019-01-18 17:01:45
Amerikai importvámok - Az Európai Bizottság közzétette a tárgyalási mandátumra vonatkozó javaslatát
...
A tárgyalási mandátum nem tartalmaz meglepetéseket, a brüsszeli testület a várakozásoknak megfelelően arra kért felhatalmazást a tagállamoktól, hogy kizárólag az ipari termékek vámmentességéről, illetve a gazdasági kapcsolatok további mélyítését elősegítő közös szabályozási keretek létrehozásáról, megerősítéséről egyeztessen az amerikai kormánnyal.
Az Egyesült Államok az...
2019-01-18 13:31:47
Fővárosi Közgyűlés - Nemesdy Ervin válthatja Dabóczi Kálmánt a BKK élén
... közgyűlés válassza meg Nemesdy Ervint január 24-ével a BKK igazgatóságának tagjának - bruttó havi 360 ezer forint díjazással - és határozatlan időre a BKK vezérigazgatójának. Nemesdy Ervin a javaslat szerint bruttó havi 1 millió 600 ezer forint díjazással láthatja majd el a vezérigazgatói tisztségét.
A főváros vagyonrendelete alapján a BKK vezérigazgatójának megválasztásáról,...
2019-01-18 11:42:08
Lengyelország ellenzi az uniós támogatások kifizetésének jogállamisági feltételekhez kötését
...
Az Európai Parlamentben (EP) csütörtökön megszavazott állásfoglalás - amely az Európai Bizottság javaslatán alapul - olyan mechanizmusok létrehozásáról szól, melyek a 2021-2027 közötti költségvetési ciklusban jogállamisági feltételekhez is kötnék az Európai Unió (EU) tagállamainak megítélt közösségi források kifizetését.
A szabályozás végleges változatát az EU minisztere...
2019-01-18 09:51:23
1 2 3 ...........1165 1166 ......1748 1749 ......2330 2331 2332 
Címkék: Donald Trump, Nancy Pelosi, Downing Street, Európai Bizottság, Fővárosi Közgyűlés, Nemesdy Ervin, Dabóczi Kálmánt, Nacsa Lőrinc, Európai Parlament, NAGYON NEHÉZ EZT FÖLFOGNI, HOGY NEKEM EBBŐL KETTŐS MÉRCÉBŐL MÁR NAGYON-NAGYON ELEGEM VAN, Fehér Ház, Deutsch Tamás, Európai Bizottságnak, Egyesült Államok, Nemesdy Ervint, Európai Parlamentben, Európai Unió, kompromisszumos javaslat, magyar baloldali, amerikai házelnök, tárgyalási mandátumra, uniós támogatások, amerikai elnök, másik bejegyzésében, 2020-ban esedékes, kormány szándékai, kormány álláspontját, törvény alapján, róluk való, egyik ÜGYNÖKLISTÁN, elnök levélben, tervet szerinte, utazás különösen, regionális fejlesztésre, agrártámogatásra szánt, olyan javaslatot, uniós forrásokkal, tárgyalási mandátum, brüsszeli testület, várakozásoknak megfelelően, ipari termékek, gazdasági kapcsolatok, amerikai kormánnyal, javaslat szerint, vezérigazgatói tisztségét, főváros vagyonrendelete, 2021-2027 közötti, szabályozás végleges, elnökválasztásra,
© 2013 TVN.HU Kft.