Belépés
Hárman estek ki a brit Konzervatív Párt vezetőválasztásának első fordulójában, Johnsoné a legtöbb voks
... évvel ezelőtt, még újságíróként kokaint fogyasztott.
Gove ráadásul ugyanabban az időben, 1999-ben a The Times című konzervatív napilapban közölt egy elítélő hangnemű cikket a magasan képzett középosztálybeli kábítószer-fogyasztókról, keményebb szankciókat szorgalmazva a droghasználókkal szemben.
A brit kábítószer-ellenes társadalmi szervezetek képmutatással vádolják a k...
2019-06-14 07:03:35
Németország nyugati részén történelmi csúcsra emelkedett, keleten az 1905-ös szintre süllyedt a népesség
... széttartó trendet. A volt NDK területét milliók hagyták el a tömeges munkanélküliség és a kilátástalanság miatt, a nyugati tartományok pedig ismét profitáltak a keletről érkező fiatal, képzett emberek bevándorlásából.
A nyugati tartományokban így jelenleg 60 százalékkal többen élnek, mint a második világháború előtt, a keleti tartományokban pedig 15 százalékkal kevesebben, é...
2019-06-12 18:19:15
Krónika 4. rész (szociális hozzájárulási adó csökkentése)
... felvetésekre reagálva a pénzügyminiszter hangsúlyozta: nem érzi kockázatnak a külföldi munkavállalók megjelenését, mert ez csak akkor engedélyezik, átmeneti időre, ha nincs megfelelően képzett magyar munkaerő. Hozzátette: a gyermekneveléshez szükséges cikkek áfájának csökkentét uniós irányelv akadályozza.
Hangsúlyozta: bíznak abban, hogy a képviselők támogatják a javaslatot, ...
2019-06-12 12:27:25
Aranyvessző és gyógyhatásai
... mellékhatásokat, és kölcsönhatásba léphetnek más gyógynövényekkel, kiegészítőkkel vagy gyógyszerekkel. Ezen okok miatt a gyógynövényeket óvatosan kell kezelni, a botanikai orvostudomány területén képzett egészségügyi szakember felügyelete mellett.

Az alábbi egészségügyi esetekben ki kell kérni orvos véleményét az aranyvessző kúra előtt:

Magas vérnyomás
A...
2019-06-09 12:02:58
Gépipari céggel közösen alapított tanszéket a Pécsi Tudományegyetem
... gépészmérnök-hallgatók oktatásában vállal még nagyobb szerepet a cég.
A német tulajdonú, Pécsen negyedszázada jelen lévő vállalat célja növelni a gyakorlati oktatás súlyát, hogy magasan képzett, idegen nyelveket beszélő hallgatók szerezzenek diplomát, akik az egész térség számára biztosítani tudják a munkaerő-utánpótlást.
A mérnökhallgatók a duális képzés keretében ide...
2019-06-08 07:04:13
Emmi: a gazdasági növekedéshez magas színvonalú oktatás kell
... elismerést, ami munkájuk fontossága okán megilleti őket - tette hozzá.
Úgy fogalmazott: az elkövetkező évek kiemelt feladata kell, hogy legyen az országban és Budapesten is, hogy "a képzett, elismert és elhivatott pedagógusok egy megújulni engedett, a klasszikus értékekre épülő, magas szintű oktatási rendszerben gyakorolhassák hivatásukat".
Az Óbudai Egyetem az észak-bud...
2019-06-07 13:51:42
Dandártábornok: elkezdődtek a nyári hadgyakorlatok
... konvojkíséret vesz részt.
A gyakorlatok célja a honvédség képességének növelése, mert a Magyar Honvédség a magyar állampolgárok biztonságának alapja, ezért fontos, hogy jól felszerelt és képzett, az ország érdekeit szolgáló haderő legyen - emelte ki.
Hozzáfűzte, hamarosan új, korszerűbb technikai eszközök érkeznek. Ahhoz, hogy ezeket ki lehessen használni, fontos, hogy a...
2019-06-07 08:21:05
Az Európai Bizottság 168 milliárd eurós jövő évi költségvetést javasol
... milliárd euró - az ideinél 6,4 százalékkal több - irányulna a kutatásra és az innovációra, ezen belül is az európai szinten és globálisan is gyors növekedési potenciállal rendelkező, magasan képzett fejlesztők, kisvállalkozások és tudósok támogatására. Az oktatásra 2,8 milliárd euró jutna az Erasmus+ keretében. Az ifjúsági foglalkoztatási kezdeményezést (IFK) a magas ifjúsági munk...
2019-06-05 18:02:46
Lassult az amerikai szolgáltatóipari teljesítménynövekedés májusban
... a munkahelyteremtés üteme a szolgáltatóiparban felgyorsult.
A már korábban közzétett feldolgozóipari BMI és a mostani szolgáltatóipari BMI alapjául szolgáló adatok összesítésével képzett kompozit BMI májusra vonatkozóan szintén 50,9 pontra csökkent az áprilisi 53,0 pontról.
A kompozit BMI 50,9 pontos májusi értéke 2016 májusa óta a legalacsonyabb.
Chris Williamso...
2019-06-05 16:42:29
Illegális bevándorlás - A német kormánypártok megállapodtak valamennyi vitatott menekültügyi és migrációs kérdé
... aki figyelmeztet kitoloncolásra jelölt embereket a hatósági művelet közelgő kezdetére.
A reform másik fő eleme az úgynevezett harmadik - Európai Unión kívüli - országokból származó képzett munkavállalók bevándorlását szabályozó törvény. Ennek alapgondolata, hogy a munkaerő utánpótlásában elsősorban a hazai forrásokra és az EU-s társországokból beáramló munkavállalókra kell tá...
2019-06-05 14:32:19
1 2 3 .......................284 285 ............427 428 ............568 569 570 
Címkék: Konzervatív Párt, Pécsi Tudományegyetem, Európai Bizottság, Óbudai Egyetem, Magyar Honvédség, Chris Williamso, Európai Unión, brit Konzervatív, legtöbb voks, 1905-ös szintre, gazdasági növekedéshez, nyári hadgyakorlatok, amerikai szolgáltatóipari, német kormánypártok, elítélő hangnemű, magasan képzett, droghasználókkal szemben, tömeges munkanélküliség, kilátástalanság miatt, nyugati tartományok, keletről érkező, nyugati tartományokban, második világháború, keleti tartományokban, pénzügyminiszter hangsúlyozta, külföldi munkavállalók, gyermekneveléshez szükséges, képviselők támogatják, gyógynövényeket óvatosan, botanikai orvostudomány, alábbi egészségügyi, aranyvessző kúra, német tulajdonú, gyakorlati oktatás, egész térség, duális képzés, elkövetkező évek, megújulni engedett, klasszikus értékekre, gyakorlatok célja, honvédség képességének, magyar állampolgárok, ország érdekeit, európai szinten, ifjúsági foglalkoztatási, magas ifjúsági, munkahelyteremtés üteme, mostani szolgáltatóipari,
© 2013 TVN.HU Kft.