Belépés
Az M4 sport olvasóinál labdarúgó lett az Év sportolója
Az m4sport.hu szavazásán a legnagyobb fölényű győzelem az egyéni sportágak csapatversenyeiben volt, míg a legszorosabb versenyt az Év edzője szavazása hozta.
Nagyobb kép
..............
2021-01-11 15:42:08
Felföldi László püspökszentelése a Pécsi Székesegyházban
... beosztottja közvetítette, Kajtár Edvárd székesegyházi plébános tolmácsolásban.
Teremtő Lélek, jöjj közénk" - a Szentlélek hívásával kezdődött a szentelés szertartása. A jelölt bemutatása után elhangzott a megyéspüspöki kinevezéséről szóló pápai bulla, melyet magyarul Szép Attila püspöki irodaigazgató ismertetett.

Ferenc püspök, Isten szolgáinak szolgáj...
2021-01-07 18:55:13
Erdélyi János, Ötvenhatunk kép megörökítője
... 1990-ben elnyerte a Magyar Filmszemle Dokumentumfilm kategória fődíját, és Európa-díjra is jelölték. A 2006-ban készített film az azóta eltelt 17 évben előkerült és kimaradt felvételek bemutatása mellett annak is utánaeredt: mi változott majd húsz év elteltével a sortűz megítélésében?
A programot az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára létrehozott emlékbizot...
2020-08-28 04:32:02
Brexit - Brit belügyminisztérium: az új bevándorlási szabályok előnyben részesítik az angolul jól beszélőket és
... font javadalmazást ígérő állásajánlattal érkeznek, ha az adott állás szerepel a hiányszakmák hivatalosan összeállított listáján.
Az ilyen állásokra szóló foglalkoztatási ajánlatok bemutatása is 20 pontot ér az elbírálás során.
Ugyanígy maximális 20 pont szerezhető, ha a munkaadó nem ígér évi 25 600 font bérezést, viszont a jelölt az adott munkakör szakterületén szerzett...
2020-07-13 18:42:14
Három alelnök segíti az MTA új elnöke, Freund Tamás munkáját
...
Freund Tamás augusztus 1-jétől lesz hivatalosan a Magyar Tudományos Akadémia elnöke. Ugyancsak ezen a napon lép hivatalába az MTA új főtitkára, Kollár László Péter, főtitkárhelyettese, Erdei Anna, illetve a három új alelnök - közölte az MTA az MTI-vel pénteken.
A közgyűlés utolsó szavazási fordulóján eldőlt az is, hogy élettudományi elnökségi tagként Szathmáry Eörs, társ...
2020-07-10 10:52:47
Koronavírus - A Fekete özvegy bemutatója is késik
...
A Disney filmstúdió kedden jelentette be, hogy a koronavírus okozta járvány miatt nem kezdi meg a Fekete özvegy forgalmazását Észak-Amerikában május 1-jén. A stúdió nem jelölt ki újabb dátumot a bemutatóra. A Marvel-univerzum különálló képregényfilmjét Scarlett Johansonnal a főszerepben Magyarországon forgatták.
A Disney egyúttal azt is közölte, hogy a Dev Patellel forg...
2020-03-17 20:53:25
A pártprogramok bemutatására koncentráltak a spanyol miniszterelnök-jelöltek a választási televíziós vitában
...
A spanyol televíziós akadémia által szervezett közel háromórás vitaműsorban a listavezetőknek először arra kellett választ adniuk: miként oldanák fel azt a belpolitikai patthelyzetet, hogy önállóan egyik politikai erőnek sincs kormányzóképes támogatottsága, s ez a helyzet ráadásul a közvélemény-kutatások alapján a választások után is fennmaradhat.
Pablo Iglesias, az Együ...
2019-11-05 08:01:31
Hubai Imre lett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke
... idegenforgalmi vonzerejét jelentő természeti értékek, a vizes élőhelyek, kulturális és történelmi emlékek ápolása, a gasztronómiai hagyományok és életformák sokasága olyan adottságok, amelyek bemutatása és megőrzése csak széles alapokon nyugvó együttműködés keretében lehet hosszútávon is fenntartható.
A megyei közgyűlés 18 tagja közül 11 képviselő a Fidesz-KDNP, 3 aJobbik, va...
2019-11-04 12:31:26
EU-tisztújítás - Konkrét javaslatokat vár Ursula von der Leyentől a zöldpárti EP-frakció
...
Az európai uniós tagállamok vezetői által előző héten Jean-Claude Juncker utódjául jelölt politikus hétfőn a frakció két társelnökével, Ska Kellerrel és Philippe Lambertsszel egyeztetett Brüsszelben.
Sajtótájékoztatóján Keller elmondta, hogy az európai helyzetről, a főbb kihívásokról folytattak eszmecserét von der Leyennel, akit elhívtak egy frakcióülésre is.
Kiemel...
2019-07-08 21:42:06
Papszentelést ünnepeltek Gyulafehérváron
... Attila Szabolcs és a Ditrói Fülöp Sándor Szabolcs diakónusokat.
...............
A szentelendők bemutatása után a gyulafehérvári főegyházmegye főpásztora homíliájában elsősorban a szentelendőkhöz szólva arról beszélt, hogy miként kaphatja meg valaki a hivatást.
Felidézte az apostolok m...
2019-07-01 17:30:26
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Felföldi László, Pécsi Székesegyházban, Erdélyi János, Freund Tamás, Hubai Imre, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés, Kajtár Edvárd, Teremtő Lélek, Szép Attila, Magyar Filmszemle Dokumentumfilm, Magyar Tudományos Akadémia, Kollár László Péter, Erdei Anna, Szathmáry Eörs, Scarlett Johansonnal, Pablo Iglesias, Jean-Claude Juncker, Philippe Lambertsszel, Sajtótájékoztatóján Keller, Attila Szabolcs, Ditrói Fülöp Sándor Szabolcs, pártprogramok bemutatására, választási televíziós, zöldpárti EP-frakció, legnagyobb fölényű, egyéni sportágak, legszorosabb versenyt, szentelés szertartása, jelölt bemutatása, megyéspüspöki kinevezéséről, 2006-ban készített, azóta eltelt, sortűz megítélésében, 1956-os forradalom, adott állás, hiányszakmák hivatalosan, ilyen állásokra, elbírálás során, adott munkakör, közgyűlés utolsó, koronavírus okozta, főszerepben Magyarországon, spanyol televíziós, listavezetőknek először, belpolitikai patthelyzetet, helyzet ráadásul, választások után, vizes élőhelyek,
© 2013 TVN.HU Kft.