Belépés
Koronavírus - Több mint 700 ezer Covid-19-esetet akadályozhattak meg Kínában a korlátozásokkal
...
A új koronavírus okozta járvány miatt bevezetett korlátozások első 50 napjában sok nappal késleltethették a kórokozó Vuhan városán - a kiinduló ponton - kívüli terjedését, ezzel akadályozhatták meg az óriási esetszámot - írta a medicalxpress.com a nemzetközi kutatócsoport írására hivatkozva.
Az eredmények segíthetik azokat az országokat, amelyek még a járvány korai szaka...
2020-04-01 13:31:59
A magyarság őstörténetére utaló leleteket találtak északnyugat Kazahsztánban
... Dnyeszter és a Kárpátok közötti terület történetében a 830 és 940 közötti időszakban, vagyis még 895-ös Kárpát-medencei beköltözésüket követően is. Az elmélet szerint a magyarok késleltethették például a Kijevi Nagyfejedelemség térnyerését és a skandináv eredetű kulturális befolyás elterjedését a térségben - áll a közleményben.
A tanácskozáson szó esett arról is, hogy valószí...
2016-07-21 15:02:10
Történelmi fordulópont volt-e Szigetvár ostroma- XXV.
... hogy idejében fel lehessen készülni. A szultán csapatai Drinápolytól Nándorfehérvárig nem haladtak különösebben gyorsan, de a rossz útviszonyok és egyéb nehézségek a hír útját is késleltethették. Ahhoz, hogy az információ valóban hasznos legyen, idejében el kellett jutnia Magyarországra.

Zrínyi a jelek szerint az információszerzésben is élen járt. Például a híres, 1552...
2015-01-27 23:43:31
1 
Címkék: Kijevi Nagyfejedelemség, Drinápolytól Nándorfehérvárig, magyarság őstörténetére, kórokozó Vuhan, kiinduló ponton, óriási esetszámot, nemzetközi kutatócsoport, eredmények segíthetik, járvány korai, elmélet szerint, magyarok késleltethették, skandináv eredetű, szultán csapatai, rossz útviszonyok, információ valóban, jelek szerint, nándorfehérvárig, nagyfejedelemség, korlátozásokkal, akadályozhattak, késleltethették, akadályozhatták, beköltözésüket, magyarországra, kazahsztánban, medicalxpress, őstörténetére, kutatócsoport, tanácskozáson, különösebben, korlátozások, drinápolytól, elterjedését, közleményben, történetében, térnyerését, koronavírus, fordulópont, útviszonyok, északnyugat, információ, nemzetközi, országokat, terjedését, bevezetett, időszakban, esetszámot, segíthetik, nehézségek, történelmi, eredmények, kulturális, hivatkozva, szigetvár, leleteket, dnyeszter, magyarság, térségben, skandináv, csapatai, követően, befolyás, idejében, lehessen, készülni, magyarok, medencei, haladtak, kárpátok, találtak, kórokozó,
© 2013 TVN.HU Kft.