Belépés
Krónika 5. rész (magyar-szlovén, öntözés)
... (MSZP) szintén támogatásáról biztosította a törvényjavaslatot.
Miután Latorcai János levezető elnök lezárta a vitát, Kontrát Károly államtitkár zárszavában - reagálva a jobbikos kérdésekre - közölte: a térképszelvények hivatalosan alá vannak írva, a többi csak kiegészítő dokumentum. A határvonalak nem módosultak, csak koordinátákat pontosítottak, Magyarország területe nem vál...
2019-11-05 13:48:45
Önkormányzat 2019 - Jobbik: helytartók és lokálpatrióták között kell választaniuk az embereknek
... most ősszel őfelségét megfosztjuk a birtokaitól, akkor megfosztjuk a trónjától is". Jakab Péter szerint a "2022-es kormányváltáshoz október 13-án kell megvenni a belépőjegyet".
Kérd...
2019-08-24 10:51:30
Jobbik: a kormányzat csendben elismerte, hogy törvénytelenség történt Elios-ügyben
... Orbán Viktor személyes felelőssége sem kerülhető meg ebben az ügyben; arról beszélt, a miniszterelnök a megteremtendő "nemzeti tőkés réteg" alatt saját magát és családját érti.
Kérdésekre válaszolva elmondta, "nincsenek a Jobbiknak antiszemita megnyilvánulásai", Szávay István lemondáshoz vezető kijelentését "vállalhatatlan mondatnak" nevezte, amit egy magánbeszélgetésen, suny...
2019-02-19 16:41:48
Jobbik: az ellenzéki képviselőktől megvont tiszteletdíjat az izomsorvadásban szenvedő kislány gyógyítására ford
... Parlamentben egy ötvenfős nyugdíjas csoportot választókörzetéből, illetve más alkalommal is sokszor hívják őt nyugdíjas-rendezvényekre. Rig Lajos a továbbiakban nem akart az üggyel kapcsolatos kérdésekre válaszolni, "trollkodásnak" nevezve azt, hogy elterelik az újságírók a figyelmet a sajtótájékoztató eredeti témájától.
Rig Lajost arról is faggatták, hogy mi a véleménye a R...
2019-02-14 15:01:46
Horváth Csaba: a Vörösmarty teret a régi értékek megtartása mellett kellene felújítani
... zöldfelületet hoznának létre a fővárosban. Megjegyezte: a fővárosban évente kétezer ember hal meg a levegő szennyezettsége miatt, ezért "ostobaságnak tűnik, hogy irtják a fákat".
Kérdésekre válaszolva elmondta, nem érti, miért kell eltávolítani a már említett alacsony kerítést, és miért kell áthelyezni az Oroszlános kutat. Hozzátette: örül annak, hogy felújítják a Vörösmarty ...
2019-01-22 14:31:58
Krónika 1. rész (napirend előtt: nők, munkavállalók, Gruevszki, népszámlálás)
... (Párbeszéd) azt szorgalmazta, legyen továbbra is név nélküli a népszámlálás adatfelvétele, amely 2021-ben esedékes. Szerinte ha a nevet is meg kell adni, akkor az emberek a szenzitív kérdésekre meg fogják tagadni a válaszadást és fennáll az adatok kijátszásának veszélye is.
Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint a képviselő, aki korábban a Központi ...
2018-11-27 10:38:48
Krónika 6. rész (interpellációk, azonnali kérdések)
... jogszabályok vannak, a miniszterelnököknek pedig kötelező ezeknek alávetniük magukat, "én is ezt szoktam tenni".
Gyöngyösi Márton viszonválaszában hozzátette: Orbán Viktornak fontos kérdésekre kellene választ adnia, mert az elmúlt években olyan emberek bukkantak fel az ő és családtagjai környezetében, mint például Ghaith Pharaon, akit körözött az FBI.
Orbán Viktor úgy r...
2018-10-29 18:12:25
Szijjártó: számos konfliktushelyzet nem a megoldás felé halad
... szorosan együttműködve, kizárólag a nemzeti érdekek érvényesítéséért fog tevékenykedni.
"A nemzetbiztonság, a hírszerzés nem lehet pártkérdés" - fogalmazott Szijjártó Péter.
Kérdésekre válaszolva elmondta: az IH-ban nem tervez szervezeti változásokat, a hivatal nem lesz része semmilyen integrációs folyamatnak.
Az új kormányzati struktúrában - mint kifejtette - több...
2018-05-16 07:17:46
Szijjártó: külpolitikánk egyedüli vezérelve a magyar érdek
... ülésen tanácskozási joggal részt vevő LMP-s Ungár Péter többek között a déli nyitásról kérdezett, felvetve, hogy ha az valóban sikeres volt, miért zártak be kereskedőházakat.
A kérdésekre adott válaszaiban Szijjártó Péter elmondta: a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) portfóliója kiegészül például az Információs Hivatallal és a nemzetközi energiatárgyalásokkal. Az Infor...
2018-05-14 17:33:56
Válaszokat várnak a kormánytól az ellenzéki képviselők az Elios-ügyben
... és képviselőit. Az ülésen Király József kecskeméti szocialista, Radócz ...
2018-03-07 16:02:33
1 2 3 .8 9 .13 14 16 17 18 
Címkék: Horváth Csaba, Miután Latorcai János, Kontrát Károly, Jakab Péter, Orbán Viktor, Szávay István, Orbán Balázs, Gyöngyösi Márton, Orbán Viktornak, Ghaith Pharaon, Szijjártó Péter, LMP-s Ungár Péter, Információs Hivatallal, Király József, kormányzat csendben, ellenzéki képviselőktől, izomsorvadásban szenvedő, régi értékek, megoldás felé, magyar érdek, ellenzéki képviselők, jobbikos kérdésekre, térképszelvények hivatalosan, többi csak, ötvenfős nyugdíjas, üggyel kapcsolatos, sajtótájékoztató eredeti, fővárosban évente, levegő szennyezettsége, népszámlálás adatfelvétele, szenzitív kérdésekre, adatok kijátszásának, elmúlt években, nemzeti érdekek, déli nyitásról, valóban sikeres, kérdésekre adott, ülésen Király, kereskedőházakat, kormányváltáshoz, megnyilvánulásai, érvényesítéséért, térképszelvények, viszonválaszában, sajtótájékoztató, törvénytelenség, izomsorvadásban, szennyezettsége, nemzetbiztonság, interpellációk, tiszteletdíjat, lokálpatrióták, miniszterelnök, rendezvényekre, vállalhatatlan,
© 2013 TVN.HU Kft.