Belépés
Magyar-osztrák együttműködéssel drogkereskedőket fogtak el a Dunántúlon
... Központ közösen fogta el a drogterjesztőket.
A kábítószer beszállításakor öt férfit tetten értek a rendőrök április 22-én késő este a Győr-Moson-Sopron megyei Harkán; 3500 gramm kábítószergyanús fehér port, valamint a porciózáshoz és értékesítéshez szükséges eszközöket foglaltak le. Ezzel egy időben Kópházán elfogtak egy nőt, aki szerepet játszott a drog behozatalának szervez...
2019-04-25 07:05:30
Egy hét alatt háromszor razziáztak egy fővárosi szórakozóhelyen
... mentek be a rendőrök és 19 emberrel szemben intézkedtek, közülük hatot kábítószer-birtoklás gyanúja miatt elő is állítottak.
A rendőrök a szórakozóhelyen több embernél is kábítószergyanús anyagot találtak, ezeket lefoglalták. Az előállított személyekkel szemben, akiknél a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, eljárást indítottak - tették hozzá.
A belvárosi sz...
2019-04-19 13:11:18
Két kilogramm marihuánát találtak egy macedón buszban Röszkén
... rejtve négy fóliázott csomagot találtak, ezekből több mint két kilogramm növényi törmelék - a gyorsteszt szeri...
2019-03-16 08:41:11
Tizenöt kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén
... megközelítőleg 15 kilogramm növényi törmelék - a gyorsteszt szerint...
2019-03-12 10:23:44
Öt embert vettek őrizetbe a rendőrök pszichoaktív anyaggal történő visszaélés miatt Turán
... rendőrök, valamint a Készenléti Rendőrség és a Terrorelhárítási Központ munkatársai vettek részt.
Egy időben hat helyen intézkedtek. Ezek során több embert előállítottak és kábítószergyanús, feltehetően új pszichoaktív anyagokat foglaltak le.
A Készenléti Rendőrség Vagyon-visszaszerzési Hivatala a gyanúsítottaktól feltehetően a bűncselekmények révén szerzett nagy érték...
2019-03-06 10:11:52
Kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök
... összehangolt akció keretében fogták el az 53 éves férfit, azt követően, hogy három vásárlónak is értékesített kábítószert. A kereskedő otthonában megtartott kutatás során 2,168 kilogramm kábítószergyanús anyag került elő, valamint a porciózáshoz és értékesítéshez szükséges eszközök, mérleg, kés, kanál, hígító- és csomagoló anyag.
Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint ...
2019-03-01 07:05:03
Elfogtak egy gödöllői kábítószer-kereskedőt
... naponta több személynek adott el kábítószert, feltehetőleg kokaint.
A Készenléti Rendőrség munkatársai csütörtökön házkutatást tartottak a férfinél, ennek során 762 gramm kábítószergyanús fehér port, a kábítószer porciózásához használt eszközöket, valamint mintegy ötmillió forintot és 2100 eurót foglaltak le. A gyanúsított lakhelyén és cégének budapesti telephelyén több kilog...
2019-02-16 08:51:12
Több mint 15 millió forint értékű kábítószert találtak egy gödöllői dílernél
... kábítószert, feltehetőleg kokaint. A drogkereskedőt csütörtök este fogták el azt követően, hogy aznap már három vevőt kiszolgált.
A ház átkutatása során a nyomozók 762 gramm kábítószergyanús fehér port találtak, amely a gyanúsított elmondása alapján kokain, feketepiaci értéke nagyjából több mint 15 millió forint.
A rendőrök a kábítószer porciózásához használt eszközöket,...
2019-02-16 07:05:16
Drogkereskedelem miatt fogtak el öt férfit
... lefoglaltak.
Az összehangolt akció során Fóton fogták el a 35 éves V. Andrást, akinek a ruházatában és a hozzá köthető ingatlanokban összesen 243,2 gramm kokaint, továbbá kábítószergyanús tablettákat és a drog porciózásához szükséges eszközöket találtak.
A 48 éves budapesti Sz. Tibort fővárosi lakóhelyén vonták intézkedés alá. Az otthonában kábítószer-kereskedelemhez köt...
2019-02-14 08:50:53
Drogkereskedő bűnszervezet ellen nyomoztak Hajdú-Bihar megyében
... kokaint, több millió forintot és valutát, egy férfinél három kilogramm amfetamint, valamint kétezer darab ecstasy tablettát találtak. A többi gyanúsított lakásában készpénzt, valutát, kábítószergyanús anyagot és növényi származékokat foglaltak le - ismertették.
Hozzátették, az öt férfit és a nőt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, a Debreceni Járásbíróság pedig ...
2019-02-12 12:41:49
1 2 3 ....19 20 ..28 29 ..37 38 39 
Címkék: Készenléti Rendőrség, Terrorelhárítási Központ, Készenléti Rendőrség Vagyon-visszaszerzési Hivatala, Debreceni Járásbíróság, fővárosi szórakozóhelyen, macedón buszban, pénzügyőrök Röszkén, rendőrök pszichoaktív, gödöllői dílernél, kábítószer beszállításakor, rendőrök április, időben Kópházán, drog behozatalának, szórakozóhelyen több, előállított személyekkel, gyorsteszt szeri, gyorsteszt szerint, gyanúsítottaktól feltehetően, bűncselekmények révén, kereskedő otthonában, előzetes vegyészszakértői, kábítószer porciózásához, gyanúsított lakhelyén, drogkereskedőt csütörtök, gyanúsított elmondása, összehangolt akció, hozzá köthető, drog porciózásához, férfinél három, többi gyanúsított, kábítószergyanús, drogkereskedőket, drogkereskedelem, terrorelhárítási, drogterjesztőket, együttműködéssel, gyanúsítottaktól, vegyészszakértői, kereskedelemhez, gyanúsítottként, szórakozóhelyen, beszállításakor, bűncselekmények, visszaszerzési, értékesítéshez, drogkereskedőt, megközelítőleg, származékokat,
© 2013 TVN.HU Kft.