Belépés
A Türk Tanács főtitkárával tárgyalt Szijjártó
... külpolitikában. Az elmúlt években Törökországgal, valamint a kaukázusi és közép-ázsiai országokkal dinamikusan bővült Magyarország kereskedelmi forgalma, emellett pedig egyre több diák jelentkezik magyarországi ösztöndíjakra a térségből - közölték.
A Türk Tanács jelezte, várja a magyar fél csatlakozását a szervezethez, ahogyan a Türk Egyetemek Szövetsége is nyitott a magyar e...
2019-01-15 16:41:56
Hat napig lehet még jelentkezni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra
...
Mint írták, a kormány kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a pályakezdő, magasan képzett és idegen nyelveket beszélő tehetséges fiatalok a diplomaszerzés után vonzó lehetőségként tekintsenek a közigazgatásra. Ezt a célt támogatja a kormány által 2011-ben alapított, 2018-ban megújított Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram is. A programra az eddigi évekhez hasonlóan ismét nagy é...
2019-01-15 15:11:54
PwC: a globális gazdasági növekedés lassulni fog idén
... növekedése fokozatosan megindul - tette hozzá. Ha a Brexit rendben zajlik, arra számítanak, hogy az Egyesült Királyságban is változatlan szintű marad a munkanélküliség. A Brexit során jelentkező rendellenességek azonban a munkanélküliség erős emelkedését eredményezhetik - vélekedett a szakértő.
Az Egyesült Királyság várhatóan vissza fog esni a világ legjelentősebb gazdaságain...
2019-01-14 15:16:09
Varga Mihály: négyezren szerezhetnek térítésmentesen hivatásos gépjárművezetői jogosítványt
... logisztikai, közúti árufuvarozási és személyszállítási vállalkozások, fuvarozók tartoznak, ennek megfelelően C, C+E, D és GKI kategóriás jogosítvány megszerzését támogatják a tanfolyamok.
A jelentkezők képzése a munkáltatói szándéknyilatkozatok vagy tanulmányi szerződések benyújtása és megkötése után indulhat, a program hozzájárul a foglalkoztatás bővítéséhez, hiszen konkrét ...
2019-01-12 07:11:05
Varga: Magyarország jobban teljesít, a költségvetés is jobban teljesít
...
Budapesti sajtótájékoztatóján Varga Mihály pénteken elmondta, tavaly decemberben az államháztartás központi alrendszere 397,3 milliárd forint többlettel zárt.
Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államtitkára bejelentette: a tavalyi egész éves pénzforgalmi hiány 1445,1 milliárd forintra rúghatott az előzetes adatok alapján. Azt is közölte, a tavalyi év végére 71 száza...
2019-01-11 13:51:50
Hajléktalanok - Emmi: egyre többen veszik igénybe a hajléktalanszállókat, de van még hely
... Jelenleg a férőhelyek telítettsége országosan kilencven százalékos, ami "azt jelzi, hogy már többen veszik igénybe a segítséget, ugyanakkor még továbbra is bőven van üres kapacitás, minden jelentkező elhelyezése biztosított" - olvasható.
A közlemény szerint 2018 októbere óta mintegy 1600-zal több ember vette igénybe a hajléktalanellátást, mint előtte.
Kitértek arra is, h...
2019-01-11 11:41:56
A szemek és a betegségek jelei
... jelezheti. A rézszínű gyűrű egy másik betegséget, Wilson-kórt feltételezhet.

A szemfenék idegeit tápláló hajszálerek károsodása cukorbetegségre utalhat. Ha azonban hirtele...
2019-01-11 10:32:29
Brexit - Több mint 10 százalékos leépítést jelentett be a Jaguar Land Rover
... dolgoznak.
Ralf Speth vezérigazgató az intézkedést indokolva nem nevezte meg külön a Brexitet a leépítés okai között, de úgy fogalmazott: a vállalatnak a geopolitikai és a szabályozói környezetben jelentkező több egyidejű felfordulással kell szembenéznie, és ebben a helyzetben határozott lépésekre szánta el magát a hosszú távú növekedés fenntartása érdekében.
A Jaguar La...
2019-01-10 15:11:45
Miért nem emlékezünk az előző földi életeinkre?
... megfigyelhetjük.

Mondjuk, valaki olyan sok ópiumot vesz magába, hogy azzal valóban megmérgezi magát. Először csak elalszik. Azután a teste nyugtalanná válik, az ember hörögni, horkolni kezd. Majd görcsök jelentkeznek. És ekkor egy érdekes dolgot vehetünk észre: az arca teljesen vörös lesz, az ajkai pedig kékek.

Emlékezzünk most mindarra, amit a múltkor mondta...
2019-01-10 10:44:02
Csaknem harmadával nőtt tavaly a letenyei határátkelők forgalma
... Adriai-tengerre igyekvők vagy onnan érkezők mintegy 80 százaléka az autópályán lépi át a határt, a fennmaradó 20 százalék a közúti átkelőhelyet választja.
Tavaly a két határátkelőn jelentkező utasok 91 százaléka európai uniós állampolgár, ezen belül 28 százalék, vagyis csaknem 1 millió 293 ezer utazó magyar volt.
A mintegy 3 millió 747 ezer külföldi állampolgár között a...
2019-01-10 10:31:49
1 2 3 ............1206 1207 ......1809 1810 ......2411 2412 2413 
Címkék: Türk Tanács, Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra, Varga Mihály, Jaguar Land Rover, Türk Egyetemek Szövetsége, Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram, Egyesült Királyságban, Egyesült Királyság, Banai Péter Benő, Ralf Speth, Jaguar La, globális gazdasági, betegségek jelei, előző földi, letenyei határátkelők, elmúlt években, kormány kiemelt, diplomaszerzés után, célt támogatja, kormány által, eddigi évekhez, munkanélküliség erős, világ legjelentősebb, jelentkezők képzése, program hozzájárul, foglalkoztatás bővítéséhez, államháztartás központi, tavalyi egész, előzetes adatok, férőhelyek telítettsége, közlemény szerint, rézszínű gyűrű, másik betegséget, szemfenék idegeit, intézkedést indokolva, leépítés okai, szabályozói környezetben, helyzetben határozott, hosszú távú, teste nyugtalanná, ember hörögni, érdekes dolgot, arca teljesen, ajkai pedig, múltkor mondta, autópályán lépi, közúti átkelőhelyet, ösztöndíjprogram, rendellenességek, térítésmentesen, gépjárművezetői, megfigyelhetjük, eredményezhetik,
© 2013 TVN.HU Kft.