Belépés
A szeretete a gazoknak megvehető
... mivel nemi gyalázóként vannak itt berendezve Putyin orosz vaskommunistái. Segítségre lett volna szükségem. Elindultam az utcán, kértem a szomszédtól kölcsön egy cigit, majd a szomszédok jelentése alapján a család bevitetett a bibliai apokalipszis RTL Klubbal képviselt II-es elmeosztályára végleges kivégzésre hangelvétellel, megcsonkításommal együtt a Győri kapu utcanéppel, amelyre...
2018-12-18 13:18:48
Európai Számvevőszék: nem egységesek az elsivatagosodás ellen folytatott uniós küzdelem intézkedései
... területeket olyan problémák sújtják, mint a csökkenő élelmiszer-termelés, a talaj terméketlensége, a földterületek természetes ellenálló képességének csökkenése és a rosszabb vízminőség.
A jelentés szerint nincsen uniós szintű stratégia az elsivatagosodással és a talajromlással kapcsolatban. Ehelyett többféle stratégia, cselekvési terv és kiadási program létezik, mint például...
2018-12-18 13:11:56
A Szlovéniába bevándorlók fele rendelkezik állampolgársággal
...
Az átlagos, fiktív bevándorló Szlovéniában egy 49 éves nő, aki Bosznia-Hercegovinában született és a 1990-es években költözött az országba, ahol azóta állampolgárságot szerzett.
A jelentés szerint a Szlovéniába bevándorlók közül 216 ezren valamelyik volt Jugoszláv tagállamban születtek: Bosznia-Hercegovinában 108 ezren, Horvátországban 45 ezren és Szerbiában 25 ezren....
2018-12-18 12:01:35
Kamatdöntés - Londoni elemzők: márciusra figyel a piac
... lehetőségét is nyitva hagyták.
A vezető elemző hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a cégnek nem ez a központi várakozása.
A Morgan Stanley főközgazdásza szerint a héten esedékes új inflációs jelentés valószínűleg a december közepéig beérkezett adatokat használja, így várhatóan figyelembe veszi, hogy a szeptemberben kiadott előző inflációs jelentés óta a nyersolaj világpiaci ár...
2018-12-17 18:32:30
Két jelentés szerint Moszkva 2016-ban a közösségi médiában befolyásolta az amerikai elnökválasztást
...
A jelentések az amerikai szenátus hírszerzési bizottságának megrendelésére készültek, a Google, a Facebook, a Twitter, az Instagram és más közösségi médiumok adatainak felhasználásával, és tartalmukat, valamint a következtetéseket a bizottság a héten tárgyalja meg. Ezt követően nyilvánosságra hozza a jelentések teljes tartalmát is.

Az egyik jelentést a texasi Aust...
2018-12-17 18:02:30
Sargentini: mielőbb napirendre kell venni a hetes cikk szerinti eljárást Magyarországgal szemben
... nem tesznek semmit, amikor valóban meg kellene védeni a demokráciát".
A hetes cikk szerinti jogállamisági eljárást az Európai Parlament kezdeményezte szeptember 12-én a Sargentini-jelentés elfogadásával.
Az ügy innen a tagállamok kormányait tömörítő testülethez, az Európai Unió Tanácsához került, hivatalos meghallgatás még nem volt.
A miniszterek tanácsa négyötödö...
2018-12-17 15:11:49
A válasz a korai egyház tanítóknál keresendő...
... gránátalma, szőlő, barack, akár citrom is.
Szent Jeromos tehát rengeteg gyümölcs közül választhatott, amikor pontosítani akarta, milyen gyümölcsről is van szó - és éppen a kettős jelentés miatt esett választása az almát is jelentő malus szóra; figyelembe vette, milyen szerepet játszik a történetben az illető gyümölcs. Ráadásul ez a kifejezés abban a korban és még utána ...
2018-12-16 21:34:56
MÖSZ: megbízott pénzügyi biztos a szövetségnél
... le fogunk ülni tárgyalni és csak a tényleges, piaci áraknak megfelelő összeget fogjuk kifizetni" - fűzte hozzá a pénzügyi biztos, aki január 5-én teszi majd le a javaslatait tartalmazó jelentést az elnökség asztalára, s azt követően kerül sor az új költségvetés kidolgozására, amelyre már szintén tesz ajánlást a jelentésben.
Bajkai István ugyanakkor azt is kiemelte, hogy olyan...
2018-12-15 14:52:04
Jemeni polgárháború - Kiújultak a harcok Hodeida külterületein
... robaját és lőfegyverek kerepelését hallották a város külső részein, egy másik lakos pedig tüzérségi fegyverek zaját észlelte.
A lázadó húszik egy televíziócsatornája pedig arról közölt jelentést, hogy Rász Ísza városra légicsapásokat mért a jemeni kormányt támogató, Szaúd-Arábia vezette katonai szövetség.
A felkelők és a kormány képviselői épp csütörtökön állapodtak meg...
2018-12-15 07:04:01
Tőzsde - Mínuszban álltak az indexek New Yorkban
... lendületvesztésével párhuzamosan.
A pénteki kereskedés egyik legnagyobb vesztese mintegy9,1 százalék mínusszala Johnson & Johnson egészségügyi-kozmetikai cég részvénye volt, miután a Reuters jelentése szerint a vállalat évtizedekig nem tájékoztatta a fogyasztókat arról, hogy babahintőpora rákkeltő azbesztet tartalmazott.
A globális kereskedelem szempontjából legjelentős...
2018-12-14 20:21:52
1 2 3 ............1275 1276 .......1912 1913 ......2549 2550 2551 
Címkék: Európai Számvevőszék, Morgan Stanley, Európai Parlament, Európai Unió Tanácsához, Szent Jeromos, Bajkai István, Rász Ísza, gazoknak megvehető, elsivatagosodás ellen, közösségi médiában, amerikai elnökválasztást, hetes cikk, korai egyház, harcok Hodeida, szomszédtól kölcsön, szomszédok jelentése, család bevitetett, bibliai apokalipszis, talaj terméketlensége, földterületek természetes, rosszabb vízminőség, jelentés szerint, talajromlással kapcsolatban, 1990-es években, vezető elemző, központi várakozása, héten esedékes, december közepéig, szeptemberben kiadott, nyersolaj világpiaci, amerikai szenátus, héten tárgyalja, jelentések teljes, egyik jelentést, texasi Aust, tagállamok kormányait, miniszterek tanácsa, kettős jelentés, illető gyümölcs, kifejezés abban, pénzügyi biztos, javaslatait tartalmazó, elnökség asztalára, város külső, másik lakos, lázadó húszik, jemeni kormányt, kormány képviselői, pénteki kereskedés, vállalat évtizedekig, fogyasztókat arról, globális kereskedelem, állampolgárságot,
© 2013 TVN.HU Kft.