Belépés
A szlovák élvonalban játszik tovább a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata
... csapat augusztus 20-át követően áll a szakmai stáb rendelkezésére. Hozzátette: az október 2-i szezonrajtig a keret nagy része két hónapot folyamatosan jégen tud készülni.
A DVTK Jegesmedvék az első szlovák idényében az alapszakaszban a nyolcadik helyen végzett, a negyeddöntőbe jutásért rendezett playoff-párharcban a MAC Újbuda búcsúztatta. A 2019/20-as szezonban mindkét magya...
2020-07-07 18:12:09
Változatlanul a szlovák ligával számol a DVTK jégkorongcsapatának elnöke
... hetek, hogy indulhasson a miskolci együttes a szlovák bajnokságban.
"Ennek most több a realitása, mint nem" - hangsúlyozta. Hozzáfűzte: a gárdát szeretik a szlovák ligában.
A Jegesmedvék beadták nevezésüket az Erste Ligába is, míg az elmúlt két szezonban ugyancsak a szlovák Tipsport Ligában szerepelt MAC új néven - MAC-HKB Újbuda - csak a magyar bázisú pontvadászatban le...
2020-05-20 19:28:21
Németországban folytatja a DVTK jégkorongcsapatának edzője
... együtteshez, amelyet korábban is irányított, és az idény végéig szóló szerződést írt alá. A koronavírus-járvány miatt idő előtt félbeszakadt Tipsport Ligában nyolcadikként zártak a Jegesmedvék, a klub pedig a bizonytalan helyzet miatt a szlovák pontvadászat mellett a magyar bázisú Erste Ligába is benyújtotta nevezését a következő idényre.
Ennek viszont új trénerrel vág neki a...
2020-05-08 19:02:34
Jégkorong Erste Liga - Tizenegy csapat nevezett a következő szezonra
... dokumentáció több klub esetében még nem teljes, ezek az egyesületek pedig június 2-ig végezhetik el a hiánypótlást.
A bajnokságba a Corona Brasov, a DEAC, a Dunaújvárosi Acélbikák, a DVTK Jegesmedvék, a Fehérvári Titánok, az FTC-Telekom, a Gyergyói HK, a MAC-HKB Újbuda, a Schiller HC, az SC Csíkszereda, valamint az UTE nevezett.
A közleményben az áll, hogy a koronavírus-...
2020-05-05 12:42:09
A szlovák mellett a magyar hokiligába is benevez a DVTK Jegesmedvék
...
A miskolci klub honlapján Nagy Ádám általános igazgató kiemelte, a koronavírus-járvány okozta körülmények ellenére továbbra is elhivatottak a szlovák bajnokságban (Tipsport Liga) való szereplés kapcsán, de minden lehetséges forgatókönyvre felkészülve a határidőig beadják a nevezésüket a magyar bázisú Erste Ligába is.
"Az alapvető célunk, hogy a hároméves program harmadik...
2020-05-01 17:42:32
Mindenki megértette a bércsökkentés okait a DVTK jégkorongcsapatánál
... Egri.
Hozzátette, annak ellenére ott álltak ennek a küszöbén, hogy annyi sérülés nehezítette az együttes dolgát, amelyre nem emlékszik a miskolci jégkorongban töltött évtizedek alatt. A DVTK Jegesmedvék nyolcadikként végzett, míg a másik magyar résztvevő, a MAC Újbuda tizedikként zárt a 13-as mezőnyben a Tipsport Liga - világjárvány miatt idejekorán lezárt - küzdelmeiben....
2020-04-20 19:52:47
Már 2050 előtt jégmentes lehet nyáron a Jeges-tenger
... hatására az elmúlt évtizedekben gyorsan csökkent a tengeri jég kiterjedése a Jeges-tengeren. Ez jelentős hatással van az Északi-sarkvidék ökoszisztémájára és klímájára. A tengerjég a jegesmedvék és fókák élőhelye és zsákmányszerző területe, és hűti a térséget azáltal, hogy visszaveri a napfényt.
A kutatók szerint alapvetően a jövőbeni szén-dixoid-kibocsátástól függ az, hogy m...
2020-04-20 17:52:07
Öt klub ad játékost a magyar jégkorongozók álomcsapatába
... körbe, ahol már a szűkített listából szavaztak a résztvevők. Ez alapján a Hetényi Zoltán (DEAC) - Stipsicz Bence (Fehérvár AV19), Pozsgai Tamás (MAC Újbuda) - Galanisz Nikandrosz (DVTK Jegesmedvék), Nagy Gergő (FTC-Telekom), Terbócs István (MAC Újbuda) összeállítás lett az All Star-együttes.
A Fehérvárt felvonultató osztrák liga (EBEL) a negyeddöntőknél, a DVTK-t és a MAC-ot ...
2020-03-15 16:12:35
Koronavírus - Bajnokot hirdettek a szlovák jégkorongligában
... Banská Bystrica lett az aranyérmes, így indulhat a Bajnokok Ligájában. A második helyen a Slovan Bratislava, a harmadikon pedig a HC Kosice végzett.
A magyar csapatok közül a DVTK Jegesmedvék nyolcadikként, a MAC Újbuda pedig tizedikként zárt a 13-as mezőnyben.
A szlovák kormány hétfőn a járvány miatt 14 napig felfüggesztett minden sport-, kulturális és tömegrendezvényt....
2020-03-12 21:52:50
Szlovák jégkorongliga - Büntetőkkel nyert a DVTK
...
A miskolciak így három fordulóval a zárás előtt a kilencedik helyen állnak, de ugyanannyi pontjuk van, mint a már playoff-ra jogosító pozícióban álló nyitraiaknak.
Szlovák liga, középszakasz, alsóház:DVTK Jegesmedvék-HC Nové Zámky (szlovák) 3-2 (0-0, 1-1, 1-1, 0-0, 1-0) - szétlövés után
korábban:MAC Újbuda-HC 07 Detva (szlovák) 4-2 (1-1, 1-1, 2-0)...
2020-03-08 20:13:45
1 2 3 ..............................94 95 ...............141 142 ..............187 188 189 
Címkék: DVTK Jegesmedvék, Jégkorong Erste Liga, Erste Ligába, Tipsport Ligában, MAC-HKB Újbuda, Corona Brasov, Dunaújvárosi Acélbikák, Fehérvári Titánok, Gyergyói HK, Schiller HC, Nagy Ádám, Tipsport Liga, Hetényi Zoltán, Stipsicz Bence, Fehérvár AV19, Pozsgai Tamás, Galanisz Nikandrosz, Nagy Gergő, Terbócs István, Banská Bystrica, Bajnokok Ligájában, Slovan Bratislava, DVTK Jegesmedvék-HC Nové Zámky, szlovák élvonalban, szlovák ligával, következő szezonra, szlovák mellett, magyar hokiligába, bércsökkentés okait, magyar jégkorongozók, szlovák jégkorongligában, szakmai stáb, keret nagy, első szlovák, nyolcadik helyen, negyeddöntőbe jutásért, miskolci együttes, szlovák bajnokságban, gárdát szeretik, szlovák ligában, szlovák Tipsport, magyar bázisú, idény végéig, klub pedig, bizonytalan helyzet, szlovák pontvadászat, következő idényre, egyesületek pedig, miskolci klub, határidőig beadják, alapvető célunk, hároméves program, együttes dolgát, miskolci jégkorongban, másik magyar, 13-as mezőnyben, elmúlt évtizedekben,
© 2013 TVN.HU Kft.