Belépés
Román kormányválság - Az ALDE pártütőivel töltené fel a kormányát Viorica Dancila
... kormány politikai összetételének a megváltozása miatt kelljen a parlament elé állnia egy bizalmi szavazásra.
További három olyan szociáldemokrata párti miniszteri hely betöltésére is javaslatot tett a kormányfő, amelyeket a korábbi lemondások, leváltások nyomán jelenleg ideiglenesen kinevezett miniszterek vezetnek.
A belügyminiszteri tárca élére Dan Chirilát, az oktatá...
2019-09-11 16:32:19
Orosz ellenzékiek tevékenységét is figyeli a külföldi beavatkozást vizsgáló orosz bizottság
... része hamis volt.
Az orosz ellenzékiek tevékenységének vizsgálatára Vlagyimir Zsirinovszkij - a nevében liberális demokrata, valójában nacionalista és populista párt vezetője - tett javaslatot, aki azt állította, hogy Navalnijt a Yale Egyetemen szervezték be az amerikaiak.
Az őszi ülésszakára kedden először összegyűlt ház hivatalosan megerősítette a külföldi beavatkozás ...
2019-09-10 20:42:47
Brian Hook: az amerikai kormányzat nem mentesít senkit az Irán elleni szankciók alól
... kérdésre válaszolva, hogy vajon Washington nem fontolná-e meg mégis, hogy zöld utat adjon a francia kezdeményezésnek, Hook mindösszesen annyit mondott, hogy még nem tanulmányozta a francia javaslatot.
Szerdán nevük elhallgatását kérő amerikai kormányzati tisztségviselők egy külföldi újságíróknak tartott telekonferencián szintén fenntartásaikat hangoztatták a francia javaslat...
2019-09-04 18:42:53
Deutsch Tamás: a szocialista és liberális kormányok korrupciós ügye vastagon hozzájárul az OLAF jelentésében fo
... jelentését, amely szerint a hivatal uniós szinten csaknem 170 vizsgálatot folytatott le, és ezek alapján több mint 370 millió euró (nagyjából 122 milliárd forint) visszafizettetésére tett javaslatot.
Az értékelés szerint a lezárt 167 vizsgálat nyomán 256 ajánlást adtak ki az illetékes közösségi és tagállami hatóságok számára. A szervezet ezen időszakban 1259 előzetes elemzés ...
2019-09-04 15:43:12
Fenyő-gyilkosság - Vádat emeltek Gyárfás Tamás ellen
... nyújtott be vádiratot a Fővárosi...
2019-07-30 11:02:15
Brexit - Lemond a brit pénzügyminiszter, ha Johnson lesz a miniszterelnök
... Brexit-megállapodás, akár nem.
Hunt ennél rugalmasabb álláspontot hangoztatott: miniszterelnökké választása esetén az a terve, hogy kormánya már augusztusban összeállít egy új megállapodási javaslatot a kilépés feltételrendszeréről, és szeptemberben hivatalos tárgyalásokat kezd az Európai Unióval arról.
A külügyminiszter egyértelművé tette, hogy nem tekinti kőbe vésettne...
2019-07-21 14:22:16
Az amerikai képviselőház elsöprő többséggel leszavazta a Donald Trump felmentését javasló beadványt
...
A javaslatot kedden este Al Green texasi demokrata párti képviselő terjesztette elő, de a törvényhozók szerda este 332:95 arányban elutasították. A demokrata párti házelnök, Nancy Pelosi és a demokrata párti vezető politikusok is a republikánusokkal együtt voksoltak a beadvány ellen.
Nancy Pelosi még júniusban - néhány demokrata párti képviselő nyomására - kifejtette eg...
2019-07-18 07:04:15
Kocsis Máté: Magyarország erősödését mutatja a július 1-én elindult családvédelmi akcióterv
... számára.
A kormánypárti politikus közölte: az ellenzék azon módosító javaslatait biztosan nem tudják támogatni, amelyek gyengítenék a családok támogatását vagy adóemelésre tesznek javaslatot.
A frakcióvezető szólt az úgynevezett lex Czeglédy elfogadásáról is, kiemelve: az a határozott álláspontjuk, nem fordulhat elő még egyszer, hogy egy büntetőeljárás alatt álló személy...
2019-07-02 15:01:38
Donald Trump aláírta a migránsválság enyhítését célzó, 4,6 miliárd dolláros segélycsomagot
...
A kompromisszumos javaslatot múlt csütörtökön szavazta meg a kongresszus mindkét háza.
Az összeg csakis az amerikai-mexikói határon kialakított gyűjtőközpontokban összezsúfolt illegális migránsok, köztük gyermekek ellátására használható fel: az elszállásolásukra, az élelmezésükre, az orvosi ellátásukra és a szállításukra.
Kedden először a képviselőház fogadott el eg...
2019-07-02 07:04:14
Krónika 7. rész (kérdések)
... magyarországi tanárok heti munkaterhe teljesen átlagos, miközben az adminisztrációs terheik kisebbek, mint általában a fejlett országokban.
Mentelmi jog
Előterjesztő: ezt a javaslatot az élet kényszerítette ki
A képviselők mentelmi jogáról szóló törvény módosításának vitája során nem volt felszólaló, míg az előterjesztők egyikeként felszólaló Kósa Lajos (Fidesz) arr...
2019-07-01 20:02:22
1 2 3 .....................65 66 ...........98 99 ..........129 130 131 
Címkék: Viorica Dancila, Brian Hook, Deutsch Tamás, Gyárfás Tamás, Donald Trump, Kocsis Máté, Vlagyimir Zsirinovszkij, Yale Egyetemen, Európai Unióval, Nancy Pelosi, Kósa Lajos, kormányát Viorica, külföldi beavatkozást, amerikai kormányzat, brit pénzügyminiszter, amerikai képviselőház, július 1-én, migránsválság enyhítését, megváltozása miatt, bizalmi szavazásra, korábbi lemondások, belügyminiszteri tárca, orosz ellenzékiek, nevében liberális, őszi ülésszakára, külföldi beavatkozás, francia kezdeményezésnek, francia javaslatot, külföldi újságíróknak, francia javaslat, hivatal uniós, értékelés szerint, illetékes közösségi, szervezet ezen, külügyminiszter egyértelművé, javaslatot kedden, törvényhozók szerda, demokrata párti, republikánusokkal együtt, beadvány ellen, kormánypárti politikus, ellenzék azon, családok támogatását, frakcióvezető szólt, büntetőeljárás alatt, kompromisszumos javaslatot, kongresszus mindkét, összeg csakis, amerikai-mexikói határon, orvosi ellátásukra, képviselőház fogadott,
© 2013 TVN.HU Kft.