|
|
|
... kell fogyasztani, sőt, Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami így helyes és egészséges.
- Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony baktérium... |
2019-10-19 10:03:13 |
|
|
|
|
|
|
... Persze ezt is mértékkel kell fogyasztani. Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami nagyon egészséges.
- Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony bak... |
|
2018-06-08 11:59:04 |
|
|
|
|
|
|
... kell fogyasztani, sőt, Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami így helyes és egészséges.
- Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony baktérium... |
2017-08-16 15:30:48 |
|
|
|
|
|
|
... mértékkel kell fogyasztani. Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami nagyon egészséges.
- Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony bakt... |
|
2017-06-17 16:15:41 |
|
|
|
|
|
|
... Persze ezt is mértékkel kell fogyasztani. Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami nagyon egészséges.
Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony bakté... |
|
2017-05-11 23:33:47 |
|
|
|
|
|
|
... Persze ezt is mértékkel kell fogyasztani. Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami nagyon egészséges.
Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony bakté... |
2017-05-11 23:33:44 |
|
|
|
|
|
|
... is mértékkel kell fogyasztani. Franciaországban a húst vörös borban pácolják be, ami nagyon egészséges.
- Beszélni kell a joghurtról is. Korábban a mi finom bolgár joghurtunkat lehetett kapni a piacokon, azonban mára már bejöttek a francia, német, dán és olasz joghurtok, amelyek élesztő és tej hozzáadásával készülnek, de nem tartalmazzák azokat a jótékony baktériu... |
2017-02-13 11:16:58 |
|
|
|
|
|
|
... babok között. 2. sor: összekeverjük a rizst a szafttal és ezt terítjük a babra. 3. sor: zöldbab (picit ezt is sózhatjuk).
Amikor összeállt, a tetejére rálocsoljuk a maradék joghurtunkat, és rámorzsoljuk, reszeljük, daraboljuk a sajtunkat (ki milyen sajt mellett dönt). Majd betesszük a sütőbe. Nekem 180 fokon légkeveréssel 30 perc alatt kész lett, de ha már barnul a sajt a... |
2014-08-29 13:58:13 |
|
|
|
|
|
|
... Gyomrunk és beleink is jól fogják érezni magukat... Nem szükséges minden joghurt készítéshez új bolti joghurtot venni, ha sikerült ügyelnünk a kellő tisztaságra és a frissességre, és joghurtunkat folyamatosan készítjük, akkor elkészült joghurtunkkal már a következő adag tejünket be is olthatjuk.
Fogyaszthatjuk natúr, vagy ízesíthetjük is, fantáziánk szerint:. Tehet... |
2010-08-07 06:26:37 |
|
|
|
|