Belépés
Több mint negyven javaslatról dönt a parlament ülésszaka végén
... tartanak ötórás időkerettel kiírt politikai vitát az LMP kezdeményezésére.
Az Országgyűlés téli ülésszaka - a parlament honlapján elérhető ülésterv alapján - csütörtökön é...
2018-12-09 12:11:33
Francia zavargások - Szakértő: elitellenesek a franciaországi megmozdulások
... nyílik a "szegénységi olló" - mutatott rá.
A kormányzat azt jelezte, kész arra, hogy reagáljon, ezért hívta tárgyalóasztalhoz a megmozdulás képviselőit. A mozgalom azonban nem tud képviselőket kiállítani, nincs olyan ember, aki hitelesen képviselhetné a megmozdulás egészét - fejtette ki.
A baloldali pártok a jövő héten bizalmatlansági indítványt kezdeményeznek a kormány ...
2018-12-08 21:47:23
Szakszervezetek a munka törvénykönyve tervezett módosításának visszavonását követelik
... a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke, a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VDSZ) elnöke úgy fogalmazott: az országgyűlési képviselőket nem érdekli a család még a Családok évében sem, úgy gondolják, hogy 400 túlóra még belefér és elég három év után kifizetni azt.
"A magyar szakszervezet cselekvő ereje most pedig az,...
2018-12-08 17:36:56
Székelyföld az olaszországi Dél-Tirol testvérrégiójává válna
... rendelkező EP-képviselő. Herbert Dorfmann elismerte: sok a közös vonás Dél-Tirol és Székelyföld között.
A dél-tiroli képviselő Sógor Csaba és Winkler Gyula erdélyi európai parlamenti képviselők meghívására érkezett kétnapos székelyföldi látogatásra. A sepsiszentgyörgyi szakmai megbeszélésre elsősorban mezőgazdasággal, erdőgazdálkodással és környezetvédelemmel foglalkozó szak...
2018-12-07 17:51:49
Francia zavargások - Belügyminiszter: Maximális készültség szombaton a radikálisok mozgósítása miatt
... közösségi oldalakon a sárgamellényesek egyértelműen rendszerváltást és Emmanuel Macron államfő távozását sürgetik, aki a múlt hétvégi zavargások óta nem szólalt meg, és kormánypárti képviselők szerint csak a jövő hét elején fog.
A múlt szombati párizsi zavargásokat követően a francia kormány eleget téve a sárgamellényes mozgalom legfőbb követelésének bejelentette, hogy eltör...
2018-12-07 15:12:30
Elfogadta a szerb parlament a 2019-es költségvetést
... rosszallását fejezte ki, hogy nem tudott a parlamenti vitán felszólalni, és bírálni a költségvetést, ...
2018-12-07 13:11:23
DK: vegyék le a napirendről a munka törvénykönyvének a módosítását!
... szavazásra bocsátani. A túlórák számát 250-ről 400-ra emelő javaslatnak azonban nem lezárták, csak félbeszakították az általános vitáját, mert Lezsák Sándor levezető elnök egyes ellenzéki képviselőkbe "belefojtotta" a szót, másokat pedig nem engedett felszólalni - jelentette ki Arató Gergely.
Emlékeztetett arra, hogy az ellenzéki pártok emiatt egy közös beadvánnyal fordultak...
2018-12-07 12:43:26
Fővárosi Közgyűlés - Napirenden az e-jegyrendszer a jövő szerdai rendkívüli ülésen
...
A Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes által jegyzett - a budapest.hu oldalon pénteken közzétett - előterjesztésben tájékoztatják a képviselőket a kialakult helyzetről, és a javaslat elfogadásával a testület kimondhatja: továbbra is támogatja az elektronikus jegyrendszer projekt megvalósítását.
A testület felkérheti Tarlós István főpolgármestert, hogy a Budapesti Közleke...
2018-12-07 12:23:57
Orbán: vérfrissítés kell az Európai Parlamentben
...
"Látom rajtuk a ciklus végi fáradtság jeleit", de a jövő évi EP-választás után lesznek új képviselők, és "szerintem javulni fog a demokrácia minősége" - fogalmazott a kormányfő.
Az úgynevezett migránsvízum kérdésében Orbán Viktor azt mondta: "elég vicces", hogy egy ügyben addig kell újra és újra szavazni, amíg a bürokraták szerint helyes eredmény meg nem születik.
F...
2018-12-07 09:31:11
Módosítana a földforgalmi előterjesztésen a törvényalkotási bizottság
...
Egyes törvényeknek a mező- és erdőgazdasági földek forgalmával összefüggő, kormánypárti képviselők kezdeményezte módosításánál részletesen meghatározták, hogy adásvételkor a helyi földbizottságoknak milyen szempontokat kell néznie a földár véleményezésénél.
E szerint erdőnek nem minősülő föld esetén a földnek - indexálással meghatározott - 20 éves termelési időszakra szá...
2018-12-06 19:47:05
1 2 3 ..................887 888 .........1331 1332 .........1774 1775 1776 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Európai Parlamentben, Magyar Szakszervezeti Szövetség, Magyar Vegyipari, Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének, Herbert Dorfmann, Sógor Csaba, Winkler Gyula, Emmanuel Macron, Lezsák Sándor, Arató Gergely, Bagdy Gábor, Tarlós István, Budapesti Közleke, Orbán Viktor, parlament ülésszaka, franciaországi megmozdulások, munka törvénykönyve, olaszországi Dél-Tirol, radikálisok mozgósítása, szerb parlament, 2019-es költségvetést, munka törvénykönyvének, jövő szerdai, földforgalmi előterjesztésen, törvényalkotási bizottság, parlament honlapján, megmozdulás képviselőit, mozgalom azonban, megmozdulás egészét, baloldali pártok, jövő héten, országgyűlési képviselőket, magyar szakszervezet, közös vonás, dél-tiroli képviselő, sepsiszentgyörgyi szakmai, sárgamellényesek egyértelműen, múlt hétvégi, múlt szombati, francia kormány, sárgamellényes mozgalom, parlamenti vitán, túlórák számát, általános vitáját, ellenzéki pártok, közös beadvánnyal, kialakult helyzetről,
© 2013 TVN.HU Kft.