Belépés
Sztrájkot jelentettek be a British Airways légitársaság pilótái szeptemberre
...
A társaság pilótái július 22-én szavazták meg a tiltakozó akciót, amelyet a BA tulajdonosa, az IAG próbált bírósági úton megakadályozni.
A British Airline Pilots' Association (Balpa) pilótaszövetség tavaly novemberben kezdeményezett béremelést a BA-pilótáknak a munkáltatónál, de azóta sem sikerült megegyezésre jutni. A szövetség nem fogadta el a társaság három év alatt ...
2019-08-23 18:22:38
3. Kettős mérce és a paktum
HARMINC ÉVE PAKTUMOS FÉLELEM IGAZGAT
3. rész: A KETTŐS MÉRCE, mert a PAKTUM még mindig a bűnözőket védi
Dobrev-Apró-Gyurcsány Klára ott villoghat majd az EP-ben, árulva a hazát!!!
Mert a férje mindent el fog követni, hogy azt képviselje, amit ő! Azt meg már régóta hangoztatja, hogy: "LEGJOBB LENNE MÉG A TÉRKÉPRŐL IS ELTÖRÖLNI MAGYARORSZÁGOT!". https://magyarkozosse...
2019-08-23 14:28:00
Kövér: a kereszténydemokrácia egyensúlyt tart az egyén és a közösség között
... elmúlt 30 évben azt a normális együttműködési módot, amely talán a két világháború között többé-kevésbé megvolt. Akkoriban ugyanis a történelmi egyházak egyértelmű igazodási pontot jelentettek a társadalom számára politikai hovatartozástól függetlenül.
Ma "meg kell tanulnunk egymás mellett, egymásért dolgozva a saját szerepünket kialakítani", anélkül, hogy az állam beleavatko...
2019-08-22 23:05:13
Hét kisgólya nőtt fel egy romániai gólyafészekben
... barza (Nézd a gólyát) telefonos alkalmazással érkezett a bejelentés. A madártatni társaság a gólyák számlálására fejlesztett ki az applikációt, amelyen önkéntesek 3206 gólyafészket jelentettek be, de ezek közül csak 2788-at sikerült a földrajzi koordináták alapján is igazolni.
Voltak ugyanis olyan fészkek, amelyeket többen is bejelentettek, illetve olyanok, amelyeket mozgó a...
2019-08-17 10:50:56
Szép napot mindenkinek!
... eloszlás nagyon egyenlőtlen. A korábbi OEP, most Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) adataira hivatkozva azt írja a lap, hogy januárban huszonöt intézményből egyetlenegyszer sem jelentettek boncolást, és az országos átlag is inkább azt mutatja, hogy ritkán történik ilyen beavatkozás.

A januárban kórházban elhunyt több mint tízezer beteg mindössze 29 százalékát...
2019-08-06 10:37:49
Az időskori depresszióról
... magát bűnösnek vagy éppen értéktelennek is. A depresszióban szenvedő személy az érdeklődését is elveszítheti, vagyis már nem foglalkozik azokkal a dolgokkal, amelyek korábban örömet jelentettek a számára.

A depressziós személynek csökkenhet az étvágya, ezzel együtt pedig a súlya is. Úrrá lehet rajta nyugtalanság és fáradtság, határozatlanná válhat és koncentrálási gondj...
2019-08-02 22:54:07
Az amerikai elnök kereskedelmi megállapodást írt alá az Európai Unióval
...
A megállapodást a Fehér Házban írták alá ünnepélyes keretek között, Trump az eseményre több amerikai farmert hívott meg vendégként.
Az amerikai elnök hangsúlyozta, hogy az Európai Unió lépett és Washington ezt méltányolja. "A piacok megnyitása farmereink számára többet jelent egyszerű gazdasági lépésnél. Nekik ez az életük" - mondta.
Donald Trump "nagy jelentőségű"...
2019-08-02 21:53:09
Pentagon: Washington gyorsítja új rakétarendszerek kifejlesztését
... - miközben még tiszteletben tartotta az INF-ben rögzített korlátokat - megkezdte e rakétarendszerek fejlesztési kutatásait. Mint fogalmazott: e kutatások tulajdonképpen válaszlépést jelentettek arra, hogy - amerikai álláspont szerint - Moszkva megsértette a szárazföldi telepítésű közepes és rövid hatótávolságú rakéták felszámolásáról kötött orosz-amerikai szerződést.
Esper kö...
2019-08-02 21:02:50
Önkormányzat 2019 - Ma délutánig várja az ÁSZ a sajtótermékek hirdetési árjegyzékeit
...
A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választását megelőző kampányidőszakban politikai hirdetést csak az a sajtótermék tehet közzé, amely az adott választás kitűzését követő öt munkanapon belül hirdetési árjegyzékét az ÁSZ-nak megküldi. Az ÁSZ ezek alapján augusztus 2-án, azaz pénteken 16 óráig fogadja a hirdetési árjegyzékeket.
Az érintett sajtóorgánumok e...
2019-08-02 07:05:14
Afrikai sertéspestis - Nébih: Szlovákiában is megjelent a vírus egy házisertés-állományban
...
A szlovák Állami Állategészségügyi és Élelmiszerügyi Hivatal jelentette, hogy az afrikai sertéspestis (ASP) vírusát egy kis létszámú házisertés-állományban mutatták ki Tőketerebes járás területén. A közlemény szerint a szlovák hivatal még július 24-én erősítette meg az ASP jelenlétét.
A szlovák és a magyar állategészségügyi szakemberek is megtették a szükséges intézkedé...
2019-07-31 17:41:45
1 2 3 ..................447 448 .........670 671 ..........893 894 895 
Címkék: British Airways, Európai Unióval, British Airline Pilots, HARMINC ÉVE PAKTUMOS FÉLELEM IGAZGAT, KETTŐS MÉRCE, Dobrev-Apró-Gyurcsány Klára, LEGJOBB LENNE MÉG TÉRKÉPRŐL IS ELTÖRÖLNI MAGYARORSZÁGOT, Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, Fehér Házban, Európai Unió, Donald Trump, Állami Állategészségügyi, Élelmiszerügyi Hivatal, közösség között, romániai gólyafészekben, időskori depresszióról, amerikai elnök, sajtótermékek hirdetési, társaság pilótái, tiltakozó akciót, társaság három, bűnözőket védi, férje mindent, normális együttműködési, történelmi egyházak, társadalom számára, saját szerepünket, állam beleavatko, madártatni társaság, gólyák számlálására, földrajzi koordináták, országos átlag, januárban kórházban, depresszióban szenvedő, depressziós személynek, eseményre több, piacok megnyitása, szárazföldi telepítésű, helyi önkormányzati, adott választás, hirdetési árjegyzékeket, érintett sajtóorgánumok, szlovák Állami, afrikai sertéspestis, közlemény szerint, szlovák hivatal,
© 2013 TVN.HU Kft.