Belépés
A MÁV-nál aláírták az idei, 5 százalékos bérfejlesztési megállapodást
...
A vasúttársaság hétfőiközleményében emlékeztetetett, a MÁV Zrt. és a vasutas érdekképviseletek által kötött hároméves bérmegállapodásban a 2017. évi átlagos 13 százalékos, majd 2018. évi átlagos 12 százalékos bérfejlesztést követően 2019-re átlagosan 5 százalékos béremelés szerepelt.
A VÉT ülésén megvitatták a munkáltató javaslatát, és megállapodtak a 3 éves bérmegállapo...
2019-03-25 19:21:20
EP-választás - MSZP-Párbeszéd: a közös lista negyedik helyén szerepel az első párbeszédes politikus
...
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, EP-listavezető bejelentette azt is, hogy mivel az Európai Néppárt által létrehozott "bölcsek tanácsa" nem csupán a Fideszt, hanem Magyarországot is vizsgálni fogja, az MSZP-Párbeszéd is létrehoz egy "bölcsek tanácsát", amely találkozót kezdeményez a néppárti testülettel, hogy megvitassák azt, Magyarországon hogy áll a jogállam, hogyan használják...
2019-03-23 14:42:05
A 2012.02.23-ai képviselő testületi ülés jegyzőkönyvéből
... amelyeket a város örökségének kellene tekinteni, ugyanúgy a határőr laktanyát is. A határőr laktanyát már most javasolja a kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon körbe belevenni, de kitart javaslata mellett és kéri fontolják meg és támogassák az melléklet kiegészítését.

Hushegyi Róbert képviselő: Kopetti Tamás képviselő módosító indítványában 6 épületet jelölt
meg, me...
2019-03-23 12:39:34
EU-csúcs - Juncker: kölcsönösségre van szükség az EU és Kína közötti kereskedelmi kapcsolatban
...
Jean-Claude Juncker az ülést lezáró sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy miközben az európai közbeszerzési piac hozzáférhető a kínai vállalatok számára, fordítva ez nem igaz, amin változtatni kell.
Kiemelte: a kínai piac nem elég nyitott az európai termékek előtt, így a verseny nem tisztességes, a kereskedelmi viszony aszimmetrikus, s ez egyenlőtlenségekhez vezet.
A...
2019-03-22 18:32:07
LMP: válságban van a vízügyi ágazat
...
Keresztes László Lóránt társelnök pénteki budapesti sajtótájékoztatóján az állam egyik legfontosabb feladatának nevezte a tiszta víz biztosítását, a vízkészletek védelmét. Szerinte ugyanakkor a kormány tétlenül nézi a vízügyi szektor összeomlását, sőt a közműadó bevezetésével még súlyosbított is annak helyzetén.
Mára a szakemberek szerint a megfelelő minősítéssel rendelk...
2019-03-22 11:52:00
Orbán Balázs: az EPP "bevándorláspárti ága" és a Soros támogatta baloldali pártok nem tudták kizáratni a Fidesz
...
Orbán Balázs az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta: az EPP "bevándorláspárti ága" és a Soros György által támogatott baloldali pártok nem tudták kizáratni a Fideszt, így sikerült megőrizni a néppárt egységét.
A Fidesz javaslatát fogadták el végül, amely szerint létrejön a vizsgálóbizottság, a magyar kormánypárt pedig önkéntesen nem gyakorolja tagsági jogai...
2019-03-22 08:51:16
ITM-államtitkár: a vállalkozói szemléletváltást ösztönzi a kormány stratégiatervezete
...
György László elsősorban az innovációs és digitális képességek erősítése érdekében sürgette a vállalkozások fejlesztését és a vállalkozók további képzését. Az átalakulási folyamatot a kormány elé kerülő kkv-startégia többek között a keresletvezérelt felnőttképzések és a tapasztalatcsere ösztönzésével támogatná - tette hozzá. A magyar kkv-k jelentős része ráadásul - mint fogal...
2019-03-21 20:42:02
Timmermans: az Európai Bizottság osztja a jogállamiság magyar helyzetével kapcsolatos aggályokat
...
Frans Timmermans az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) ülésén vett részt, amelyen a Magyarországgal szembeni, hetes cikk szerinti eljárás állása is téma volt.
Mint közölte, a korábban azonosított aggályos kérdések mellett újabbak is felmerültek, példaként egyebek mellett a Közép-európai Egyetem (CEU) részleges Bécsbe köl...
2019-03-21 18:12:08
EU-csúcs - Megkezdődött az uniós tagállamok kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozója
...
Az ülésen Theresa May brit kormányfő várhatóanismerteti az alsóház múlt hét második felében megszavazott javaslatát arról, hogy hosszabbítsák meg a brit uniós tagság megszűnésének az EU-szerződések alapján március 29-én esedékes jelenlegi határidejét. Az unióban maradó tagállamok vezetői már jelezték, hogy hivatalos brit bejelentés esetén fontolóra veszik a javaslatot.
A...
2019-03-21 16:11:44
Mansfeld Péterre emlékeztek kivégzésének 60. évfordulóján
...
Az Új köztemető 301-es parcellájában lévő sírjánál - mások mellett - Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára és Radnainé Fogarasi Katalin, a Nemzeti Örökség Intézetének főigazgatója koszorúzott.
Mansfeld Péter egykori csepeli iskolájának emléktáblájánál Wittner Mária 1956-os halálraítélt mondott beszédet, azt hangsúlyozva, hogy Mansfeld Péter pé...
2019-03-21 15:52:50
1 2 3 ...................698 699 ..........1048 1049 .........1396 1397 1398 
Címkék: Orbán Balázs, Európai Bizottság, Mansfeld Péterre, Tóth Bertalan, Európai Néppárt, Hushegyi Róbert, Kopetti Tamás, Jean-Claude Juncker, Keresztes László Lóránt, Soros György, György László, Frans Timmermans, Európai Parlament, Közép-európai Egyetem, Theresa May, Németh Szilárd, Honvédelmi Minisztérium, Radnainé Fogarasi Katalin, Nemzeti Örökség Intézetének, Mansfeld Péter, Wittner Mária, közös lista, első párbeszédes, vízügyi ágazat, vállalkozói szemléletváltást, jogállamiság magyar, uniós tagállamok, vasutas érdekképviseletek, munkáltató javaslatát, néppárti testülettel, város örökségének, határőr laktanyát, kiemelt jelentőségű, melléklet kiegészítését, ülést lezáró, európai közbeszerzési, kínai vállalatok, kínai piac, európai termékek, kereskedelmi viszony, állam egyik, vízkészletek védelmét, kormány tétlenül, vízügyi szektor, közműadó bevezetésével, szakemberek szerint, megfelelő minősítéssel, néppárt egységét, magyar kormánypárt, vállalkozások fejlesztését, vállalkozók további, átalakulási folyamatot,
© 2013 TVN.HU Kft.