Belépés
Mintegy négyezren sztrájkoltak a győri Audiban
... bérekről.
Az AHFSZ csütörtökön azért hirdette meg a demonstrációt, mert szeptember óta nem sikerül megállapodni a 2019-es bérekről.
Az Audi két év alatt húsz százalékos béremelést javasolt, szerdán pedig új tartalmi elemekkel kiegészített ajánlatot adott át az érdekképviseletnek, amely azt nem fogadta el.
Az érdekképviselet követelései tartalmazzák, hogy a bérmegá...
2019-01-18 13:01:58
A csehek kétharmada támogatja az azonos neműek házasságát
... tervezett módosításával.
A cseh kormány és a parlamenti alsóház a tavalyi év folyamán két javaslatot is kapott a szabályozás módosítására.
A 200 tagú alsóház 46 képviselője azt javasolta, hogy tegyék törvényesen lehetővé az azonos neműek házasságkötését. Válaszul erre a lépésre egy másik, 37 tagú képviselői csoport azt kezdeményezte, foglalják az alkotmányba, hogy a ház...
2019-01-18 10:21:10
Kilenc órától sztrájkolnak a győri Audiban
... tovább a lojalitás bónuszt és vezessék be a jubileumi bónuszt.
Az Audi Hungaria Zrt.-nél szeptember óta tartanak a bértárgyalások. Az Audi két év alatt húsz százalékos béremelést javasolt, szerdán azonban a korábbi ajánlathoz képest "közel azonos mértékű", új tartalmi elemekkel kiegészített ajánlatot adott át az érdekképviseletnek. Ezt az ajánlatot a bértárgyaló delegáció ne...
2019-01-18 09:01:03
Trump törölné az amerikai házelnök külföldi útjait a kormányleállás miatt
... is: nem járul hozzá, hogy a házelnök és kísérete az utazáshoz katonai repülőgépet vegyen igénybe, amely a háborús övezetekben külön biztonságot nyújt. "Utazzon menetrendszerű járattal" - javasolta.
Nancy Pelosi utazását korábban nem hozták nyilvánosságra, csak Trump leveléből derült ki, fél nappal az út megkezdése előtt.
Az elnök írása egy nappal azt követően született, ...
2019-01-17 22:52:44
Figyelmeztető sztrájkot hirdetett péntek délelőttre az Audi Hungária Független Szakszervezet
... eléréséért harcol, hanem a kialakult jelentős lemaradás csökkentéséért.
Az Audi Hungaria Zrt.-nél szeptember óta tartanak a bértárgyalások. Az Audi két év alatt húsz százalékos béremelést javasolt, szerdán azonban a korábbi ajánlathoz képest "közel azonos mértékű", új tartalmi elemekkel kiegészített ajánlatot adott át az érdekképviseletnek.
A vállalatnál legutóbb2017. ...
2019-01-17 19:12:56
Hidvéghi: Brüsszel azért ad a Soros-szervezeteknek több pénzt, hogy még több bevándorlót hozzanak be
... "a migránsok betelepítése érdekében az EU-nak mozgósítania és pénzelnie kell az NGO-kat", hogy ezek a migráció szponzoraként működjenek.
Soros tehát már négy évvel ezelőtt is azt javasolta, hogy az EU biztosítson finanszírozást ezeknek a bevándorlásszervező civil szervezeteknek - mutatott rá a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint úgy tűnik, hogy ezt a megrendelést Br...
2019-01-17 15:02:43
EP: megengedhetetlen egy "másodosztályú" EU-tagság kialakulása
... lehetőséggé vagy stratégiai prioritássá váljon.
Az uniós parlament a tagállamok eltérő formát öltő és különböző mélységig ható integrációjának céljából az uniós szerződések felülvizsgálatát javasolta.
A felülvizsgálat során véleményük szerint erősíteni kell, hogy a "kívülmaradási" modell helyett a "részvételi" modell irányába mozduljon a jogalkotás, amelynek hiányát Nagy...
2019-01-17 13:31:49
Influenza - Orvos: a járvány kezdete után is lehet oltást kérni
...
Torzsa Péter azt mondta, a fertőzés elkerüléséért fontos a D-vitamin pótlása, a gyakori kézmosás, valamint sok gyümölcsöt és zöldséget kell enni.
Fertőzés esetén otthoni pihenés javasolt, ha viszont nem javulnak a tünetek, érdemes orvoshoz fordulni - tette hozzá.
Az influenza tünetei közé tartozik a magas láz, a végtagfájdalom, a fejfájás, valamint a kicsit később j...
2019-01-17 10:21:18
Brexit - Bizalmat szavazott a brit kormánynak a parlament
... Konzervatív Pártnak szüksége van, előre közölte, hogy a szavazáson a kormányt támogatja.
A szerda esti voksolás utáni rövid alsóházi nyilatkozatában Theresa May személyes konzultációt javasolt az összes ellenzéki párt vezetőinek a Brexit-folyamat további menetéről. Kijelentette: kész már szerda este elkezdeni a négyszemközti megbeszéléseket a többi párt vezetőjével.
May ...
2019-01-16 21:42:28
Az Európai Parlament 40,8 milliárd euróra emelné az EU által az uniós költségvetés számára nyújtott garanciát
... befektetést generál majd Európa-szerte.
Mint emlékeztettek, az Európai Bizottság a következő, 2021-2027-re vonatkozó hosszú távú uniós költségvetésben az InvestEU nevű program létrehozását javasolta, amely egy fedél alá hozná a költségvetésből hitelek és garanciák formájában nyújtott finanszírozást.
A bizottság 15,2 milliárd euró elkülönítését javasolta az InvestEU alap ...
2019-01-16 18:52:05
1 2 3 ....................981 982 ..........1472 1473 ..........1962 1963 1964 
Címkék: Audi Hungária Független Szakszervezet, Európai Parlament, Audi Hungaria Zrt, Nancy Pelosi, Torzsa Péter, Konzervatív Pártnak, Theresa May, Európai Bizottság, győri Audiban, csehek kétharmada, azonos neműek, amerikai házelnök, kormányleállás miatt, járvány kezdete, brit kormánynak, uniós költségvetés, 2019-es bérekről, érdekképviselet követelései, cseh kormány, parlamenti alsóház, szabályozás módosítására, lojalitás bónuszt, jubileumi bónuszt, korábbi ajánlathoz, bértárgyaló delegáció, utazáshoz katonai, háborús övezetekben, elnök írása, kialakult jelentős, vállalatnál legutóbb2017, migránsok betelepítése, migráció szponzoraként, uniós parlament, tagállamok eltérő, uniós szerződések, felülvizsgálat során, fertőzés elkerüléséért, gyakori kézmosás, influenza tünetei, kicsit később, kormányt támogatja, szerda esti, összes ellenzéki, négyszemközti megbeszéléseket, többi párt, költségvetésből hitelek, felülvizsgálatát, megengedhetetlen, érdekképviselet, házasságkötését, költségvetésben, megbeszéléseket,
© 2013 TVN.HU Kft.