Belépés
Augusztus 17-ig lehet jelentkezni az idei Budapest Design Weekre
... egyediség, a kreativitás, a relevancia és szakmai minőség szempontjait figyelembe véve választja ki azokat a partnereket, akiknek programja az esemény hivatalos programjában szerepelhet. A jelentkezők közül a Magyar Formatervezési Tanács tagjaiból álló szakmai grémium választja ki a résztvevőket.
A pályázatra elsősorban nem tárgyakat várnak, hanem programötleteket, a zsűrizés...
2020-08-04 11:42:12
Ingyenes szűrésen vehet részt a Semmelweis Egészség Napokra jelentkezők egy része
...
A közlemény szerint Magyarországon az európai átlag feletti az olyan prosztatarák megbetegedések aránya, amelyeket már csak a daganatos áttétek kialakulását követően vesznek észre, amikor már nehezebb megmenteni a páciens életét. Itthon 30 százalék ez az arány, míg Nyugat-Európában jellemzően 10-15 százalék.
Ezért is hívja fel a figyelmet egy online előadás az urológiai ...
2020-07-17 15:32:16
Kékszalag - Litkey célja ezúttal is a győzelem
... bejelentette, hogy az idei, 52. Kékszalagon minden résztvevő hajó után 10 ezer forinttal támogatják a magyar vitorlás utánpótlást. A pályázatot a tókerülő verseny után írják ki, és a jelentkezők közül Litkey Farkas segítségével választják ki a támogatásra érdemeseket.
Litkey az együttműködésről elmondta, eredményes öt évet tudhatnak maguk mögött, amelynek során kétszer sikerü...
2020-07-14 13:32:02
Palkovics: jelentős források jutnak a munkahelyek megőrzésére és teremtésére
... munkavállalót érint.
Az eddigi és tervezett intézkedéseknek köszönhetően mintegy 1,2 millió ember részesülhet munkaerőpiaci vagy képzési támogatásban, az alapozó informatikai képzésre jelentkezők száma meghaladja a 60 ezret, a Diákhitel plusz konstrukció keretében pedig közel 14 500-an igényeltek hitelt. A támogatási programokkal több mint 469 ezer álláshelyet védenek meg, 73...
2020-06-25 12:51:25
Koronavírus - Palkovics: a kormány 1,2 millió ember számára nyújt támogatást
... rendelésállománya csökkent, 150 ezer dolgozójuk után kértek támogatást a munkahelyek megőrzése érdekében. Az érintett cégek jelentős részben magyar tulajdonú kis- és közepes vállalkozások, a jelentkezők több mint 50 százaléka mikrovállalkozás - tudatta a miniszter.
A kutatás-fejlesztési munkakörben dolgozók bérköltségének 40 százalékát fedező támogatásra már több mint 14 ezer...
2020-06-05 12:22:33
Szijjártó: a legjobb feltételekre számíthatnak az újrakezdésre készülő cégek
... mellett a megélhetést is fenyegeti, a kormány ezért folytatja a munkára építő gazdaságpolitikát.
A miniszter közölte, hogy a versenyképességi program forráshiány miatt nem fog jelentkezőket visszautasítani. A pályázat fedezetét a kormány a kiemelkedő érdeklődés miatt 50 milliárd forintról 150 milliárd forintra növelte, és további emelést is vállal, ha a támogatási igények meg...
2020-05-28 15:21:39
Koronavírus - A Telenor is támogatja a K&H Bank nagyvállalati inkubátorprogramját
...
Németh Balázs, a K&H operáció, technológiák és lakossági hitelkezelési divízió vezetője a közleményben elmondta: a programra a tavalyival közel azonos számú jelentkezők közül 8 csapatot választottak be az idén az online programba, egy csapat pedig egy hackathon esemény, a Start it @K&H különdíjasaként nyert felvételt.
Hozzátette: eddig több mint 45 iparági mentor és szak...
2020-05-20 17:38:11
Krónika 10. rész (bizottsági jelentések)
... aggodalmakra szintén rákérdezett. Azt is firtatta, hogy a koronavírus-járvány miatt ér-e elvonás egyetemeket, például a Pécsi Tudományegyetemet.
Z. Kárpát Dániel (Jobbik) a felsőoktatásba jelentkezők "elképesztő" visszaesésére kért magyarázatot.
Bódis József felsőoktatási államtitkár azt mondta: a most tárgyalt felsőoktatási intézményi modellváltások eltérnek a Corvinus ...
2020-05-18 20:32:33
Brexit - Több mint 3,5 millió külföldi EU-állampolgár kért tartós brit letelepedési engedélyt
... kérvényüket.
A jövő év első napjától azonban az EU-országokból és az unión kívülről újonnan érkezőkre a brit kormány terve...
2020-05-14 16:04:43
Előadóművészeti produkciók finanszírozására hirdetett videópályázatot a StageHive
...
A jelentkezők rövid, kreatív videókban mutathatják be tervezett alkotásukat projektjüket. A StageHive olyan magyar nyelvű, magyarországi vagy határon túli produkciók bemutatkozó videóit várja, melyek a 2020/2021-es évadban valósulnak meg - közölték az MTI-vel a szervezők.
Színházi, zenei, tánc- és cirkuszi műfajokban egyaránt lehet pályázni, a nevezés feltétele azonban, ...
2020-05-08 16:42:23
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 .....70 71 72 
Címkék: Budapest Design Weekre, Semmelweis Egészség Napokra, Magyar Formatervezési Tanács, Litkey Farkas, Németh Balázs, Pécsi Tudományegyetemet, Kárpát Dániel, Bódis József, idei Budapest, munkahelyek megőrzésére, legjobb feltételekre, újrakezdésre készülő, esemény hivatalos, jelentkezők közül, pályázatra elsősorban, közlemény szerint, európai átlag, olyan prosztatarák, daganatos áttétek, páciens életét, online előadás, magyar vitorlás, tókerülő verseny, támogatásra érdemeseket, együttműködésről elmondta, alapozó informatikai, támogatási programokkal, munkahelyek megőrzése, érintett cégek, jelentkezők több, kormány ezért, munkára építő, miniszter közölte, versenyképességi program, pályázat fedezetét, kiemelkedő érdeklődés, támogatási igények, közleményben elmondta, tavalyival közel, online programba, csapat pedig, hackathon esemény, felsőoktatásba jelentkezők, most tárgyalt, unión kívülről, brit kormány, jelentkezők rövid, nevezés feltétele, finanszírozására, versenyképességi, programötleteket,
© 2013 TVN.HU Kft.