Belépés
Nagyobb kedvezménnyel vehetik meg a honvédségi lakásokat a katonák
... napot.
Mindehhez a honvédelmi miniszternek felül kell vizsgálnia a lakáselidegenítések előkészítéséh...
2018-12-18 14:01:55
Élelmiszer-minőség - AM: nincs uniós szabályozás az élelmiszerek kettős minőségének felszámolásáért
... kelet-európai tagállamok állampolgárait másodrendűként kezeljék a multinacionális élelmiszeripari cégek.
Emlékeztetett: az Európai Bizottság 2018 áprilisában mutatta be a fogyasztóvédelmi jogszabályokat módosító csomagját, mely a kettős minőség jelenségének kezelésére is tartalmaz javaslatokat. A jogszabálytervezetből a fogyasztóvédelmi munkacsoportban folytatott tárgyalások ...
2018-12-18 10:41:06
Kovács Zoltán: a magyar parlamentet a magyar emberek irányítják
... hogy szembe mennek az Európai Unió alapértékeivel. Egyebek közt az önálló közigazgatási bíróságok létrehozásáról szóló törvényt hozta fel példának.
Kovács Zoltán leszögezte: e jogszabályok megfelelnek az uniós jognak, a kormány pedig mindig annak megfelelően járt el.
Közölte: az erre vonatkozó bírálatokat már számtalanszor hallotta a kormány az utóbbi években Soros Györ...
2018-12-17 23:53:28
Faanyag-kereskedőket függesztett fel a Nébih
... erdészeti szakemberei az elmúlt hónapokban átfogó ellenőrzést tartottak több megyében, 29 faanyag-kereskedő telephelyén.
A fatermékek szigorú nyomon követését uniós és magyar jogszabályok írják elő - emlékeztettek.
A közleményben arra is kitértek, hogy továbbra is elterjedt gyakorlat a jogszabályi kötelezettségeknek való felszínes megfelelés.
A telephely működésének...
2018-12-17 10:11:12
Szabálytalanságokat talált a Millenárisnál az ÁSZ
... mérlegben kimutatott eszközöket és forrásokat szabályszerű leltárral nem támasztották alá. 2016-ban az éves beszámolót alátámasztották leltárral.
A Millenáris NKft. a számviteli jogszabályokban és a tulajdonosi joggyakorlók által előírt tervezési, beszámolási, adatszolgáltatási kötelezettségét teljesítette. Ugyanakkor az előírások ellenére a társaság nem alakított ki a beruhá...
2018-12-14 15:32:15
Ab: a bíróságoknak minden esetben vizsgálniuk kell a jogszabályok célját
... aláírásával szinonim fogalom, addig a jogalkotó a MNB-ről szóló törvény módosítása kapcsán egyértelműen utalt a rugalmasabb döntéshozatalra irányuló szándékára.
A bíróságoknak a jogszabályokat azok céljára tekintettel kell értelmezniük, a Kúria azonban - alaptörvénybeli kötelezettsége ellenére - sem vette azt figyelembe. A meghozott bírói döntés önkényessé vált, mert kilépet...
2018-12-13 10:31:53
Németh Szilárd: erős honvédség nélkül nincs erős ország
... szavazták meg.
Németh Szilárd többször hangsúlyozta, a honvédelem nemzeti ügy kellene, hogy legyen. A honvédelmi tárca - mint megjegyezte - meg is tett mindent, a honvédelmet érintő jogszabályokról szóló hétpárti egyeztetésre hívták a pártok képviselőit, de az ellenzék részéről csak a Jobbik jelent meg. Később a parlamentben ellenzékiek "botrányt" próbáltak kelteni, kritizált...
2018-12-12 17:12:43
A Google blokkolását helyezte kilátásba egy orosz távközlési hatósági vezető
...
Szubbotyin elismerte, hogy a jelenleg érvényes orosz jogszabályok a hozzáférés akadályozását egyelőre nem, csak a bírságolást teszik lehetővé. Ezért, mint mondta, törvénymódosításra lesz szükség.
"De ha zsákutcába kerülünk, a törvényhozás szintjén minden lehetőség rendelkezésünkre áll, hogy ezt a kérdést szabályozzuk. Ha az állam azt látja, hogy egy külföldi cég következ...
2018-12-12 16:22:21
Krónika 7. rész (határozathozatalok)
... szóló törvény hatálybalépése 2020-ra módosul
A parlament 130 igen szavazattal elfogadta a közigazgatási szabályszegések szankcióiról szóló törvény hatálybalépésével összefüggő jogszabályok módosítását.
Az előterjesztés határidőket igazít egymáshoz, így a közigazgatási szabályszegések szankcióiról szóló törvény hatálybalépése 2020. január 1-jére módosul.
Ezzel együtt...
2018-12-12 13:31:55
Krónika 6. rész (határozathozatalok)
... fogadták el fideszes képviselők erről szóló javaslatát.
A kormánypárti politikusok indítványukban arra hívják fel a figyelmet, hogy az osztott tulajdon létesítését a hatályos jogszabályok már nem engedélyezik az önkormányzatoknak, így a módosítás egységesebb jogi helyzetet teremt.
Szigorodnak a homeopátiás készítményekre vonatkozó szabályok
Homeopátiás gyógyszer ajá...
2018-12-12 13:02:02
1 2 3 ..............384 385 .......576 577 .......767 768 769 
Címkék: Kovács Zoltán, Németh Szilárd, Európai Bizottság, Európai Unió, Soros Györ, Millenáris NKft, honvédségi lakásokat, élelmiszerek kettős, magyar parlamentet, magyar emberek, bíróságoknak minden, jogszabályok célját, orosz távközlési, honvédelmi miniszternek, multinacionális élelmiszeripari, fogyasztóvédelmi jogszabályokat, kettős minőség, fogyasztóvédelmi munkacsoportban, önálló közigazgatási, uniós jognak, kormány pedig, erre vonatkozó, utóbbi években, elmúlt hónapokban, fatermékek szigorú, közleményben arra, telephely működésének, éves beszámolót, számviteli jogszabályokban, tulajdonosi joggyakorlók, előírások ellenére, rugalmasabb döntéshozatalra, jogszabályokat azok, meghozott bírói, honvédelem nemzeti, honvédelmi tárca, honvédelmet érintő, pártok képviselőit, ellenzék részéről, parlamentben ellenzékiek, jelenleg érvényes, hozzáférés akadályozását, bírságolást teszik, törvényhozás szintjén, kérdést szabályozzuk, közigazgatási szabályszegések, előterjesztés határidőket, kormánypárti politikusok,
© 2013 TVN.HU Kft.