Belépés
Még lehet jelentkezni a Csopaki Művésztelep nyári táborába
... osztálynyi, azaz mintegy harminc diákot tudnak fogadni, fontos ugyanis, hogy minden résztvevővel egyénileg is tudjanak foglalkozni a tanárok - hangsúlyozták, hozzáfűzve azonban: a jelentkezéshez nincs szükség művészi előképzettségre, a legfontosabb az alkotókedv.
Baska Barbara elmondta, hogy a tábor idei mottója a Visszatérés az álmokhoz lesz, ebben az évben ugyanis a diákok ...
2020-08-04 13:11:43
Hozzászólás a Halálosztó népbírák c. íráshoz
...

http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=278 074&kid=1008430&sort=

A munka melletti továbbtanulás is "t"ilos volt nekem, mert soha nem kaptam - semmiféle középiskolába jelentkezéshez - MUNKAHELYI JAVASLATOT!!!!

Mindig a hatalommal szemben próbáltam meg különböző középiskolákba bekerülni és azt elvégezni. Évekig, évtizedekig az éves szabadságomat vizsgázá...
2020-03-23 23:58:52
OH: már csak két napig lehet adatot módosítani a keresztféléves felvételi eljárásban
...
Kiemelték: a 2016. februárban induló képzésekre jelentkezőknek ellenőrizniük kell, hogy valamennyi, a jelentkezéshez és a pontszámításhoz szükséges dokumentumot benyújtották-e. Az esetleges hiányzó dokumentumaikat csatolhatják elektronikus úton vagy postai úton is megküldhetik az Oktatási Hivatal címére legkésőbb január 6-ig.
A jelentkezéskor megadott képzések sorrendjé...
2016-01-04 17:52:29
Július 9-ig lehet a hiányzó dokumentumokat pótolni a felsőoktatási felvételi eljárásban
... az év végi bizonyítványt, adott esetben az új nyelvvizsgát igazoló dokumentumot, a többletpontokra jogosító végzettségeket, de fel kell tüntetni a megváltozott adatokat is.
A jelentkezéshez, pontszámításhoz szükséges dokumentumokat az e-felvételi dokumentumok menüpontjában lehet feltölteni, és itt követhető nyomon ezek elbírálása is.
A jelentkezés benyújtása után a felv...
2015-06-24 14:00:35
Nagycsaládoknak írtak ki szociális üdülési pályázatot
... úgynevezett segítőpont hálózattól kérhetnek segítséget, így például a kormányablakokban, vagy a sokgyerekesek a Nagycsaládosok Országos Egyesületének helyi irodáiban.
A pályázati jelentkezéshez személyesen is lehet segítséget kérni Budapesten, VI. kerület, Podmaniczky utca 43 alatti irodában. Az alapítvány 06 1 371 32 42-es információs telefonszáma munkanapokon 8-16 óráig hí...
2015-02-13 13:12:27
Január 8-ig lehet módosítani a keresztféléves eljárás adatait
...
A felvi.hu oldalon közzétett tájékoztató szerint a felvételizőknek ellenőrizniük kell, hogy minden jelentkezéshez és pontszámításhoz szükséges dokumentumot feltöltöttek-e, mert az esetleges pótlás szükségességéről külön értesítést nem kapnak. Ha van még hiányzó dokumentum, azt legkésőbb január 8-ig fel kell tölteniük. Akiknek az elektronikus benyújtásra nincs lehetőségük, pos...
2015-01-03 08:21:02
Felsőoktatási felvételik: csütörtökig lehet dokumentumot pótolni és jelentkezési sorrendet módosítani
... bele a sorrendmódosításba, arra ettől függetlenül van lehetőség, a törölt szakok azonban nem befolyásolják az eljárási díj összegét - mutattak rá.
Kitértek arra is: a diákok a jelentkezéshez, pontszámításhoz szükséges dokumentumokat az E-felvételi Dokumentumok menüpontjában tudják feltölteni. Ugyanitt lehet nyomon követni a jelentkezéssel kapcsolatos dokumentumok elbírálását ...
2014-07-08 09:00:40
Dobronay László halálközeli élményéről - 3 videó
... mérhetetlenül rosszul éreztem MAGam SZERetteim halála után

20 13. szeptember 28-án szombaton Karma és Reinkarnáció tanfolyam, 29-én vasárnap Angyaltanfolyam-1

Jelentkezéshez kérlek, kattints IDE és IDE is!
o o o o o o oDobronay László halálközeli élményét meghallgatva sok megnyugtató információt adott nekem.

Megtudtam,...
2013-09-27 15:10:58
Ittad már meg a saját hányásod vagy másét?
... belépéshez...

Nem is figyeltem volna fel rá, ha egy barátom nem mondja, hogy a csaja megy a BME GTK gólyatáborába és elég furcsának találja, hogy a szervezők egész alakos fotókat kérnek a jelentkezéshez. "Nem igazolványkép!" - külön ki is van kötve itt is, és a Mestertábor facebook esemény leírásában is.

Érdekes. Amikor én voltam gólya, nekem még kép sem kell...
2013-08-12 15:09:00
Nincs Cím
... csupa olyan pali volt, akinek ,,addigi munkássága indokolta". Vannak dolgok, amikhez pofa kell. Mit mondjak, a történet nem hozta meg a kedvemet az Írószövetségbe való jelentkezéshez.

Milyen műfajok aktuálisak ma?

Vasi Szabó János: A hivatalos - posztmodern, minimalista, tudatfolyamos - menő próza mellett, szerintem, helye van a hagyomá...
2013-06-19 00:05:45
1 2 3 
Címkék: Csopaki Művésztelep, Dobronay László, Nincs Cím, Baska Barbara, MUNKAHELYI JAVASLATOT, Oktatási Hivatal, Nagycsaládosok Országos Egyesületének, E-felvételi Dokumentumok, MAGam SZERetteim, Vasi Szabó János, keresztféléves felvételi, hiányzó dokumentumokat, felsőoktatási felvételi, keresztféléves eljárás, saját hányásod, jelentkezéshez nincs, tábor idei, álmokhoz lesz, évben ugyanis, munka melletti, hatalommal szemben, éves szabadságomat, pontszámításhoz szükséges, esetleges hiányzó, jelentkezéskor megadott, többletpontokra jogosító, megváltozott adatokat, e-felvételi dokumentumok, jelentkezés benyújtása, pályázati jelentkezéshez, felvételizőknek ellenőrizniük, esetleges pótlás, elektronikus benyújtásra, törölt szakok, jelentkezéssel kapcsolatos, csaja megy, szervezők egész, hivatalos &#8211, szükségességéről, nagycsaládoknak, felvételizőknek, angyaltanfolyam, többletpontokra, pontszámításhoz, előképzettségre, dokumentumaikat, keresztféléves, jelentkezőknek, jelentkezéshez, dokumentumokat,
© 2013 TVN.HU Kft.