Belépés
Ellenzéki pártok és szakszervezetek lassították a forgalmat Nagykanizsán
...
Zakó László, a szervező Jobbik regionális igazgatója a helyszínen újságíróknak azt mondta: a "túlóratörvényen" túlmutat az ellenzéki pártokkal és a szakszervezetekkel közösen meghirdetett tiltakozó akció, ami sokkal inkább kormányellenes demonstráció.
A péntek délután kétórás időtartamra a 7-es főút Nagykanizsára keletről bevezető szakaszára meghirdetett tiltakozáson az ...
2019-01-18 15:12:03
Megfellebbezte a Jobbik a Kúriánál népszavazási kezdeményezésük elutasítását
... érdeklődésre Szilágyi György "jogtechnikai kérdésnek" nevezte, mikor delegálnak új parlamenti tagokat a lemondását még tavaly bejelentő, de mandátumáról mindeddig még le nem köszönő két jobbikos képviselő helyére.
Közlése szerint a decemberben kiválasztott két új képviselő - Bencsik János, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinetjének alelnöke, Staudt Gábor helyét pedig Csányi Tamás,...
2019-01-18 14:11:34
Nézőpont Intézet: rosszul járna az ellenzék egy közös listával
...
A kutatásban az áll, a Fidesz-KDNP 54, a Jobbik 14, a baloldali pártok pedig összességében 26 százalékot szereznének abban az esetben, ha mindenki külön listát indítana. Közös listaállítás esetén azonban változna a helyzet: a Fidesz-KNDP 60, a szivárványkoalíció pedig 33 százalékot érne el.
A jobbikosok 33 százaléka, a baloldali pártok szimpatizánsainak pedig 20 százalék...
2019-01-18 12:21:39
Újraszabályozást sürget a pénzintézetekre vonatkozóan a Jobbik
...
Hangsúlyozta: az évi 200 milliárd forintnál is nagyobb tranzakciós illetéket a kereskedelmi bankokra vetették ki, ám ezek egy része annak ellenére változatlan díjakkal dolgozik, hogy a kormány január elsejétől megszüntette a 20 ezer forint alatti ügyletek terhelését.
Kifogásolta, hogy "amikor néminemű engedmény érhetné a polgárokat, a kormány hagyja, hogy az érintett ban...
2019-01-17 13:51:50
Századvég: stabil a kormánypártok előnye
...
A közleményben azt írták, a második legtámogatottabb párt továbbra is a Jobbik, nyolc százalékkal. Az MSZP-Párbeszéd támogatottsága hat százalékra csökkent, a választópolgárok négy százaléka a Demokratikus Koalícióra (DK), három százaléka az LMP-re szavazna, más pártokat pedig hét százalék választana. A bizonytalanok aránya 37 százalékra nőtt.
Hasonló képet mutat a bizto...
2019-01-17 12:42:04
ooOoo
... szökőárt zúdít környezetére. Fullánkos megjegyzései garantáltan eltalálják a másik Achilles pontját, de ha istenigazából bepöccent, nem csak szavaival üt. Bármilyen furcsán hangzik is, ez a jobbik eset.

Sokkal veszélyesebb, ha valamiért nem tombolhatja ki magát vagy túlságosan mélyen sérült.. A hírhedt Skorpió tulajdonságok, pl. a haragtartás, bosszúvágy intenzív, archa...
2019-01-17 07:50:58
A kormány ellen tüntettek ellenzéki pártok Székesfehérváron
... olyan törekvést, ami településünk polgárait kiszolgáltatott helyzetbe hozza, vagyis rabszolgasorba taszítja" - mondta.
A majdnem egyórás demonstr...
2019-01-16 19:32:28
Az állami cégeket kérdezi a munka törvénykönyve módosításának alkalmazásáról az ellenzék
... leállna az ország, lenne minden nagyvárosban egy demonstráció, vagy a fontosabb utakon egy útlezárás, hogy megmutassák, nem lehet büntetlenül politizálni - hangoztatta.
Pintér Tamás jobbikos országgyűlési képviselő szerint vannak pártérdekek felett álló ügyek, "a fideszes rabszolgatörvény" is ilyen. A Fidesz ugyanis nyomorba akarja dönteni az embereket - fűzte hozzá.
Hoz...
2019-01-16 15:51:53
Jobbik: a hatalom fél
...
Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselője szerdán sajtótájékoztatón azt mondta, "ráküldtek" a lányra egy trágár stílust használó publicistát, mert a fiatal bírálta a Fideszt, "amelyik egy egész népet, egy egész társadalmat migránsokkal riogat, miközben a közpénzeket lopja".
Aki félelemkeltésre építi a politikáját, megöli a társadalom lelkét, arra egy fiatal l...
2019-01-16 15:02:23
Jobbik: meg kell állítani a Fidesz terjesztette gyűlöletet
... üzlettársának, George Birnbaumnak Svájcban a hétvégén megjelent interjújára hivatkozva.
Az interjút "beismerő vallomásnak" nevezve Szilágyi György azt hangsúlyozta: az elmúlt időszakban a Jobbik csaknem kétszáz pert nyert hazug álhírek miatt, idén tíz munkanap alatt nyolc alkalommal adott igazat a bíróság a pártnak "a fideszes hazug médiával szemben".
Más civilizált ors...
2019-01-15 14:21:44
1 2 3 .............1397 1398 .......2096 2097 .......2794 2795 2796 
Címkék: Nézőpont Intézet, Zakó László, Szilágyi György, Bencsik János, Jobbik Nemzetpolitikai Kabinetjének, Staudt Gábor, Csányi Tamás, Demokratikus Koalícióra, Pintér Tamás, Varga-Damm Andrea, George Birnbaumnak Svájcban, forgalmat Nagykanizsán, közös listával, pénzintézetekre vonatkozóan, kormánypártok előnye, kormány ellen, állami cégeket, munka törvénykönyve, szervező Jobbik, helyszínen újságíróknak, ellenzéki pártokkal, péntek délután, 7-es főút, decemberben kiválasztott, baloldali pártok, kereskedelmi bankokra, része annak, kormány január, kormány hagyja, második legtámogatottabb, választópolgárok négy, bizonytalanok aránya, másik Achilles, jobbik eset, hírhedt Skorpió, majdnem egyórás, fontosabb utakon, fideszes rabszolgatörvény, trágár stílust, fiatal bírálta, egész népet, egész társadalmat, közpénzeket lopja, társadalom lelkét, hétvégén megjelent, elmúlt időszakban, fideszes hazug, székesfehérváron, választópolgárok, legtámogatottabb, újraszabályozást, rabszolgatörvény, pénzintézetekre,
© 2013 TVN.HU Kft.