Belépés
Hurrikánok - Emmanuel Macron a francia Antillákra látogat, ahol bírálatok érik a kormányt
... de csak nagyon kevés repülőgép indul a szomszédos karibi szigetekre, így napokat kell várniuk a távozásra jelentkezőknek.
Saint-Martin francia oldalának repülőterén a károk korlátozottak, de a menetrend szerinti légi forgalom még nem indult meg, kizárólag a hatósági gépek közlekednek.
A kormány listát állított össze azokról, akik végleg el kívánják hagyni Saint-Martint,...
2017-09-12 13:13:07
Több ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás a szélvihar következtében Franciaországban
... szolgáltatás helyreállításán.
Annak ellenére, hogy az orkán erejű szél miatt számos helyen leszakadt faágak és kidőlt fák borították az utakat, az anyagi károk a hatóságok szerint korlátozottak.
Egy vezetékre dőlt fa miatt viszont egy szuperexpressz négy és fél órát vesztegelt szombat este a breton Quimper és Párizs közötti útszakaszon Morbihannál, s a javítási munkála...
2016-02-14 14:11:26
Brüsszel rávetette magát Orbán vejének ügyeire
... szembeszállt a maffiával

Az OLAF-munkatársakkal találkozó politikus megjegyezte, hogy a nyomozók reakcióiból az volt a benyomása, hogy “a szervezet kapacitásai elég korlátozottak a magyarországi visszaélések nagy számához képest". Az OLAF vezetője ugyanakkor a nyilvánosság felé egyértelműen jelezte, hogy Magyarországra személyesen is odafigyel. Giovanni Kess...
2015-11-19 10:17:54
Rajnai Lencsés Zsolt: A fűcsomó és a szalmalepke
... jövendőbeli kapcsolatodra, s tanulni fogjuk a szerelmet. Tanulni egymástól és egymás által.
- Jól hangzik - mondta a pillangó - hogy fogjuk csinálni?
- Mivel korlátozottak a lehetőségeink, minden képzeletben fog történni. Elképzeljük a dolgokat, és lélekben fogjuk átélni.
- Tetszik az ötlet - mosolygott a lepke - de valamit tudnod kell. Mi pi...
2014-01-11 13:10:31
szeretettel
... terhességét, a fiú sok "apró" hibával született. Tizenhárom éves, születésétől fogva az intézet lakója, anyja, apja még sosem látogatta meg.

Értelmi képességei meglehetősen korlátozottak: nem olvas, nem ír, a memóriája pedig szelektív és esetleges. Jó példa erre, hogy négy hónap alatt sem tanult meg különbséget tenni a piros és a sárga szín között. A szakértői bizottság...
2013-10-11 17:54:09
Akár szép is lehetne....
... felkészülünk jövendőbeli kapcsolatodra, és tanulni fogjuk a szerelmet. Tanulni egymástól és egymás által.
- Jól hangzik - mondta a pillangó. - Hogy fogjuk csinálni?
- Mivel korlátozottak a lehetőségeink, minden a képzelet útján fog történni. Elképzeljük a dolgokat, és lélekben fogjuk megélni.
- Tetszik az ötlet - mosolygott a lepke - de valamit tudnod kell. Mi pi...
2012-01-02 17:57:51
Mi a védikus horoszkópod?
... barátkozik, gyakran félreértik humánussága miatt, mohó, kitartó, érzéki, bárhova megy, maradandó nyomot hagy.

Negatív vonások: Kiszámíthatatlan, excentrikus, nyűgös, sokat küzd, korlátozottak a lehetőségei, lázadó, makacs, taktikátlan.

Foglalkozás: Intellektuális tevékenység, tűzoltó, fegyverek, régész, asztrológus, csillagász, híradós, programozó, elektromér...
2010-04-29 10:15:52
Ez valami csodálatosan igazi
... jövendőbeli kapcsolatodra, s tanulni fogjuk a szerelmet. Tanulni egymástól és egymás által.
- Jól hangzik - mondta a pillangó - hogy fogjuk csinálni?
- Mivel korlátozottak a lehetőségeink, minden képzeletben fog történni. Elképzeljük a dolgokat, és lélekben fogjuk átélni.
- Tetszik az ötlet - mosolygott a lepke -de valamit tudnod kell. Mi pillangók rossz...
2010-04-04 19:32:38
A tíz legrosszabb tesztautó.
Pályafutásom tíz legrosszabb tesztautója (TOTALCAR)
2009.08.05. 06:44 - Csikós Zsolt Címkék: 10 rossz top lada dacia daewoo kia

Nyilván emlékeznek még, bő három héttel ezelőtt a Winkler megírta autós újságírói munkásságának legszörnyűbb mélypontjait. Gondoltam, most ideje egy másik listát is közzétenni, ebben is akad talán érdekesség. Ez itten az enyém. De mivel elé...
2009-08-07 09:30:02
Érzelmek iskolája: szerelem Ma
... odadobtad a profinak. Szóval, a profi először lerendez téged, de nem siet, és a végére tarto¬gatja magának a másik nőt.
- Ezt nem fogadom el - szögezi le Simon. - Jonesie-nak korlátozottak a tapasztalatai.

SZEX HÁRMASBAN. KI TUDNA ERRE NEMET MONDANI?

- Az egyik lány, akivel hármasban voltam, imádja a szexet - mondja Jim. - Minden férfi ismerősével le...
2007-11-12 16:23:10
1 
Címkék: Emmanuel Macron, Rajnai Lencsés Zsolt, Giovanni Kess, Csikós Zsolt Címkék, SZEX HÁRMASBAN, TUDNA ERRE NEMET MONDANI, francia Antillákra, szélvihar következtében, védikus horoszkópod, szomszédos karibi, távozásra jelentkezőknek, károk korlátozottak, menetrend szerinti, hatósági gépek, kormány listát, orkán erejű, anyagi károk, hatóságok szerint, vezetékre dőlt, szuperexpressz négy, breton Quimper, javítási munkála, nyomozók reakcióiból, szervezet kapacitásai, magyarországi visszaélések, nyilvánosság felé, pillangó &#8211, ötlet &#8211, lepke &#8211, intézet lakója, memóriája pedig, sárga szín, szakértői bizottság, képzelet útján, másik listát, profi először, végére tarto&not, egyik lány, áramszolgáltatás, franciaországban, kiszámíthatatlan, helyreállításán, intellektuális, magyarországra, szuperexpressz, munkatársakkal, jelentkezőknek, korlátozottak, kapcsolatodra, magyarországi, lehetőségeink, következtében, tapasztalatai, munkásságának, csodálatosan, háztartásban, meglehetősen,
© 2013 TVN.HU Kft.