Belépés
Szeptember közepén jelenik meg Eötvös Péter új lemeze
... zenekari darabot a Baszk Nemzeti Zenekar rendelte meg, ősbemutatóját 2012-ben tartották a spanyolországi Pamplonában. Az egytételes mű elsődleges inspirációs forrását a baszk népzene jelentette, amely a zenében nem közvetlen formában jelenik meg. Eötvös rengeteg baszk népdalt végighallgatott a mű koncepciójának kialakítása során.

Az Alle vittime senza nome (A névtelen ...
2019-08-24 13:15:15
Kajak-kenu-vb - Egy-egy első, második és harmadik hely a B döntőkben
... rajt előtt összetérdelő Kiss Balázs és Mike Róbert is jól teljesített a C-2 1000 méter B fináléjában, jó hajrával harmadikként haladtak át a célvonalon, ami összesítésben a 12. pozíciót jelentette a számukra.
Az ötkarikás programban nem szereplő kenu egyes 500 méteres számban Bodonyi András "kisdöntős" ötödik helyével a 14. helyen zárta a vb-t.
A nézők folyamatosan érkez...
2019-08-24 10:51:12
Gyalog zarándokolt Częstochowába a 95 éves olasz ......
... ,,zarándokanyóka
............
Megérkezett Częstochowába a 95 éves olasz Emma Morosini, aki egyedül zarándokolt gyalog a legismertebb lengyelországi Mária-kegyhelyre - jelentette csütörtökön a lengyel katolikus hírügynökség (KAI).
A sokak által ,,zarándokanyókának" becézet...
2019-08-24 09:57:21
Sztrájkot jelentettek be a British Airways légitársaság pilótái szeptemberre
...
A társaság pilótái július 22-én szavazták meg a tiltakozó akciót, amelyet a BA tulajdonosa, az IAG próbált bírósági úton megakadályozni.
A British Airline Pilots' Association (Balpa) pilótaszövetség tavaly novemberben kezdeményezett béremelést a BA-pilótáknak a munkáltatónál, de azóta sem sikerült megegyezésre jutni. A szövetség nem fogadta el a társaság három év alatt ...
2019-08-23 18:22:38
Kajak-kenu-vb - Az aranyérmes női kajakpáros még élvezni is tudta a döntő végét
... elégedett még az ezüstéremmel sem" - hangsúlyozta Fekete Ádám. Hozzátette: a hajrában, amikor már látták, hogy a vezető kínaiakat nem tudják behozni, és így fokozottan érezték a hátszél jelentette hátrányt, valamint az oxigénhiányt, a közönség tolta őket be a célig.
Hajdu elégedettebben értékelt, mondván: bár szerettek volna nyerni, így is elérték a kitűzött céljukat, mivel é...
2019-08-23 17:12:25
Újabb demokrata párti aspiráns lépett vissza az amerikai elnökjelöltségért folyó harctól
...
A 40 éves politikus a Demokrata Országos Bizottság (DNC, a párt vezető szerve) San Franciscóban tartott tanácskozásán jelentette be döntését.
A Harvardon végzett, iraki háborút is megjárt Moultont viszonylag kevesen ismerik az Egyesült Államokban, és a választási kampányában sem sikerült nagy népszerűséget kivívnia. A különböző felmérések egybehangzó tanúsága szerint eg...
2019-08-23 17:12:15
Limai Szent Róza szűz - virágárusok, kertészek, hímzők ....
... váltogatta: font, szőtt, hímzett, művelte a kertet, és bevételeivel szüleit támogatta. Életformája lett az Úr Krisztus jelenlétében való élet és a vele való szüntelen társalgás. Éppen ez jelentette lelki életének mindennapos táplálékát.
,,A szemlélődés teljes nyugalmában, mindent beragyogó fényességben álltam, telve csodálattal, és a fényesség közepén feltűnni láttam a M...
2019-08-23 17:10:32
Szíria - Erdogan komoly aggodalmát fejezte ki telefonon Putyinnak az idlíbi helyzet miatt
... jelent Törökország számára.
A Kreml-közlemény szerint ugyanakkor a két vezető pénteken arról is megállapodott, hogy fokozzák országaik közös erőfeszítéseit Szíriában a "terroristák" jelentette fenyegetés felszámolására.
Oroszország, valamint a mérsékelt szíriai ellenzéket támogató Törökország tavaly szeptemberben egy demilitarizált ütközőövezet létrehozásáról állapodott ...
2019-08-23 16:12:59
Férfi kosárlabda NB I - Olajbányász néven folytatja a Szolnok
... állami segítséggel rendelkezésükre állnak, így minden feltétel adott ahhoz, hogy a marketing szempontból is oly fontos egyesületek továbbra is komoly értékei maradjanak városunknak" - jelentette ki
Szalay Ferenc, aki az elvárásokról, célkitűzésekről szólva elmondta, legalább olyan eredményes szereplést szeretnének, mint korábban.
"A kosárlabda esetében mindenképpen vissz...
2019-08-23 16:12:10
Fidesz: Gyurcsányékkal szemben nem elveszünk, hanem adunk a nyugdíjasoknak és a közfoglalkoztatottaknak
... a Fidesz-frakció támogatja a legújabb kormányzati intézkedéseket, a nyugdíjasoknak járó rezsiutalványt és a közfoglalkoztatottakat érintő foglalkoztatást ösztönző támogatást.
Kijelentette: az a különbség a jelenlegi kormány és a 2010 előtti Gyurcsány-kormány között, hogy "mi nem elveszünk, hanem adunk" az embereknek.
A Gyurcsány-kormány sportot űzött abból, hogyan tudja ...
2019-08-23 15:43:02
1 2 3 .............2748 2749 .......4122 4123 .......5495 5496 5497 
Címkék: Eötvös Péter, British Airways, Limai Szent Róza, Baszk Nemzeti Zenekar, Kiss Balázs, Mike Róbert, Bodonyi András, Megérkezett Częstochowába, Emma Morosini, British Airline Pilots, Fekete Ádám, Demokrata Országos Bizottság, Egyesült Államokban, Szalay Ferenc, döntő végét, amerikai elnökjelöltségért, idlíbi helyzet, spanyolországi Pamplonában, baszk népzene, ötkarikás programban, nézők folyamatosan, legismertebb lengyelországi, lengyel katolikus, sokak által, társaság pilótái, tiltakozó akciót, társaság három, vezető kínaiakat, hátszél jelentette, közönség tolta, kitűzött céljukat, párt vezető, választási kampányában, különböző felmérések, vele való, szemlélődés teljes, fényesség közepén, mérsékelt szíriai, demilitarizált ütközőövezet, marketing szempontból, kosárlabda esetében, legújabb kormányzati, nyugdíjasoknak járó, jelenlegi kormány, 2010 előtti, végighallgatott, célkitűzésekről, pilótaszövetség, rendelkezésükre, foglalkoztatást, kezdeményezett, gyurcsányékkal, felszámolására, spanyolországi,
© 2013 TVN.HU Kft.