Belépés
33. évközi hét szerda 11.18
SZENTLECKE a Jelenések könyvéből
A huszonnégy vén az Isten országának oszlopait, a pátriárkákat és az apostolokat jelképezi; a négy élőlény pedig az evangélistákat. Mindnyájan az örökkévaló Istent magasztalják.
Én, János, látomásban láttam, hogy kapu nyílt az égen. És hangot hallottam, amely olyan volt, mint a harsona hangja. Így szólt: ,,Jöjj fel ide! Megmutatom nek...
2020-11-18 16:41:11
Tíz parancsolat - Amerikai filmdráma - vallásos téma
... úgy mint a többi prófétáé,ettől függetlenül muszáj észrevenni,Isten mindig kommunikál a világgal a választott prófétáin keresztül,bár szükséges a tisztánlátás,hogy- a mai világban is sajnos jelen lévő -hamisakat,megkülönböztethessük az igazaktól.

Videó

*
- A tízparancsolat animációs film videó https://youtu...
2020-11-12 21:55:13
A lateráni bazilika felszentelése
... pápa székesegyháza, valamint ,,a város (Róma) és a földkerekség minden templomának anyja és feje."
Az ünnep evangéliuma a jeruzsálemi templom megtisztításáról szól. Két kijelentés feszül egymásnak a történetben, mindkettő ugyanazt a templomot jelöli. Jézus szavai szerint ez az épület az ,,Atya háza", amit az emberek ,,vásárcsarnokká" tettek. ...
2020-11-09 10:36:08
A kókuszzsír gyógyhatásairól
... rendelkezik. A kókuszzsírban 50%-os arányban található meg a laurinsav. Az anyatejben is van laurinsav, ami eredményesen megvédi a csecsemőket a különféle fertőzésektől.

A kókuszzsírban jelen lévő telítetlen zsírsavak mindegyike rendkívül hatékonyan lép fel a különféle kórokozók ellen, legyen az akár gomba, vírus, baktérium vagy parazita.

Védi a szív- és ér...
2020-11-08 23:17:57
Véres csütörtök
... hírre ébredhetett az ország, hogy felszámolták az ellenálló gócokat és bandákat, a kijárási tilalmat feloldották, és mindenkit felszólítottak, hogy vegye fel a munkát. A rádióban hallható bejelentésnek természetesen nem sok köze volt a valósághoz, csak arra volt jó, hogy fokozza az emberek felháborodását. A tömegközlekedés akadozott, így a munkába igyekvők is csakhamar az utcai tü...
2020-10-25 17:30:08
Goji bogyó gyógyhatásai
... betegségek kezelésére szolgál.

Mennyi idő után érezhető a Goji berry hatása?
Naponta fogyaszthatjuk a Goji berryt addig, ameddig szeretnénk. Attól függ, hogy mennyi idő után jelentkeznek a hatásai, hogy az egyén szervezete hogyan reagál rá. Legtöbb esetben már 1-2 hét után jelentkeznek pozitív hatásai.

Van-e mellékhatása a Goji bogyó fogyasztásának?...
2020-10-18 00:08:37
Köles : A Föld ásványanyagokban leggazdagabb gabonája
... toklászosok családjába tartozik, eredeti őshazája India. Az egyik legősibb kultúrnövény. Németországban már a Krisztus előtti időben is termesztették.

Száz évvel ezelőtt még óriási jelentősége volt a táplálkozásban, mára azonban feledésbe merült. Ezért sürgősen fel kell hívnunk az emberiség figyelmét erre az értékes tápanyagra, mert ez a Föld ásványanyagokban leggazdaga...
2020-10-15 02:11:49
Cickafark gyóghyatásai
... nemcsak az elmúlt századokban, hanem napjaink gyógyászati készítményeiben is használják.

Nagy adagja vagy erős főzete ellenkező hatást válthat ki, ezért óvatosan bánjunk vele. Jelen esetben nagyon igaz az a mondás néha a kevesebb több.

A cickafark gyógyhatásai
- kiváló gyulladáscsökkentő, hüvely- és méhgyulladásra, nyálkahártya és fogínygyulladásra ha...
2020-10-13 23:57:29
Az őszibarack és a daganatos betegségek
... aktivitást tartalmaz, amit klorogén és neoklorogén vegyületnek neveznek. Ezek a vegyületek ugyan más csonthéjasokban is megtalálhatók,de az őszibarackban különösen magas koncentrációban vannak jelen.
Noratto tanulmányai bebizonyították, hogy ez a két polifenol felelős a mell rákos sejtjeinek megsemmísítéséért.

Tápanyagok az őszibarackban
Víz: 88.87 g
Ene...
2020-10-08 23:40:08
Lábizomgörcs ellen - természetesen
...4 természetes gyógymód, melyekkel örökre búcsút inthetsz a lábizomgörcsnek

Szinte mindannyian tapasztaltunk már a lábunkban jelentkező fájdalmas éjszakai vádligörcsöt. Különösen gyakori jelenség a várandósság ideje alatt, az idősebb korosztálynál, de a sportolók körében is.

A lábgörcs gyakran éjszaka jelentkezik, jelentősen rontva ezzel az alvás minőségét. Az ...
2020-10-07 07:41:10
1 2 3 ...................475 476 ..........713 714 ..........950 951 952 
Címkék: lateráni bazilika, kókuszzsír gyógyhatásairól, daganatos betegségek, apostolokat jelképezi, négy élőlény, örökkévaló Istent, harsona hangja, többi prófétáé, választott prófétáin, tízparancsolat animációs, földkerekség minden, ünnep evangéliuma, jeruzsálemi templom, templomot jelöli, emberek &#8222, kókuszzsírban 50%-os, különféle fertőzésektől, kókuszzsírban jelen, különféle kórokozók, akár gomba, ellenálló gócokat, kijárási tilalmat, rádióban hallható, emberek felháborodását, tömegközlekedés akadozott, munkába igyekvők, egyén szervezete, egyik legősibb, emberiség figyelmét, értékes tápanyagra, elmúlt századokban, kevesebb több, cickafark gyógyhatásai, vegyületek ugyan, őszibarackban különösen, mell rákos, lábunkban jelentkező, várandósság ideje, idősebb korosztálynál, sportolók körében, lábgörcs gyakran, alvás minőségét, megtisztításáról, ásványanyagokban, készítményeiben, lábizomgörcsnek, bebizonyították, tömegközlekedés, gyógyhatásairól, csonthéjasokban, koncentrációban, táplálkozásban,
© 2013 TVN.HU Kft.