Belépés
Érdekes mondások
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.
Ha jól mennek a dolgok, valami el fog romlani.
Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Amit ember összerakott, elôbb-utóbb szétesik.
Semmi sem olyan rossz, hogy ne tudna tovább romlani.
Nem lehet megjavítani, ami nem romlott el.
Az erôseket segíti a szerencse.
Valamiben a pici a jó...
2018-08-21 22:22:42
Szent Jakab apostol
... föltámasztásakor és a Getszemáni-kertben - csak hármukat vette maga mellé Jézus.
Jakab robbanékony természetű volt. Ezért nevezte Jézus őt és testvérét boanergésznek, ami annyit jelent: ,,a mennydörgés fiai"
Bővebben

- Wikipedia oldalon https://hu.wikipedia.org/wiki/Id%C5% ...
2018-07-25 13:24:55
Levelezik a NER-értelmiség:
... vezéralakjairól közvélemény-formálóikra, annál inkább vesszük észre a politika és a sajtó között átjáró alakokat. Ezek a "szerző-mozgó emberek" csupán akkor tesznek szert társadalmi jelentőségre, ha gyengül a társadalmi demokrácia, ha szétzilálódik az alkotmányosság, ha omladozik a parlamentarizmus. Ilyenkor a politika és a sajtó közt közlekedő személyek verbális te...
2018-06-10 09:26:58
Boros Béla: Lajta-Bánság története
...1921.augusztus1.-én, a következô hirdetmény jelent meg Nyugat-Magyarország városainak közterein; "An die Bewohner des Burgenlandes! Nyugatmagyarország lakosságához! ..A trianoni békeszerzôdés határozmányai keresztülvitelének értelmében, Nyugatmagyarország területe Ausztriának adandó át.

A soproni Szövetségi Katonai Bizottság és a járások székhelyeire kiküld...
2018-06-08 20:07:07
Propolisz - Isten ajándéka
... stb....viszont szinte azonnal hat.

Csökkenti a gyomorsavat, ezért szükség esetén ajánlott limonádéval vagy citromos teával fogyasztani. /Dr. Szalay/

Távhatása nagyon jelentős. A vérrendszer segítségével gyulladást gátol. Pl. agyhártya, vese, máj, egyéb agyi betegségek

Erős fájdalomcsillapító hatása van. Receptorokra 2 percen belül, idegbu...
2018-04-16 08:56:47
Titkos fűszerek
... szorongás.

KURKUMA

A fűszerben található vegyületek segítenek az Alzheimer-kór megelőzésében. Azt viszont egyelőre még ki kell kísérletezni, hogy a laborban izolált vegyületek adagja mennyit is jelent, ha az indiai fogásokat igyekszünk jó alaposan befűszerezni.

ZSÁLYA


Egyes kísérletek szerint javítja a memóriát. Két kisebb tanulmán...
2016-09-28 10:19:39
Hogyan találd meg a boldogság kék madarát
... hatá­rozza meg. Mit akar mégis a leg­több ember? Több pénzt. A bol­dog­ság­hoz azon­ban a sze­mé­lyes kap­cso­la­tok nagy­ság­rend­del fon­to­sab­bak, mint a pénz.

2. A fiatalság nem jelent automatikusan boldogságot.

Nem­zet­közi kuta­tá­sok­ból az derült ki, hogy - ország­tól és jöve­de­lem­től füg­get­le­nül - a bol­dog­ság mér­téke negy­ve­nes éve­ink köze...
2016-03-17 18:52:45
Hogyan találd meg a boldogság kék madarát?
... meg. Mit akar mégis a leg­több ember? Több pénzt. A bol­dog­ság­hoz azon­ban a sze­mé­lyes kap­cso­la­tok nagy­ság­rend­del fon­to­sab­bak, mint a pénz.


2. A fiatalság nem jelent automatikusan boldogságot.

Nem­zet­közi kuta­tá­sok­ból az derült ki, hogy - ország­tól és jöve­de­lem­től füg­get­le­nül - a bol­dog­ság mér­téke negy­ve­nes éve­ink köz...
2016-03-16 13:49:04
A két Napfiú hőstettei
... körülnézzen.
Legnagyobb rémületére Jeikóval találkozott, a legnagyobb és leg-vadabb Anayéval. Gyorsan visszaszaladt a kunyhóba, hogy a két fiút elrejtse. Alighogy ezzel végzett, már meg is jelent Jeikó az ajtóban.
- Ez az én lepényem - mondta, és kivette a kukoricalepényt a hamuból. - Milyen remek illata van!
- Dehogy a tiéd - felelte Eszcsánatlehi -, hiszen meg se ...
2016-02-28 12:10:50
Hősökről, Istenekről
... ezután visszament a házba. Nem érdekelte, hogy tovább mi történik, nem vett részt a víg táncmulatságban.
Azután elkezdődött a birkózás. Az első verseny győztese megví-vott a következő jelentkezővel, és ez így ment egymás után, amíg csak egyetlenegy ember maradt a küzdőtéren: egy hatalmas óriás. Dicsekedve hívta a többieket, hogy jöjjenek, szálljanak harcba vele.
- Hol va...
2016-02-28 12:07:45
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .28 29 30 
Címkék: Szent Jakab, Boros Béla, Szövetségi Katonai Bizottság, erôseket segíti, mennydörgés fiai&#8221, sajtó között, társadalmi demokrácia, sajtó közt, következô hirdetmény, trianoni békeszerzôdés, soproni Szövetségi, járások székhelyeire, vérrendszer segítségével, fűszerben található, laborban izolált, indiai fogásokat, leg­több ember, bol­dog­ság­hoz azon­ban, sze­mé­lyes kap­cso­la­tok, bol­dog­ság mér­téke, első verseny, következő jelentkezővel, hatalmas óriás, föltámasztásakor, parlamentarizmus, kukoricalepényt, táncmulatságban, vezéralakjairól, alkotmányosság, határozmányai, szétzilálódik, megelőzésében, eszcsánatlehi, jelentkezővel, visszaszaladt, automatikusan, boanergésznek, magyarország, segítségével, befűszerezni, receptorokra, székhelyeire, lakosságához, burgenlandes, kísérletezni, összerakott, formálóikra, boldogságot, körülnézzen, vérrendszer, fogyasztani, ausztriának, gyomorsavat, limonádéval, közvélemény, elsiklottál, elkezdődött, robbanékony, mennydörgés, találkozott, megjavítani, egyetlenegy,
© 2013 TVN.HU Kft.