Belépés
Egybe írjuk-e a "Megvannak-e? " kérdést?
... minden általánosan tanácsolt esetben előfordulhatnak, szóval vagy sikerült rögtön egy ilyet kifognom, vagy csak valamit baromira keverek? Szerintetek?

A válaszok

A kérdező kommentje:

* A megadott linkem helyes, csak a végére csúszott egy ) zárójel bezárva jel és egy cikke szó.

)cikke

Ha a fenti részletet törlitek a link végérő...
2019-01-15 00:34:20
Juncker arra intette a román uniós elnökséget, ne exportálja belső konfliktusait
... igazságügyi rendszerét több mint egy évtizede megfigyelés alatt tartó Együttműködési és Ellenőrzési Mechanizmust (CVM). Válaszában Juncker azt mondta: semmi akadályát nem látja annak, hogy a kérdező által "kettős mércének" minősített megkülönböztetést a schengeni csatlakozás tekintetében megszüntessék mandátuma végéig a két országgal szemben. Az MCV-ről jelezte, hogy szerinte a bu...
2019-01-11 12:52:06
Krónika 3. rész (kérdések)
... adták ki.
Hozzátette: a cég tulajdonosa azon a településen, ahonnan a kiszervezést korábban jóváhagyó Seszták Miklós miniszter származik.
Kicsit sok a véletlen - fogalmazott a kérdező.
Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár kijelentette, országszerte szakszerűen és ütemesen szállítják el a hulladékot, néhány napos elmaradá...
2018-11-19 13:58:11
Meglepetések
... veszünk,
hallhatatlan, sóvár zene,
van mindenüttjelenvaló,
van szétvivő mindenfele,

ez tűz, mely Földet nyal körűl,
az egy katicát tapos el,
van gyermekkorba kérdező,
van, mely Afrikából felel,

van, melyben villájával az
ördög felszúr a föld alól,
van atomgáz, bombahalál —
s van legvégső csömör, mely oly...
2018-10-23 00:14:10
Krónika 5. rész (kérdések)
... hogy az atomenergia meghatározó szerepet játszik a villamosenergia-termelésben. Emlékeztetett: a párizsi klímacélok sem teljesíthetők atomenergia nélkül. Feltételezi - jegyezte meg -, a kérdező képviselő sem ellentételezésért szavazta meg 2014-ben a bővítésről szóló határozatot.
MSZP: miért nem a családokat támogatják?
Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) azt kérdezte: miért f...
2018-10-08 15:22:43
Metafizikai egyedüllét
... sem lehet. Érdemes a viszonyokra figyelni. A viszonyokra figyelés az ázsiai kultúrák alapértéke. A nyugati gondolkodásban először talán Kantnak tűnt fel, hogy attól függ a válasz, ki a kérdező (megismerő), és hogyan kérdez. Így van ez még az anyagi világ természettudományos megismerése esetében is (kvantummechanika), még inkább az emberi viszonyokat tekintve. Képtelenség a megnyug...
2018-10-07 06:09:42
Trump átfogó, de gyors FBI-vizsgálatot szeretne a megvádolt főbírójelölt ügyében
... osztálytársnői és évfolyamtársnői hirdetésekben állnak ki a főbírójelölt mellett. Rachel Mitchell, a szenátus múlt heti meghallgatásán Brett Kavanaugh-t és vádlóját, Christine Blasey Fordot kérdező arizonai ügyvéd, aki egyébként nemi erőszakot tárgyaló ügyek szakértője, az NBC televíziónak úgy nyilatkozott: nem támasztja alá bizonyíték a Kavanaugh ellen felhozott vádakat.
A ...
2018-10-02 07:04:01
Krónika 8. rész (azonnali kérdések) - BŐVÍTETT (új: Orbán)
... választ várt, hogy Paks II.-nél miért ugyanezt a technológiát alkalmazzák majd?
Orbán Viktor a szakmai kérdésekben az erőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszterhez irányította a kérdezőt. Személyes álláspontjának hangot adva azonban leszögezte: biztonságosnak látja az erőművet, támogatja a működésének meghosszabbítását és új atomerőmű építését.
Azt mondta: Paks t...
2018-10-01 19:24:26
Krónika 8. rész (azonnali kérdések)
... választ várt, hogy Paks II.-nél miért ugyanezt a technológiát alkalmazzák majd?
Orbán Viktor a szakmai kérdésekben az erőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszterhez irányította a kérdezőt. Személyes álláspontjának hangot adva azonban leszögezte: biztonságosnak látja az erőművet, támogatja a működésének meghosszabbítását és új atomerőmű építését.
Azt mondta: Paks t...
2018-10-01 18:03:43
Krónika 5. rész (interpellációk)
... kevesebbet keresnek.
Válaszában Rétvári Bence arról beszélt: a szocialisták kormányzása idején, 2004-ben már tüntetés volt az óvodabezárások miatt, két évre rá pedig államtitkárként a kérdező találta fel egy interjúban az óvónő nélküli óvodát, ahol nem volna követelmény a szakirányú diploma.
Mi nem az óvodák bezárásában hiszünk, hanem a nyitásában - mondta, a fizetés-, l...
2018-10-01 17:13:44
1 2 3 .................208 209 ........312 313 ........416 417 418 
Címkék: Ellenőrzési Mechanizmust, Válaszában Juncker, Seszták Miklós, Fónagy János, Bangóné Borbély Ildikó, Rachel Mitchell, Brett Kavanaugh-t, Christine Blasey Fordot, Paks II, Orbán Viktor, Válaszában Rétvári Bence, román uniós, megvádolt főbírójelölt, ilyet kifognom, kérdező kommentje, megadott linkem, végére csúszott, fenti részletet, link végérő, évtizede megfigyelés, kérdező által, schengeni csatlakozás, kiszervezést korábban, föld alól, atomenergia meghatározó, párizsi klímacélok, kérdező képviselő, bővítésről szóló, családokat támogatják, viszonyokra figyelni, viszonyokra figyelés, ázsiai kultúrák, nyugati gondolkodásban, anyagi világ, emberi viszonyokat, főbírójelölt mellett, szenátus múlt, technológiát alkalmazzák, szakmai kérdésekben, erőmű bővítéséért, működésének meghosszabbítását, szocialisták kormányzása, óvodabezárások miatt, kérdező találta, óvónő nélküli, szakirányú diploma, óvodák bezárásában, kvantummechanika, évfolyamtársnői, államtitkárként, villamosenergia, előfordulhatnak,
© 2013 TVN.HU Kft.