Belépés
A tojás fokozza a kollagéntermelést, jót tesz az ízületeknek
... fontos, hogy fokozzuk a termelését? A cikkben erre is megadjuk a válaszokat.

A szervezetünkben fehérjék vannak. A kollagén az egyik leggyakoribb fehérje, amely az emberi testben is jelen van. Minél több kollagén található meg a szervezetünkben, annál feszesebb és rugalmasabb lesz a bőrünk.

A kollagén azonban nemcsak a bőr feszességét és rugalmasságát biztosít...
2023-12-07 23:30:48
Meglepő dolgok az őszibarackról
... aktivitást tartalmaz, amit klorogén és neoklorogén vegyületnek neveznek. Ezek a vegyületek ugyan más csonthéjasokban is megtalálhatók,de az őszibarackban különösen magas koncentrációban vannak jelen. Noratto tanulmányai bebizonyították, hogy ez a két polifenol felelős a mell rákos sejtjeinek megsemmísítéséért.

Tápanyagok az őszibarackban
Víz: 88.87 g
Energia: ...
2023-12-07 22:47:40
Múlt és jelen . . .
... Múlt és jelen . . .

Bizony az emberfia ráérő perceiben elmereng
a múlton . Visszasírjuk a filléres kenyeret ,
amelynek még szinte az illatát is érezzük ,
hát az ízéről nem is beszélve . Soha nem
feledem amikor édesanyám kotorászott a
kopott bukszájában , és kiporciózta belőle
a filléreket . Mindig pontosan kiszámította ,
hogy mennyit ...
2023-12-07 21:21:34
Nyugtatók helyett, természetes hangulatjavítók is léteznek
... és a depressziót is.

A dió kiváló forrása az omega-3 zsírsavaknak, a fehérjéknek és az antioxidánsoknak. A gyulladáscsökkentő omega-3 zsírsavak alfa-linolénsav formájában vannak jelen például a dióban, amely pedig csökkenti a szorongást és a depresszió tüneteit.

A fekete áfonya rendszeres fogyasztása összefüggésbe hozható a szorongás és a depresszió tüneteine...
2023-12-05 21:27:20
Hatalmas Isten
... Hát, egyszer azt mondta, hogy Isten nagyobb, mint mi vagyunk. Igaz ez?
- Igen, igaz - felelte az anya.
- Meg azt is mondta, hogy Isten az Ő Szentlelke által az övéiben is jelen van, és munkálkodik.
- Igen, kislányom, így van - jött a válasz.
- No, de - mondta a kislány - ha Isten nagyobb nálunk, és bennünk van, akkor nem kellene látszódj...
2023-12-05 07:25:21
Ismét eltelt egy év

Ismét eltelt egy év, és talán túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a várakozásról szólt ez az esztendő is. Maga az advent is erről, a türelem gyakorlásáról szól: egy é...
2023-12-03 17:54:35
Fogyás gyógynövényekkel
... pozitívan hatnak. Ha kordában tudjuk tartani a vércukor- és lipidszintet, a fogyásunk is minden bizonnyal beindul majd.

A fekete borsot mindenki ismeri és mindenki konyhájában jelen van. Bioaktív hatóanyaga a piperin, amely megakadályozza a zsírsejtek képződését.

A kurkuma egy kurkumin nevű vegyületet tartalmaz, amely nemcsak fokozott zsírcsökkenést, de kiseb...
2023-12-02 22:59:16
Antioxidánsokban gazdag zöld ételek és italok
... stressz esélyét, így pedig számtalan betegséggel szemben élvezhetünk védelmet. A zöld tea is tartalmaz ugyan katekin nevű vegyületeket...
2023-12-02 22:10:17
Menopauza tüneteiről
... a tudósok megállapították, hogy a hialuronsav nagyon hasznos lehet a hüvelyszárazság kezelésében, ez az anyag ugyanis hidratálja és rugalmasan tartja a szöveteket.

Mindenkinek jelen van a szervezetében a hialuronsav, de ahogy öregszünk, úgy csökken annak mennyisége. Emellett még a kollagéntermelés is lecsökken, ezért a bőr kevésbé lesz rugalmas és hidratált.
A hial...
2023-12-01 21:50:20
Milyen okai vannak, hogy nem vagyunk éhesek?
... vegyi anyagokat bocsájt ki, mint például adrenalint, amely hatására hevesebb lesz a szívverés és lassul az emésztés, ami csökkentheti az étvágyat. Ha viszont a stressz hosszabb ideje van jelen az életünkben, akkor egy kortizol nevű hormon szabadul fel a szervezetben, ami éhessé tesz bennünket.

Sok gyógyszer mellékhatása lehet még az étvágytalanság. Ilyen gyógyszerek leh...
2023-12-01 19:36:17
1 2 3 ..............2810 2811 .......4215 4216 .......5619 5620 5621 
Címkék: Hatalmas Isten, tojás fokozza, cikkben erre, szervezetünkben fehérjék, egyik leggyakoribb, emberi testben, kollagén azonban, vegyületek ugyan, őszibarackban különösen, mell rákos, emberfia ráérő, filléres kenyeret, omega-3 zsírsavaknak, depresszió tüneteit, fekete áfonya, depresszió tüneteine, kislány &#8211, várakozásról szólt, türelem gyakorlásáról, fekete borsot, zsírsejtek képződését, kurkumin nevű, tudósok megállapították, hialuronsav nagyon, hüvelyszárazság kezelésében, anyag ugyanis, stressz hosszabb, kortizol nevű, gyógynövényekkel, antioxidánsokban, antioxidánsoknak, kollagéntermelés, szervezetünkben, hüvelyszárazság, hangulatjavítók, megállapították, bebizonyították, csonthéjasokban, koncentrációban, megakadályozza, zsírcsökkenést, étvágytalanság, kijelenthetjük, összefüggésbe, gyakorlásáról, őszibarackról, megtalálhatók, őszibarackban, rugalmasságát, szervezetében, szervezetben, magyarnemzet, leggyakoribb, visszasírjuk, zsírsavaknak, várakozásról, kiszámította, vegyületeket, lipidszintet,
© 2013 TVN.HU Kft.