Belépés
Egy bolgár orvos véleménye
... kell fogyasztani, sőt, Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami így helyes és egészséges.

- Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony baktérium...
2019-10-19 10:03:13
Emberi dolgok
... Persze ezt is mértékkel kell fogyasztani. Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami nagyon egészséges.

- Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony bak...
2018-06-08 11:59:04
Prof. Hristo Mermerski bolgár orvos, genetikus
... kell fogyasztani, sőt, Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami így helyes és egészséges.

- Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony baktérium...
2017-08-16 15:30:48
AZ EMBEREK 70 % -a ebbe a tévedésbe hal bele
... mértékkel kell fogyasztani. Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami nagyon egészséges.

- Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony bakt...
2017-06-17 16:15:41
Érdemes megfontolni
... Persze ezt is mértékkel kell fogyasztani. Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami nagyon egészséges.

Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony bakté...
2017-05-11 23:33:47
Érdemes megfontolni
... Persze ezt is mértékkel kell fogyasztani. Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami nagyon egészséges.

Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony bakté...
2017-05-11 23:33:44
– Az öregedésről
... is mértékkel kell fogyasztani. Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami nagyon egészséges.

- Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony baktériu...
2017-02-13 11:16:58
Rakott zöldbab hús nélkül
... babok között. 2. sor: összekeverjük a rizst a szafttal és ezt terítjük a babra. 3. sor: zöldbab (picit ezt is sózhatjuk).
Amikor összeállt, a tetejére rálocsoljuk a maradék joghurtunkat, és rámorzsoljuk, reszeljük, daraboljuk a sajtunkat (ki milyen sajt mellett dönt). Majd betesszük a sütőbe. Nekem 180 fokon légkeveréssel 30 perc alatt kész lett, de ha már barnul a sajt a...
2014-08-29 13:58:13
joghurt készítés
... Gyomrunk és beleink is jól fogják érezni magukat... Nem szükséges minden joghurt készítéshez új bolti joghurtot venni, ha sikerült ügyelnünk a kellő tisztaságra és a frissességre, és joghurtunkat folyamatosan készítjük, akkor elkészült joghurtunkkal már a következő adag tejünket be is olthatjuk.

Fogyaszthatjuk natúr, vagy ízesíthetjük is, fantáziánk szerint:. Tehet...
2010-08-07 06:26:37
1 
Címkék: Hristo Mermerski, bolgár orvos, húst vörös, jótékony baktérium, jótékony bakt, jótékony bakté, jótékony baktériu, tetejére rálocsoljuk, maradék joghurtunkat, kellő tisztaságra, következő adag, franciaországban, fogyaszthatjuk, hozzáadásával, összekeverjük, légkeveréssel, joghurtunkkal, tartalmazzák, joghurtunkat, folyamatosan, rámorzsoljuk, frissességre, ízesíthetjük, fogyasztani, megfontolni, tisztaságra, rálocsoljuk, öregedésről, készítéshez, egészséges, joghurtról, daraboljuk, fantáziánk, joghurtok, sajtunkat, készülnek, reszeljük, ügyelnünk, mértékkel, genetikus, tévedésbe, betesszük, mermerski, következő, véleménye, elkészült, baktérium, összeállt, készítjük, sózhatjuk, olthatjuk, szükséges, joghurtot, jótékony, beszélni, lehetett, piacokon, bejöttek, pácolják, korábban, szafttal, tetejére, gyomrunk, készítés, terítjük, tejünket, sikerült, baktériu, francia, érdemes, emberek,
© 2013 TVN.HU Kft.