Belépés
Az MNB megtiltotta a Novis Biztosító több termékének értékesítését
... kötelezettségének. A Novis meglévő ügyfelei a megszokott módon fizethetik biztosítási díjaikat, és vehetik igénybe szja kedvezményüket is - írja közleményében az MNB.
A hazai és uniós jogszabályok kivételes esetben az EU más tagállamában székhellyel rendelkező, határon átnyúló szolgáltatást nyújtó biztosítók - tehát nem a magyar jegybank, hanem más európai uniós pénzügyi felü...
2019-07-17 10:41:10
ÁSZ: hiányosságokat tártak fel a vészhelyzeti betegellátás ágazati irányításában
... egyéb feltételeit nem.
A cselekvési terv nem tartalmazta az e terület fejlesztéséhez szükséges beavatkozások tárgyi, személyi és anyagi feltételeit, illetve az ágazatirányító a jogszabályi előírások ellenére nem gondoskodott a kitűzött célok megvalósításának nyomon követéséről és értékeléséről - ismertette.
Az ellenőrzés megállapította továbbá, hogy a minimumfeltételek ...
2019-07-12 14:12:19
A jövőben feljegyzik a fesztiválozók adatait
... kell azoknak az adatait is, akik a rendezvény végéig nem léptek be a fesztivál helyszínére.
A módosítás a kihirdetést követő tizenötödik napon lép hatályba, azonban az e...
2019-07-12 11:51:45
Rétvári: a pályakezdő tanárokat is segíti a köznevelési törvény módosítása
... pályakezdő pedagógusok - közölte az államtitkára.
Hozzátette, ez azért is jó, mert így az iskolák szélesebb körből tudnak tanárokat választani.
Rétvári Bence elmondta azt is, a jogszabály megteremti a törvényi felhatalmazást a később iskolaigazgatói béremelésekhez is, amely függhet majd például az iskola méretétől és az ott tanulók teljesítményétől.
Az államtitkár k...
2019-06-18 09:31:09
MSZP: a Fidesz érdekeit szolgálja a médiatörvény aktuális módosítása
...
Hangsúlyozta, bár az MSZP szerint az egész hatályban lévő médiatörvény kukába való, a jogszabály mostani módosítása tovább ront a helyzeten: tovább korlátozza a sajtószabadságot, és azt célozza, hogy depolitizálja a társadalmat, ellehetetlenítse az emberek hozzáférését a valódi hírekhez.
Az előterjesztés szocialisták által kifogásolt pontjai közül kiemelte azt a javasolt...
2019-06-13 11:41:39
Nagy István: parlament előtt az új állattenyésztési törvény
...
Nagy István, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Tájékoztató agrárfórum és fajtabemutató című rendezvényén elmondta: bízik abban, hogy a jogszabály augusztus 1-jétől életbe léphet.
Hozzátette: utoljára 26 évvel ezelőtt volt új állattenyésztési törvénye Magyarországnak. A mostani törvény igyekszik megfelelő rangra emelni az állattenyésztést, továbbá célja a Magyarország...
2019-06-07 18:32:43
Krónika 3. rész (közigazgatási bíróságok)
... felállítandó intézményeket, amelyek szerinte nem lesznek függetlenek. Kijelentette: nem igazságszolgáltatási, csak jogszolgáltatási rendszer jön létre.
Felidézte azt is, hogy az eredeti jogszabály elfogadása napján szerinte az ülést levezetése törvénytelen volt, ezrét úgy vélte, hogy az akkor megszavazott jogszabály is közjogilag érvénytelen.
Hangot adott aggodalmának,...
2019-03-20 13:21:33
Krónika 6. rész (mezőgazdasági támogatások, uniós adatvédelmi reform)
... a munka törvénykönyvével kapcsolatban él is ezzel a lehetőséggel, amikor beiktatja a munkaviszonnyal összefüggő adatkezelések alcímet - ismertette.
Jobbik: szükséges az ágazati jogszabályok módosítása is

Varga-Damm Andrea (Jobbik) hősies munkának nevezte a 86 törvényt módosító javaslat elkészítését, amely az uniós adatvédelmi reform végrehajtását szolgálja - mondt...
2019-02-20 14:41:39
Krónika 8. rész (régészeti feltárások)
... leletanyag? Azt mondta: pártja az egész javaslatot elutasítja.
KDNP: a javaslat okos kompromisszum
Nacsa Lőrinc (KDNP) okos kompromisszumnak nevezte a javaslatot. Azt mondta: olyan jogszabályra van szükség, amely lehetővé teszi a kiemelt beruházások gyorsítását, de nem hiúsítja meg a régészeti feltárásokat sem.
A KDNP ezt a kényes egyensúlyt kereste a javaslatban...
2019-02-19 15:51:57
Benkő Tibor: valótlan volt a honvédelmi alkalmazotti jogállás bevezetésével kapcsolatos pánikkeltés
... Honvédkórházban dolgozó orvosok és szakápolók elkötelezett munkáját.
Benkő Tibor szerint a honvédséggel kapcsolatos változások nemcsak a technikai eszközök fejlesztéséről és az új jogszabályi környezet megalkotásáról, hanem a katonákról és a honvédségnél dolgozó civil munkatársakról való körültekintőbb gondoskodásról is szólnak. Úgy fogalmazott: a honvédelmi tárca vezetése sz...
2019-01-23 07:05:39
1 2 3 ...................62 63 ..........94 95 .........124 125 126 
Címkék: Novis Biztosító, Nagy István, Benkő Tibor, Rétvári Bence, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Varga-Damm Andrea, Nacsa Lőrinc, vészhelyzeti betegellátás, jövőben feljegyzik, fesztiválozók adatait, pályakezdő tanárokat, köznevelési törvény, médiatörvény aktuális, honvédelmi alkalmazotti, megszokott módon, magyar jegybank, cselekvési terv, jogszabályi előírások, kitűzött célok, ellenőrzés megállapította, rendezvény végéig, fesztivál helyszínére, kihirdetést követő, iskolák szélesebb, jogszabály megteremti, törvényi felhatalmazást, később iskolaigazgatói, iskola méretétől, egész hatályban, jogszabály mostani, emberek hozzáférését, valódi hírekhez, előterjesztés szocialisták, jogszabály augusztus, mostani törvény, eredeti jogszabály, ülést levezetése, akkor megszavazott, munka törvénykönyvével, munkaviszonnyal összefüggő, ágazati jogszabályok, uniós adatvédelmi, egész javaslatot, javaslat okos, kiemelt beruházások, régészeti feltárásokat, kényes egyensúlyt, honvédséggel kapcsolatos, technikai eszközök,
© 2013 TVN.HU Kft.