Belépés
Amerikai nagykövet: sikerült magasabb szintre emelni az amerikai-magyar kapcsolatokat
... egységének kérdését Ukrajnára vonatkozóan, valamint az energiabiztonság és a védelmi együttműködés témáját.
Közölte, az Egyesült Államok hajlíthatatlanul támogatja Ukrajnát, elkötelezett egy demokratikus és szabad Ukrajna mellett. Létfontosságúnak nevezte, hogy a NATO támogassa Ukrajnát nyugati törekvéseiben és ne függessze fel vele az együttműködést.
Ugyanakkor megjegy...
2018-12-13 12:42:21
Krónika 1. rész (napirend előtt: nők, munkavállalók, Gruevszki, népszámlálás)
... milliárd forinttal, kampányt indítanak a kapcsolati erőszak elfogadhatatlanságának bemutatására - sorolta, reagálása végén nyomatékosítva: a kormány elutasítja a nők elleni erőszakot és elkötelezett a bántalmazás felszámolásában. Megjegyezte, a felvetett esetekben az ügyészség képviselte a vádat és az ügyekben súlyos büntetések születtek.
Jobbik: munkavállaló-ellenes törvény ...
2018-11-27 10:38:48
Krónika 6. rész (interpellációk, azonnali kérdések)
... mindhárom utolsó miniszterelnökük multimilliárdos volt.
A Várral kapcsolatban azt is mondta a kormányfő, hogy míg "a kommunisták a Várat lerombolták", addig a jelenlegi kormány elkötelezett a történelmi hagyományok helyreállítása mellett.
DK: mikor állítják le a stadionberuházásokat?
Gréczy Zsolt (DK) szerint Magyarország bajban van, "a megszorító Orbán-csomag itt v...
2018-10-29 18:12:25
Emlékezzünk erre a napra, ha majd buszok robbannak Budapeste
... irányába.

Ehhez viszont édeskevés lesz elcsámpázni pár fogadásra, és ott bájologni egyet a tengerentúli diplomatákkal, mert az ilyen gesztusokkal legfeljebb ezer év alatt lehet visszakerülni az elkötelezetten atlantista pikszisbe, pláne, ha a kormányzati cselekvés nem igazodik a látszathoz.

Arra kár is hivatkozni, hogy hazánk mellett Csehország, Románia és Au...
2018-05-14 20:27:34
Választás 2018 - MSZP-Párbeszéd: fel kell számolni Magyarországon "a rezsiválságot"
... Magyarországnak egyfajta szájhős kormánya van, a nemzeti érdekekre hivatkozik folyamatosan, de a nemzeti érdekeket rombolja, amikor kimarad minden uniós reformgondolkodásból. Az MSZP-Párbeszéd elkötelezett az ország uniós tagsága mellett, amelynek valódi tagságnak kell lennie: nemcsak arról kell szólnia, hogy elfogadjuk a pénzt, hanem hogy közösen építjük a közösséget - mondta....
2018-02-24 14:51:54
Tanulmány készül a szén lehetséges szerepéről a magyar gazdaságban
... szénbányászatnak hagyománya van, jogos társadalmi igény a szénvagyon hasznosítása, ami nem feltétlenül a hagyományos energiatermelés lehet, vannak más lehetőségek is. A magyar kormány elkötelezett a szén alkalmazhatóságának keresésében - tette hozzá.
Zelei Gábor, a Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat elnöke a sajtótájékoztatón egyebek mellett elmondta: mivel a szén elsődl...
2017-12-20 13:04:14
Német kormányalakítás - Merkel üdvözli az SPD döntését a kormányalakításról szóló egyeztetések megkezdéséről
... kormányt létrehozni" - mondta.
A liberális Szabad Demokrata Párttal (FDP) és a Zöldekkel folytatott tárgyalásokkal kapcsolatban kiemelte, hogy a keresztény testvérpártok egységesen, elkötelezetten törekedtek a pártok színe alapján Jamaica-koalíciónak nevezett kormány megalakításáért. Mint mondta, "nem rajtunk múlott", hogy a Jamaica-koalíció nem valósult meg.
Az SPD-vel ...
2017-12-15 18:30:57
A Soros-terv magyar fordítása
... hitelezzenek más tagországoknak, ahelyett hogy az EU nevében tényleges pénzköltést tennének lehetővé.

16

Ebből a helyzetből egyetlen kiút látszik: a megoldás mellett elkötelezett tagországok olyan koalíciója, amely nem igényel egyhangú döntést. Ezek a kezdeményezések az EU költségvetésének mélyebb reformját idézhetik elő.

Ezért tűnt biztatónak tava...
2017-11-11 09:38:47
Az eredeti Soros-terv
... hitelezzenek más tagországoknak, ahelyett hogy az EU nevében tényleges pénzköltést tennének lehetővé.

Ebből a helyzetből egyetlen kiút látszik: a megoldás mellett elkötelezett tagországok olyan koalíciója, amely nem igényel egyhangú döntést. Ezek a kezdeményezések az EU költségvetésének mélyebb reformját idézhetik elő.

Ezért tűnt biztatónak ta...
2017-10-26 20:00:47
Kilenc országból 16 előadást mutatnak be az idei szabadkai Desiré fesztiválon
... szerepe közötti viszony.
November 27-én, hétfőn a Szlovén Ifjúsági Színház érkezik a bácskai városba a Mi, európai hullák című előadásával, amely az úgynevezett társadalmilag elkötelezett színház célszerűségét boncolgatja.
Ugyanezen az estén láthatja a szabadkai közönség a pristinai Qendra Multimedia központ 55 shades of gay - a szexuális forradalom balkáni tavasza című ...
2017-10-20 13:22:47
1 2 3 6 7 9 10 12 13 14 
Címkék: Egyesült Államok, Gréczy Zsolt, Zelei Gábor, Magyar Bányászati, Földtani Szolgálat, Szabad Demokrata Párttal, Szlovén Ifjúsági Színház, amerikai-magyar kapcsolatokat, szén lehetséges, magyar gazdaságban, eredeti Soros-terv, idei szabadkai, védelmi együttműködés, kapcsolati erőszak, kormány elutasítja, bántalmazás felszámolásában, felvetett esetekben, ügyészség képviselte, ügyekben súlyos, jelenlegi kormány, történelmi hagyományok, megszorító Orbán-csomag, tengerentúli diplomatákkal, ilyen gesztusokkal, elkötelezetten atlantista, kormányzati cselekvés, nemzeti érdekekre, nemzeti érdekeket, ország uniós, szénvagyon hasznosítása, hagyományos energiatermelés, magyar kormány, sajtótájékoztatón egyebek, szén elsődl, liberális Szabad, keresztény testvérpártok, pártok színe, helyzetből egyetlen, megoldás mellett, bácskai városba, úgynevezett társadalmilag, estén láthatja, szabadkai közönség, pristinai Qendra, szexuális forradalom, költségvetésének, létfontosságúnak, miniszterelnökük, hajlíthatatlanul,
© 2013 TVN.HU Kft.