Belépés
Március 15. - Médianéző Központ: a Fidesz nagy fölénnyel nyert a Facebookon
... Szél Bernadett került (2.400 interakció).
A Médianéző Központ kitért arra is, hogy a nemzeti ünnepen egy kivételével minden párt (még ha minimálisan is) növelte követői számát. "A Jobbikosok szemmel láthatóan nem tudták elviselni, hogy képviselőjük, Jakab Péter, többek között Gyurcsány Ferencnével állt színpadra az ellenzéki tüntetésen, hiszen aznap harminchét fővel lett alac...
2019-03-17 10:11:08
Krónika 1. rész (napirend előtt: ápolók, túlóra, otthonápolás)
... teljesen "belegabalyodott" a baloldali pártokba. Úgy folytatta, folyamatosan sértegetik a magyarokat, szolgalelkűnek nevezik őket, az idősebb korosztályt pedig far-hát kommandónak hívják jobbikosok.
Halomba dőlnek ki a csontvázak a szekrényből, amelyek azt bizonyítják: a Jobbik szélsőséges párt maradt - jelentette ki.
"Hiába veszik fel a lódenkabátot, alóla kilóg a kisny...
2019-02-19 10:51:16
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
...
Fidesz: mikor kér bocsánatot a Jobbik a nyugdíjasoktól?
Kovács Sándor azt kérdezte, mikor kér bocsánatot valaki a jobbikosok közül a nyugdíjasoktól, azért, ahogy velük bánnak? Úgy fogalmazott, hogy a kormánypártok megbecsülik a magyar nyugdíjasokat, felsorolta az érdekükben hozott kormányzati intézkedéseket, majd rámutatott: ezzel szemben a Jobbik nem szavazta meg a Nők ...
2019-02-18 16:37:00
Fidesz: az egyik náci helyett egy másikat küld a Jobbik a parlamentbe
... felháborító, hogy az ellenzéki képviselők a fizetésüket felveszik, de a parlamentbe nem járnak be és nem dolgoznak. A Jobbik is csak addig vo...
2019-02-18 16:12:34
Nézőpont: az emberek több mint 80 százaléka támogatja a kormány családpolitikai döntéseit
... feletti, nemzeti ügynek tekinthető, mert pártszimpátiától függetlenül mind a baloldali, min...
2019-02-09 09:51:21
Nézőpont Intézet: előnytelen az ellenzéknek közös listán indulni az EP-választáson
...
Hozzátette: a jobbikosok egyharmada, a baloldali pártok szimpatizánsainak pedig egyötöde nem szavazna egy teljes körű ellenzéki összefogásra.
Elmondta, ez alapján a külön lista esetén megszerezhető 8 helyett 7 mandátum jutna az ellenzéki pártoknak, ezzel pedig nőne a Fidesz-KDNP támogatottsága, az így 13 helyett 14 képviselőt delegálna majd az EP-be.
Az elemző úgy ...
2019-01-19 10:31:19
Nézőpont Intézet: rosszul járna az ellenzék egy közös listával
... abban az esetben, ha mindenki külön listát indítana. Közös listaállítás esetén azonban változna a helyzet: a Fidesz-KNDP 60, a szivárványkoalíció pedig 33 százalékot érne el.
A jobbikosok 33 százaléka, a baloldali pártok szimpatizánsainak pedig 20 százaléka nem szavazna egy teljes körű ellenzéki összefogásra.
A lemorzsolódás egyik fő indoka - a Nézőpont Intézet szerint ...
2019-01-18 12:21:39
Baloldali ellenzék: egy jelöltnek kell szemben állnia Tarlós Istvánnal
... szavazatszámlálást nem a pártok végzik majd - ígérte.
A Publicus Intézet felmérését ismertetve elmondta: az előválasztás ismertsége Budapesten a teljes népesség körében 43 százalékos. A jobbikosok egyelőre kevésbé érdeklődnek - ismerte el -, de bízik abban, hogy végül ők is csatlakoznak - mondta.
Kérdésre kijelentette: az előválasztásnak nincsenek jelentős költségei, a...
2018-12-20 18:33:27
Jobbik: csatlakozni kell az európai ügyészséghez
... leszavazta kezdeményezésüket, hogy a parlament folytasson érdemi vitát a csatlakozásról.
Hozzátette: nemmel szavaztak a Fidesz és - két kivétellel - a KDNP képviselői mellett a korábbi jobbikosok is, akik így "beálltak abba a hazug és álságos kormányzati kórusba", amely szerint szuverenitási kérdésről van szó, holott jelen állás szerint kizárólag az uniós források felhasználá...
2018-10-31 14:41:54
Németh Szilárd: a rezsicsökkentés a mai napig segíti a családok, a nyugdíjasok megélhetését
... emelték a háztartási energiaszolgáltatások árát: a villanyé kétszeresére, a gázé háromszorosára növekedett.
Úgy fogalmazott, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormányok képviselői, de még a jobbikosok sem szavazták meg a rezsicsökkentést megalapozó döntéseket, egyik törvénymódosítást sem.
A Fidesz alelnöke szerint a jelenleg ellenzékben lévők mindig ezt a politikát folytatják: nem...
2018-10-22 13:01:35
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Médianéző Központ, Nézőpont Intézet, Tarlós Istvánnal, Németh Szilárd, Szél Bernadett, Jakab Péter, Gyurcsány Ferencnével, Kovács Sándor, Publicus Intézet, egyik náci, másikat küld, emberek több, kormány családpolitikai, ellenzéknek közös, közös listával, jelöltnek kell, európai ügyészséghez, nyugdíjasok megélhetését, nemzeti ünnepen, kivételével minden, ellenzéki tüntetésen, baloldali pártokba, idősebb korosztályt, jobbikosok közül, kormánypártok megbecsülik, magyar nyugdíjasokat, érdekükben hozott, ellenzéki képviselők, fizetésüket felveszik, jobbikosok egyharmada, baloldali pártok, teljes körű, külön lista, ellenzéki pártoknak, lemorzsolódás egyik, pártok végzik, előválasztás ismertsége, teljes népesség, jobbikosok egyelőre, előválasztásnak nincsenek, parlament folytasson, korábbi jobbikosok, uniós források, villanyé kétszeresére, gázé háromszorosára, rezsicsökkentést megalapozó, jelenleg ellenzékben, politikát folytatják, pártszimpátiától, rezsicsökkentést, családpolitikai, rezsicsökkentés,
© 2013 TVN.HU Kft.