Belépés
Püspökké szentelték Mohos Gábort
... Zsolt miniszterelnök-helyettes; Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi, nemzetiségi kapcsolatokért és az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára; az MKPK számos jelenlegi és nyugállományban levő tagja, több határon túli magyar főpásztor, valamint számos egyházi és világi személyiség.

A szentelési szertartás kezdetén felolvasták Ferenc pápa október...
2018-12-09 21:58:54
Brexit - Cáfolja a brit kormányfői hivatal, hogy elhalasztanák a keddre kitűzött parlamenti szavazást
... Johnsont a brit sajtó Theresa May lehetséges utódjelöltjei között emlegeti. Johnson azonban a vasárnapi BBC-műsorban határozottan cáfolta, hogy miniszterelnöki ambíciói lennének.
A jelenlegi parlamenti erőviszonyok alapján valószínűtlennek tűnik az egyezmény keddi elfogadása.
A Brexit-megállapodás különösen élesen vitatott eleme az a tartalékmegoldás, amelyet a brit korm...
2018-12-09 15:42:17
Aláírásgyűjtést indít a Jobbik a nyelvvizsga kötelezővé tételének elhalasztásáért
... tartják a 2020-as bevezetést.
Ha 2020-ban ezt bevezetnék, akkor több tízezer fiatal nem tudna felsőoktatási intézménybe bekerülni - tette hozzá.
Az ellenzéki politikus közölte: a jelenlegi köznevelési rendszerrel az a probléma, hogy ennek a nyelvoktatási része nem megfelelően készíti fel a diákokat a középiskola végén teljesítendő nyelvvizsgára. Akkor lehet szigorú követ...
2018-12-09 13:41:30
Kiss J. László: Kramp-Karrenbauernek bizonyítania kell, hogy nem "Merkel-kreatúra"
... támogatottságából, akkor az az álláspont erősödhet meg, hogy Merkellel már nem lehet nyerni, és az általa képviselt korszakot végérvényesen le kell zárni.
A másik kihívást ebből a szempontból a jelenlegi nagykoalíciós partner, szociáldemokrata SPD jelenti a kancellárnak. Ha a párt mélyrepülése tovább tart, könnyen kialakulhat egy olyan kényszer, hogy az SPD-nek csak a nagyko...
2018-12-09 13:11:25
Brexit - Brit sajtóértesülés szerint elhalasztják a keddre kitűzött parlamenti szavazást a Brexit-megállapodásr
... cáfolja ezeket az értesüléseket. A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője vasárnap csak annyit közölt, hogy az alsóházi szavazást a kijelölt kedd esti időpontban megtartják.
A jelenlegi parlamenti erőviszonyok alapján mindazonáltal valószínűtlennek tűnik az egyezmény keddi elfogadása.
A Brexit-megállapodás különösen élesen vitatott eleme az a tartalékmegoldás, amelyet...
2018-12-09 12:51:25
CDU-tisztújítás - A migráció és a biztonság témáját veszi elsőként napirendre a német CDU új elnöke
... megjelent interjúban arra a kérdésre, hogy mi lesz az első nagy "projektje", elmondta, hogy januárban úgynevezett műhelytanácskozást szerveznek a migrációról és a biztonságról szakértők és a jelenlegi "migrációs és menekültügyi politika bírálói" részvételével.
A tanácskozás célja "konkrét javítások kidolgozása" - mondta Annegret Kramp-Karrenbauer. Hozzátette, hogy az eredmény...
2018-12-09 12:21:39
EP-választás - Hivatalosan is Frans Timmermans lett az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje
... konzervatívok pedig a status quo befagyasztására törekszenek, a progresszív politika célja az EU előremozdítása" - hangsúlyozta.
"A szocialisták és szociáldemokraták nem elégedhetnek meg a jelenlegi helyzettel, jobb világra kell törekednünk magunk, gyerekeink és unokáink számára" - mondta.
A kongresszuson a PES elnökévé újraválasztott bolgár Szergej Sztanisev üdvözölte T...
2018-12-08 15:46:46
Brexit - Felmérés: a Konzervatív Párt tagjainak háromnegyede elveti a megállapodást
... népszavazás kiírását a brit EU-tagságról, 7 százalék pedig azt szeretné, ha Nagy-Britannia nem lépne ki az EU-ból.
Az alsóház kedden késő este szavaz a Brexit-megállapodásról, de a jelenlegi parlamenti erőviszonyok alapján valószínűtlennek tűnik az egyezmény elfogadása.
A Brexit-megállapodás különösen élesen vitatott eleme az a tartalékmegoldás, amelyet a kormány és az ...
2018-12-08 14:26:33
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Liu Shaoang aranyérmes 1000 méteren
... viszont gyors ritmusváltással Sjinkie Knegttel hamar visszaelőzött. Az utolsó két körben holland ellenfele mindent megtett, de a 20 éves magyar versenyző esélyt sem adott az előzésre a szám jelenlegi Európa-bajnokának és vb-bronzérmesének. Az 1000 méteren a szezon első állomásán is győztes Liu Shaoang tavaly megnyerte a táv összetett világkupáját, sikerével pedig a harmadik pozíci...
2018-12-08 13:48:17
Illegális bevándorlás - KDNP: nem csökken, hanem nő a migrációs nyomás Törökország felől
... brüsszeli vezetés, ahelyett, hogy kezelné a migrációt, migránskártyával, migránsvízummal és a bevándorlókat segítő pénzügyi alappal támogatja a bevándorlást.
A politikus szerint a jelenlegi helyett egy olyan Brüsszeli vezetésre van szükség, amely megvédi az európai polgárokat, az európai családokat.
Az európai parlamenti (EP-) választás tétje: vagy bevándorlókontinenssé ...
2018-12-08 12:46:50
1 2 3 ...........2399 2400 ......3599 3600 ......4798 4799 4800 
Címkék: Mohos Gábort, Kiss, Frans Timmermans, Európai Szocialisták Pártjának, Konzervatív Párt, Soltész Miklós, Theresa May, Annegret Kramp-Karrenbauer, Szergej Sztanisev, Sjinkie Knegttel, brit kormányfői, keddre kitűzött, nyelvvizsga kötelezővé, biztonság témáját, migrációs nyomás, üldözött keresztények, szentelési szertartás, brit sajtó, vasárnapi BBC-műsorban, jelenlegi parlamenti, egyezmény keddi, brit korm, 2020-as bevezetést, ellenzéki politikus, jelenlegi köznevelési, nyelvoktatási része, középiskola végén, általa képviselt, másik kihívást, jelenlegi nagykoalíciós, párt mélyrepülése, olyan kényszer, londoni miniszterelnöki, alsóházi szavazást, kijelölt kedd, első nagy, biztonságról szakértők, tanácskozás célja, progresszív politika, jelenlegi helyzettel, brit EU-tagságról, alsóház kedden, egyezmény elfogadása, szám jelenlegi, 1000 méteren, szezon első, harmadik pozíci, bevándorlókat segítő, politikus szerint, jelenlegi helyett, olyan Brüsszeli, európai polgárokat, európai családokat, európai parlamenti,
© 2013 TVN.HU Kft.