Belépés
A derűs embereknek
... más szemüveg van rajtuk. Azt szoktuk mondani: jó természetük van. A jóra vannak hangolva. Életörömre. Egy csepp vízért hálásabbak, mint más egy húszezer forintos pálinkáért. Egy jó szónak jobban örülnek, mint a sok pénznek.
Hidd el, hogy ez a "szemüveg" nagyon fontos. Az életművészet titka az, ahogy látsz vele. Mert maga az élet - minden élet! - nehéz. Tele van bajjal, ...
2022-07-02 12:03:27
Kikre lehet a legveszélyesebb a forró klíma?
... COPD-ben, allergiában és asztmában szenvedő betegek fogékonyabbak a magas hőmérséklet negatív hatásaira.

A vesekő fájdalmas tünetei is erősödhetnek kánikulában, mivel ilyenkor jobban fenyeget a kiszáradás veszélye is.

Kánikulában naponta legalább 2-4 pohárral több folyadékot kell fogyasztanunk, hogy elkerüljük a dehidratációt.

Milyen gyógyszerek sz...
2022-07-02 09:56:01
Nem szabad, hogy a múlt a kelleténél jobban nyomasszon
..."Nem szabad, hogy a múlt a kelleténél jobban nyomasszon bennünket. Az a csodálatos, hogy a múlt átírható, megváltható, és hogy a lelkünk újjászülethet.
Sokan nem tudnak élni ezzel a csodával. Pedig ha az a sok nyomasztó élmény, kín, szenvedés, halál, megalázás, félelem, amit átéltünk, az a rengeteg baj, amit magunknak okoztunk, vagy mások, akár a szüleink is, nem lenne elfe...
2022-06-30 08:46:27
A haj, a bőr és a köröm erősítése természetes módszerekkel
A helyes táplálkozásnak és az egészséges életmódnak nemcsak abban van kiemelkedő szerepe, hogy a szervezetünk jobban meg tud küzdeni a fertőzésekkel, hanem abban is, hogy így kisebb az esélye a betegségek kialakulásának, sőt még a hajunk, a körmünk és a bőrünk is egészségesebb és szebb lesz.

Ha túl sok édességet, cukros ételt fogyasztunk, akkor ez gyulladást kelthet a sz...
2022-06-29 08:40:40
Napról napra
... takarni be téged, mint magam,
hogy reggel neked kedvedért kávét főzök,
s ha elönt a félelem, első, hogy téged felhívjalak.
Hogy mosolygok, ha sokáig készülsz,
és egyre jobban tetszik, mikor kócos vagy,
amikor a hibáinkat megnevetjük,
...amikor a biztonságot úgy hívod: ,,két karodban".
...nem tudom milyen örökké szeretni.
M...
2022-06-28 21:55:03
Tudod verse
... féltettelek,

Tudod,
lassan fogynak körülöttem a dolgok,
a dolgaim,
vagy messzire kerülnek tőlem,
vagy csak én távolodok,
ahogy szakadoznak a szálak,
az érzés egyre jobban magához láncol,

Tudod,
mikor megkönnyezek valamit,
ami szép volt,
megvigasztal a gondolat,
hogy lakozik bennem egy csoda,
ami nem hagy ...
2022-06-28 21:29:49
Az öt ujj imája
... lesznek az elsők". Kisujjad arra emlékezt...
2022-06-28 19:21:36
Csontegészség és a kálcium
... férfiak is ki vannak téve ennek a betegségnek, csak esetükben nem hatvan, hanem 65-70 éves kor körül kezdődnek ezek a gondok.

A kutatások azt mutatják, hogy a szervezet sokkal jobban fel tudja venni a kalciumot természetes forrásokból, mint mesterséges kiegészítőkből, de azért ezeknek a kiegészítőknek sem szabad elhanyagolni a hatékonyságát.

A kalcium gazdag ...
2022-06-28 13:54:42
Temető
Este kigazoljuk apu sírját és környékét. Vettem virágokat, lesz hetente egy órám, hogy odamenjek. Az igazi a lefedés lenne, de mivel dupla sír ezért nem kapkodunk. Kértem szerszámokat kölcsön, kicsit hűvösebb lesz és neki állunk. Szomorú, hogy hagytuk így elgazosodni, jobban figyelni fogok erre is!...
2022-06-26 14:52:36
Spurgeon - Június 27
... könyvéhez kell, mint modellhez igazodnia. A mi Urunknak és Üdvözítő Jézus Krisztusunk Újtestamentuma a mércéje minden gyakorlatunknak. Ne gondoljátok, hogy módosíthattok néhány dolgon, hogy jobban illeszkedjen a hangulatotokhoz, vagy összeférjen saját gondolataitokkal vagy ízlésetekkel!

Nem szándékozom a részletekkel foglalkozni; azonban mindenképpen ragaszkodnunk kell ...
2022-06-26 06:50:49
1 2 3 .....5816 5817 ...8724 8725 ...11631 11632 11633 
Címkék: Üdvözítő Jézus Krisztusunk Újtestamentuma, derűs embereknek, forró klíma, kelleténél jobban, köröm erősítése, jóra vannak, csepp vízért, húszezer forintos, életművészet titka, magas hőmérséklet, vesekő fájdalmas, kiszáradás veszélye, múlt átírható, lelkünk újjászülethet, helyes táplálkozásnak, egészséges életmódnak, szervezetünk jobban, betegségek kialakulásának, hibáinkat megnevetjük, érzés egyre, szervezet sokkal, kalciumot természetes, kalcium gazdag, lefedés lenne, mércéje minden, részletekkel foglalkozni, gondolataitokkal, legveszélyesebb, hangulatotokhoz, gyakorlatunknak, kialakulásának, kiegészítőknek, újtestamentuma, táplálkozásnak, kiegészítőkből, fogékonyabbak, fogyasztanunk, csontegészség, egészségesebb, fertőzésekkel, dehidratációt, hatékonyságát, újjászülethet, ragaszkodnunk, módosíthattok, életművészet, megkönnyezek, mindenképpen, módszerekkel, erősödhetnek, ízlésetekkel, illeszkedjen, részletekkel, megvigasztal, szervezetünk, elhanyagolni, szerszámokat, megváltható, krisztusunk, féltettelek,
© 2013 TVN.HU Kft.