Belépés
Szakmai együttműködési megállapodásokat kötött az Agrárminisztérium a horgászszövetséggel
... valamint a Horgászati program végrehajtásáról szóló kormányhatározat alapján megszületett az a törvénymódosítás, amely meghatározza a horgászszövetség közfeladatait és a szükséges források jogcímeit. Január 1-jétől így már biztosított a Mohosz közfeladatainak ellátása és annak pénzügyi fedezete - tette hozzá.
A tárcavezető szerint a megállapodások magasabb szintre emelik az e...
2018-12-07 13:31:40
Adótörvények - Kiterjesztették a családi adókedvezményt
... adómentes.
Döntöttek a tervezett Nemzet Művésze-díj, valamint a vele járó életjáradék adómentességéről is, továbbá kiegészítették a látvány-csapatsportoknak nyújtható támogatások jogcímeit, így az adózók az amatőr sportszervezetek versenyeztetési költségeire is adhatnak majd támogatást az országos sportági szakszövetségeknek.
Jóváhagyták azt a módosító javaslatot is, ame...
2013-11-18 19:14:39
Januártól öt százalékra csökken a sertésáfa
... életjáradék adómentességéről is (az új művészeti díj bevezetéséről a közeljövőben határozhat az Országgyűlés).
A parlament kiegészítette a látvány-csapatsportoknak nyújtható támogatások jogcímeit, így az adózók az amatőr sportszervezetek versenyeztetési költségeire is adhatnak majd támogatást az országos sportági szakszövetségeknek.
Jóváhagyták azt a módosító javaslatot ...
2013-11-11 20:25:04
MEGOSZ-konferencia az erdészeti támogatások népszerűsítésére
... termelő erdőterületi beruházások és az erdő-környezetvédelmi intézkedések tekintetében a kérelmeket idén október 1-től 31-ig lehet benyújtani. Kiemelte: 2013-ig a vidékfejlesztés erdészeti jogcímeit közelebb kell hozni az emberekhez annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló forráskereteket hatékonyan lehívhassák és felhasználhassák.
A magyarországi erdők mintegy 43 százalék...
2011-09-09 16:19:12
1 
Címkék: Nemzet Művésze-díj, családi adókedvezményt, erdészeti támogatások, horgászszövetség közfeladatait, szükséges források, tárcavezető szerint, megállapodások magasabb, tervezett Nemzet, vele járó, amatőr sportszervezetek, országos sportági, módosító javaslatot, közeljövőben határozhat, parlament kiegészítette, kérelmeket idén, vidékfejlesztés erdészeti, emberekhez annak, rendelkezésre álló, magyarországi erdők, megállapodásokat, kormányhatározat, sportszervezetek, népszerűsítésére, adómentességéről, törvénymódosítás, csapatsportoknak, horgászszövetség, környezetvédelmi, felhasználhassák, végrehajtásáról, közfeladatainak, versenyeztetési, forráskereteket, kiterjesztették, vidékfejlesztés, együttműködési, adókedvezményt, kiegészítették, megállapodások, magyarországi, közfeladatait, bevezetéséről, rendelkezésre, kiegészítette, országgyűlés, erdőterületi, tekintetében, adótörvények, meghatározza, megszületett, intézkedések, közeljövőben, életjáradék, tárcavezető, támogatások, konferencia, jóváhagyták,
© 2013 TVN.HU Kft.