Belépés
Érkezik a koronavírus elleni védettségi igazolvány
... applikáció az oltott nevét, az érintett TAJ-számát, az oltás idejét, a védőoltás típusát, a fertőzéssel szembeni védettség tényét vagy annak hiányát jeleníti meg.
A kártya személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes, és az egyes adatok megjelölését angol nyelven is tartalmazza - áll a közleményben.


MTI 2021. február 12.
[l...
2021-02-13 19:19:43
Krónika 5. rész (eljárások elektronizálása)
... született, egyértelmű jogi státuszú újszülötteknek - akiknek az anyakönyvezését az egészségügyi szolgáltató kezdeményezi - hivatalból állítják ki a születési anyakönyvi kivonatot, a személyazonosító igazolványt, a lakcím- és a TAJ-kártyát. Ezeket az okmányokat egy csomagban kézbesítik majd - részletezte.
Kitért arra, hivatalból indulhat meg a jövőben az alanyi jogon járó csa...
2019-10-22 14:21:56
Önkormányzat 2019 - Szavazni személyazonosító igazolvánnyal és lakcímkártyával lehet
... is. Az egyes okmányok igénylése során, a kérelem benyújtásakor kapott átvételi elismervény (A4-es nyomtatott lap) azonban nem alkalmas a személyazonosság igazolására.
Ha a személyazonosító igazolvány nem tartalmazza a lakcímet, akkor a lakcím igazolására is szükség van a szavazáshoz: vagy lakcímkártyára, vagy a lakcímbejelentésről szóló átvételi elismervényre. A személyi azon...
2019-10-13 07:06:09
Krónika 1. rész (ügyintézési folyamatok egyszerűsítése)
... szolgáltatási díjakat eltörölnek, valamint elősegítik az elektronikus adatküldést és információátadást, az elektronikus ügyintézést.
A módosítások közül kiemelte, hogy - hasonlóan a személyazonosító igazolványhoz - az úti okmány cseréje is illetékmentessé válik akkor is, ha a tároló elem (chip) nem működik.
Megújul az útlevél-kérelmező rendszer és az útiokmány-nyilvántar...
2019-03-20 10:51:42
ÁEEK: év végéig még kötelező kiadni gyógyszerkiváltáshoz szükséges felírási igazolást
... felírási igazolással válthatja ki a páciens vagy a páciens részére bárki más. Amennyiben valaki saját részre szeretné a gyógyszereket kiváltani, akkor ezt e-személyivel, vagy a személyazonosító okmány és a TAJ kártya együttes bemutatásával teheti meg.
Az ÁEEK megjegyzi, természetesen a meghosszabbított határidő után is kiváltható lesz a gyógyszer más részére a kialakításra ke...
2019-01-11 13:21:31
Fővárosi Közgyűlés - Napirenden az e-jegyrendszer a jövő szerdai rendkívüli ülésen
... jegyrendszerrel történő átjárhatóságot, a fővárosi jegyek és bérletek elektronikus úton történő megvásárlását, és az így megvásárolt jegyek és bérletek papírmentes módon - elektronikus személyazonosító igazolvány, vagy elektronikus közlekedési kártya igénybevételével, illetve online mobil eszközzel - történő használatát. Továbbá a felszíni közlekedési eszközök, a HÉV és a MillFav ...
2018-12-07 12:23:57
Mobilosok figyelem!
... egy mobiltelefonban, hogy megérkezzen az SMS-kód, amire szükséged lesz.

Előfizetői adatok megadása :
Legyen nálad egy, a magyar hatóság által kiállított személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány). Annak az adatait pontosan, eltérés nélkül írd be. Cég esetén az adószám és a cégképviselői okmány kell majd.

Visszaiga...
2017-05-27 15:56:26
Online is egyeztethetik adataikat a feltöltőkártyás ügyfelek - BŐVÍTETT (új: Telekom, Telenor, Vodafone)
... cég tájékoztatása szerint kedvezménnyel is ösztönzi erre ügyfeleit.
A Vodafone azt közölte, hogy adategyeztetésre minden feltöltős SIM-kártya esetében szükség van, amelyet személyazonosító okmányokkal a telefonos ügyfélszolgálaton, személyesen az üzletekben, valamint hamarosan online felületen is lehet intézni.
A Telenor közleményében emlékeztettek, a törvényi szabályozá...
2017-05-08 17:43:36
A feltöltős SIM-kártyatulajdonosok értesítést kapnak a szolgáltatóktól az azonosítással kapcsolatos teendőkről
... továbbértékesítését. A SIM-kártya ingyenes átadása harmadik személynek csak akkor lehetséges, ha arról az előfizető előzetesen tájékoztatja a szolgáltatót és megadja a használó személyazonosító igazolványa (például fényképes személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) ellenőrzéséhez szükséges adatokat is, továbbá az ellenőrzés sikeres volt. Ha az előfizetést közeli hozzátartozó...
2017-01-21 07:05:43
Portugál-magyar - Ötezer forintért kaphatók jegyek
... partnerirodáiban lehet megvásárolni. A vásárláshoz nem szükséges szurkolói kártya, de a portugál jogszabályoknak és az ottani, szigorú jegyértékesítési szabályoknak megfelelően egy személyazonosító okmány számát minden esetben meg kell adni. A megadott személyazonosító okmány száma a jegybirtokos nevével együtt rákerül a meccsjegyre, és a stadionban ellenőrizhetik az adatok egyező...
2017-01-18 14:43:49
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, koronavírus elleni, jövő szerdai, feltöltőkártyás ügyfelek, azonosítással kapcsolatos, oltott nevét, érintett TAJ-számát, oltás idejét, védőoltás típusát, fertőzéssel szembeni, kártya személyazonosító, egyes adatok, egészségügyi szolgáltató, születési anyakönyvi, személyazonosító igazolványt, csomagban kézbesítik, alanyi jogon, egyes okmányok, kérelem benyújtásakor, személyazonosság igazolására, személyazonosító igazolvány, lakcím igazolására, személyi azon, elektronikus adatküldést, elektronikus ügyintézést, módosítások közül, személyazonosító igazolványhoz, tároló elem, útlevél-kérelmező rendszer, páciens vagy, páciens részére, gyógyszereket kiváltani, személyazonosító okmány, meghosszabbított határidő, fővárosi jegyek, felszíni közlekedési, magyar hatóság, adatait pontosan, cégképviselői okmány, telefonos ügyfélszolgálaton, törvényi szabályozá, előfizető előzetesen, használó személyazonosító, ellenőrzés sikeres, előfizetést közeli, portugál jogszabályoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.