Belépés
Kézilabda: már tíz Fradi-játékosnak lett pozitív a tesztje
... kértük a következő Bajnokok Ligája-találkozónk elhalasztását. Kérelmünket az EHF jóváhagyta, vagyis az FTC-Rail Cargo Hungaria - Metz összecsapást későbbi, egyelőre ismeretlen időpontban rendezik meg.
Klubunk eddig is szigorú intézkedéseket tett a vírus terjedésének meggátolása érdekében, és továbbra is mindent megtesz a sportolók, stábtagok és valamennyi munkatársa egé...
2020-09-23 17:12:05
Kölcsönös tiszteletről és bizalomról nyilatkozott Donald Trump és a mexikói elnök
... Államok és Mexikó mellett tagja Kanada is, ám Justin Trudeau kanadai kormányfő a koronavírus-járvány miatt nem volt jelen a washingtoni eseményen. Vele egy későbbi, számára kedvezőbb időpontban kerül sor az aláírásra - közölte Donald Trump a Fehér Ház Rózsakertjében tartott ünnepségen. A Fehér Ház még a látogatás kezdete előtt jelezte, hogy a mexikói elnök és kísérete minden tagja...
2020-07-09 07:05:11
Női kézilabda BL - Bartha: nehéz elfogadni a döntést
... járvány csúcspontján csak halasztásokról hozott döntést az EHF, most azonban, tíz héttel a döntő előtt véglegesen törölte. Arról sem esett szó, hogy miért nem lehetett a későbbi, októberi időpontban megrendezni a finálét" - magyarázta a győri klub honlapján Bartha Csaba.
Hozzáfűzte, furcsállja, hogy egy héttel az eltörölt négyes döntő időpontja után elrajtolhat az új szezon.|...
2020-06-29 17:23:02
Romániában szeptember 27-én rendezhetik meg az elhalasztott önkormányzati választásokat
... önkormányzati választások időpontjáról. Eddig úgy tűnt, hogy az ellenzéki PSD minél későbbi, a népszerűtlen kormányzati intézkedések miatt leszálló ágba került PNL pedig minél korábbi időpontban érdekelt. Sajtóértesülések szerint most már a PSD is hajlandó elfogadni a korábbi, szeptemberi dátumot.
A szociáldemokraták egy része az év végén esedékes parlamenti választásokig aka...
2020-06-11 14:32:17
A nyár végén rendezik meg a Városmajori Színházi Szemlét
... képviseletében a szabadkai, temesvári és nagyváradi színház produkciói kaptak helyet.
Az eredetileg júniusra meghirdetett programot, tekintettel az idei rendhagyó körülményekre, új időpontban, augusztus 24. és szeptember 11. között láthatja a közönség a Városmajori Szabadtéri Színpadon.
Az idei szemlét a tatabányai Jászai Mari Színház - Népház társulata egy autista fiúró...
2020-06-11 12:22:51
Alkotmánysértőnek bizonyultak Romániában a polgármesterek mandátumát meghosszabbító jogszabályok
... választások időpontjáról, a PNL pedig - az alkotmányos óvással - meg akarta ezt akadályozni. Az ellenzéki PSD minél későbbi, a kormányon lévő, csökkenő népszerűségű PNL pedig minél korábbi időpontban érdekelt.
A román média értelmezése szerint az alkotmánybírósági határozat ellehetetleníti Románia önkormányzatait, ha a parlamentnek nem sikerül rekordsebességgel felszámolni a ...
2020-06-03 14:32:22
A román jegybank 1,75 százalékra csökkentette az irányadó kamatot
... valutatartalék-rátája változatlan maradt.
Fenntartották a márciusi döntést, miszerint repo-ügyletekkel továbbra is állampapírokat vásárol a jegybank a kereskedelmi bankoktól, amit majd egy későbbi időpontban visszacserélnek meghatározott árfolyamon, így növelve a kereskedelmi bankok likviditását. A jegybank emellett a másodlagos piacon is vásárol állampapírt.
A jegybank ...
2020-05-29 15:02:00
Matteo Salvini: "nem bántam meg az olasz határok védelmét"
... halasztották.
A felsőház mentelmi bizottságának feladata az ügyészi kérelem mérlegelése, valamint a mentelmi jog esetleges megvonásának előterjesztése, melyről a szenátusnak későbbi időpontban szavaznia is kell.
A szenátor Matteo Salvini mentelmi jogát egy másik ügyben február 12-án a szenátus megvonta, mivel szintén tavaly nyáron nem engedélyezte a Gregoretti olasz kat...
2020-05-25 22:02:57
The Washington Post: egy atomfegyver-kísérlet végrehajtását vitatták meg az amerikai kormány tagjai
... nukleáris fegyverkísérletet sem hajtott végre.
A lap értesülése szerint a szakemberek arról döntöttek, hogy a jövőben sem hajtanak végre atomfegyver-kísérletet, hanem egy későbbi időpontban Washington más jellegű intézkedésekkel ad választ arra, amit orosz és kínai fenyegetésként észlel.
A Nemzetbiztonsági Tanács semmilyen formában nem kívánta kommentálni a lap rövid cik...
2020-05-23 07:04:53
Illegális bevándorlás - Újabb Salvinit érintő migránsügy került az olasz parlament mentelmi bizottsága elé
... olaszok ellen.
A felsőház mentelmi bizottságának feladata az ügyészi kérelem mérlegelése, valamint a mentelmi jog esetleges megvonásának előterjesztése, amiről a szenátusnak későbbi időpontban szavaznia is kell.
Matteo Salvini mentelmi jogát egy másik ügyben február 12-án a szenátus már megvonta, mivel szintén tavaly nyáron nem engedélyezte a Gregoretti olasz katonai h...
2020-05-21 12:51:50
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....57 58 59 
Címkék: Donald Trump, Városmajori Színházi Szemlét, Matteo Salvini, Washington Post, Újabb Salvinit, Bajnokok Ligája-találkozónk, FTC-Rail Cargo Hungaria, Justin Trudeau, Fehér Ház Rózsakertjében, Fehér Ház, Bartha Csaba, Városmajori Szabadtéri Színpadon, Jászai Mari Színház, Nemzetbiztonsági Tanács, mexikói elnök, elhalasztott önkormányzati, nyár végén, polgármesterek mandátumát, román jegybank, irányadó kamatot, olasz határok, amerikai kormány, olasz parlament, következő Bajnokok, vírus terjedésének, washingtoni eseményen, látogatás kezdete, döntő előtt, győri klub, eltörölt négyes, népszerűtlen kormányzati, eredetileg júniusra, idei rendhagyó, idei szemlét, tatabányai Jászai, autista fiúró, alkotmányos óvással, kormányon lévő, román média, alkotmánybírósági határozat, márciusi döntést, kereskedelmi bankoktól, későbbi időpontban, kereskedelmi bankok, jegybank emellett, másodlagos piacon, felsőház mentelmi, ügyészi kérelem, szenátusnak későbbi, szenátor Matteo, másik ügyben, szenátus megvonta,
© 2013 TVN.HU Kft.