Belépés
Jelentős árbevétel csökkenés mellett veszteséges volt a Rába
... milliárd forint nyereséget realizált a cég. A második negyedévben 982 millió forint volt az üzemi veszteség, szemben az előző év azonos időszaki 299 millió forint nyereséggel.
A készpénztermelési hatékonyságot illetően az év első félévében 0,3 százalékos hatékonysági mutató mellett 49 millió forint EBITDA-t (kamatfizetés, adózás és amortizáció előtti nyereség) realizált a cé...
2020-08-12 19:12:29
Csökkent a Rába árbevétele és nyeresége az első negyedévben
... globális gazdasági lassulás mellett az új típusú koronavírus-járvány is aktivitáscsökkenést eredményezett. Bár az előrejelzések bizonytalanok, de a Rábánál a fókusz az idén is a készpénztermelésen és a működési költségek csökkentésén van.
A cél az, hogy a válság miatt várhatóan átrendeződő globális ellátási láncokat kiaknázzák, emellett folytatják a kutatás-fejlesztési proje...
2020-05-13 19:34:12
Rába csoport: 21,6 milliárd forint konszolidált árbevétel az idei első fél évben
... százalékos növekedéssel 993 millió forintra emelkedett, és ehhez a teljesítményhez mindhárom üzletág pozitív eredménnyel járult hozzá.
A közlemény szerint kiváló volt a vállalat készpénztermelési hatékonysága, az EBITDA az idei első fél évben 1,98 milliárd forintra nőtt, 7,1 százalékkal haladva meg az előző év hasonló időszakit - közölték.
Az adózott eredmény 713 millió ...
2017-08-23 18:49:35
Csökkent a Rába árbevétele és üzemi eredménye 2016-ban
... helyzetét - kétmilliárd forint üzemi nyereséget könyvelhetett el úgy, hogy mind a halmozott időszakban, mind negyedéves szinten valamennyi üzletág pozitív üzemi eredményt realizált. A készpénztermelési hatékonyságot mutató EBITDA 9,7 százalékos szintje a tárgyidőszakban ismét meghaladta az iparágban szokásos átlagot - írják.
A közlemény kitér arra is: a tavalyi évben a 4 mil...
2017-02-22 18:03:18
Nyolcadával csökkent a Rába árbevétele és EBITDA-eredménye az első háromnegyed évben
... mérséklődést ért el.
A tájékoztatás alapján sikerült tovább mérsékelni a múlt év végére már rekordalacsony szintre levitt hitelállományt, "a folyamatos nyereséges működés, a hatékony készpénztermelési képesség, valamint a továbbra is szigorú működőtőke-menedzsment eredőjeként a nettó hitelállomány 1,5 milliárd forintra csökkent". Az összeg 3,6 milliárd forinttal kisebb, mint ...
2016-11-16 09:01:07
Nemzetközi díjat kapott a Mol-csoport feldolgozás és kereskedelem üzletága
... Mol-csoport downstream üzletága 2015-ben eddigi legjobb eredményét, 1,65 milliárd dollár tiszta EBITDA-t (kamat- és adófizetés, valamint értékcsökkenési leírás előtti eredmény) ért el, készpénztermelése pedig több mint 1 milliárd dollár volt. Az EBITDA csaknem fele az olajkonszern belső hatékonyságnövelő programjainak volt köszönhető - olvasható a közleményben.
Emlékeztetnek...
2016-09-16 15:52:51
Munkavállalói résztulajdonosi programot indít a Magyar Telekom
... elem.

A részvényjuttatás feltétele, hogy az MT-Hungary szegmens 2016-ra vonatkozó tényleges működési szabad Cash Flow-ja meghaladja az előző évit, ez a mutató a működésből származó készpénztermelést fejezi ki, amelyet leginkább a dolgozók teljesítménye határoz meg.
Idén júliusban a Magyar Telekom legfeljebb 1,6 millió saját részvényt vásárol a szabadpiacon, amelye...
2016-05-02 16:20:23
Több mint harmadával nőtt a Mol eredménye tavaly
... dolláros olajár mellett is profitábilisan működjön világszerte.
Hernádi Zsolt elmondta továbbá, hogy idén 2 milliárd dollár körüli EBITDA elérésére törekszik a vállalat, olyan készpénztermelés mellett, amely fedezi a tulajdonosoknak fizetett osztalékot akár kedvezőtlen körülmények között is.
A Mol közölte, hogy a negyedik negyedéves eredményt jelentős, 504 milliárd fori...
2016-02-24 07:05:12
Rába: csökkent az árbevétel, nőtt a bruttó és az üzemi eredmény
...
A nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) szerint készült beszámoló kapcsán a társaság hangsúlyozza: a Rába minden gazdálkodási mutatóját javította, valamennyi üzletág az előző évi teljesítményét meghaladó operatív nyereséget mutatott fel, valamint javította operatív hatékonyság hangsúlyozza: a Rába minden gazdálkodályorlőz;óját j mi ía, valamendáselkletág az előó k...
2016-02-17 19:03:08
Javuló EBITDA mellett a harmadik negyedévben nőtt a Rába árbevétele
... milliárd forintot ért el, amely jelentősen kisebb, mint az egy évvel ezelőtti 7,7 milliárdos, illetve a 2014. év végi 8,6 milliárdos állomány.
A két legnagyobb üzletág javította készpénztermelési hatékonyságát: a futómű - messze meghaladva az iparági átlagot - 12,0 százalékos hatékonyság mellett 2,1 milliárd forintot realizált, az alkatrész-üzletág pedig, a bázisidőszakot túl...
2015-11-12 08:29:30
1 2 
Címkék: Magyar Telekom, Javuló EBITDA, Cash Flow-ja, Hernádi Zsolt, első negyedévben, idei első, első háromnegyed, üzemi eredmény, harmadik negyedévben, második negyedévben, üzemi veszteség, készpénztermelési hatékonyságot, előrejelzések bizonytalanok, működési költségek, válság miatt, teljesítményhez mindhárom, közlemény szerint, vállalat készpénztermelési, adózott eredmény, halmozott időszakban, tárgyidőszakban ismét, iparágban szokásos, közlemény kitér, tavalyi évben, tájékoztatás alapján, folyamatos nyereséges, hatékony készpénztermelési, nettó hitelállomány, olajkonszern belső, részvényjuttatás feltétele, előző évit, működésből származó, dolgozók teljesítménye, tulajdonosoknak fizetett, negyedik negyedéves, nemzetközi pénzügyi, társaság hangsúlyozza, iparági átlagot, alkatrész-üzletág pedig, készpénztermelés, részvényjuttatás, résztulajdonosi, tulajdonosoknak, teljesítményhez, tárgyidőszakban, értékcsökkenési, bázisidőszakot, hitelállományt, teljesítményét, profitábilisan, rekordalacsony,
© 2013 TVN.HU Kft.